Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar bana bi renk önerin

benim de boyada tek sevdiğim saçlarım ince telliydi inanır mısın boyayınca gürleşti harbi diyorum

haklısın tatlım bayağı koyuymuş ha ... eee ne yapcam ben o zaman tam kendi rengine dönmiyim kendi rengimin bi kaç tok açığına döneyim öyle mi :26:

Evet canım.
Saçlarını kumral yaptır ve ışıltılar attır.!
Sonra saçların açık renk olucağı için başka renge dönmen kolay olur.

Bende saçımı ne yapsam tenime gidiyo.
Bronz tenliyim.
Esmer-kumral arası bişey.
Siyah yaptım yakıstı.
Kızıl yaptım yakıstı.
Bakır tonları yaptım oda yakıstı.
Su an kendi dogal saclarım..
2 senedir boya vurmuyorum..
Biraz erken basladım ben boyaya :)
Kendi saçım koyu kumral gibi bişey.
Ama kendi saçımda sarılar var renk yansımaları var..
Güneşte önler sapsarı duruyor..

Son düzenleme:
ilk açık alışanlara koyu garip koyu alışanlara da açık garip geliyor ama annem diyor ki koyu saçla çok sönük oluyormuşum açık saç bana daha çok yakışıyormuş :26:

gerçekten haklısn cnm alışkanlığında etkisi var peki acık tonlar artı yenı model denesen hıhıı

demek ki tatlım saçların rengi tutmaya müsait ... ne güzel ... yalnız böyle renk araştırıyorum ama sonra da yana yakıla o rengi nasıl yaparım onu araştırmam gerekecek çünküben hep kuaförde denedim hiç evde boyamadım :26:

Canım eger sacında su an boya varsa tutması biraz zor.
Yapıcagın renk kumral ve açık kumral gibi bişey olmalı..
Açıcı kullanmadan o rengi elde edemezsin.
Biliyorsun boya baska boyayı acmaz.
Kendi sac rengini acar.
Ondan acıcı kullanmak zorunda kalabilirsin.
İlk bi kuaföre danıs derim..
Sonra ona göre saçlarını kendin evde boyarsın.

haklısın canım bunun üstüne açık kumral falan tutar ama sonra ışıltı tutmaz çünkü boyayı boya açmaz :26:

aslında öyle bi şey yapsam güzel olur ama kuaför yolu göründü gibi bi şey ... hayırrrrrrrrrrr ... kızlar yardım edin şu en son koyduğum resimdeki gibi nasıl yaparım saçımı şuan ki halini de biliyorsunuz ... nütfeeeen kızlar bana bi el atın

Canım dedigim gibi bi kuaföre danıs.
Bi kuaföre sor ilk.
Ona göre alıp boyarsın..
Sana git kuaförde yaptır demiyorum.
Resmi al götür.
Bu saça en kolay yoldan nasıl ulaşırım diye sor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…