yaşın kaç bilmiyorum ama 30 yaş altıysan çok açık sarıları deneme.ileride saçlar beyazlayınca hep o renkler deneniyor zaten.yaşın küçükse lolita gibi görünmek daha çekici görünür bence.18 yaşındaki kızların platin sarısı saçlarla gezinmeleri hoş olmuyor.küçük kadın gibi oluyorlar.trend de doğal renkler zaten. bunlar benim nacizane fikrim.karar senin tabiki.ben 31 yaşındayım ve saçımı boyamıyorum.50 sine kadar boyamayı düşünmüyorumama zamanında boyuyordum keçe gibi oluyor saçlar...
benim de boyada tek sevdiğim saçlarım ince telliydi inanır mısın boyayınca gürleştiharbi diyorum
Kız baya koyu saçların var.
Benim saç rengim daha açıkmış. :26::26:
haklısın tatlım bayağı koyuymuş ha ... eee ne yapcam ben o zaman tam kendi rengine dönmiyim kendi rengimin bi kaç tok açığına döneyim öyle mi :26:
cnmcım açık renk sana daha iyi gidiyor gibi koyu renk gözüme bir garip geldi
ilk açık alışanlara koyu garip koyu alışanlara da açık garip geliyorama annem diyor ki koyu saçla çok sönük oluyormuşum açık saç bana daha çok yakışıyormuş :26:
Bende saçımı ne yapsam tenime gidiyo.
Bronz tenliyim.
Esmer-kumral arası bişey.
Siyah yaptım yakıstı.
Kızıl yaptım yakıstı.
Bakır tonları yaptım oda yakıstı.
Su an kendi dogal saclarım..
2 senedir boya vurmuyorum..
Biraz erken basladım ben boyaya :)
Kendi saçım koyu kumral gibi bişey.
Ama kendi saçımda sarılar var renk yansımaları var..
Güneşte önler sapsarı duruyor..
demek ki tatlım saçların rengi tutmaya müsait ... ne güzel ... yalnız böyle renk araştırıyorum ama sonra da yana yakıla o rengi nasıl yaparım onu araştırmam gerekecek çünküben hep kuaförde denedim hiç evde boyamadım :26:
Canım senin kendi saç rengin bildigimiz koyu kestane :)
İşin zor vallahi..
Canım eger sacında su an boya varsa tutması biraz zor.
Yapıcagın renk kumral ve açık kumral gibi bişey olmalı..
Açıcı kullanmadan o rengi elde edemezsin.
Biliyorsun boya baska boyayı acmaz.
Kendi sac rengini acar.
Ondan acıcı kullanmak zorunda kalabilirsin.
İlk bi kuaföre danıs derim..
Sonra ona göre saçlarını kendin evde boyarsın.
haklısın canım bunun üstüne açık kumral falan tutar ama sonra ışıltı tutmaz çünkü boyayı boya açmaz :26:
aslında öyle bi şey yapsam güzel olur ama kuaför yolu göründü gibi bi şey ... hayırrrrrrrrrrr ... kızlar yardım edin şu en son koyduğum resimdeki gibi nasıl yaparım saçımı şuan ki halini de biliyorsunuz ... nütfeeeen kızlar bana bi el atın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?