• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BANA BİR AKIL VERİN LÜTFENN:((

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis :KK43:
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala :KK43:
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Cok icim sıkılıyor :KK43:
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden :KK43:

Not:kızlar ayrıldı benden gecersiz nedenlerden dolayi, her gece fotograflarimiza bakip uyumadigim gün eskide kaldi. Suan aglamamak icin o fotograflari acmaya elim gitmiyor. Geceden beri agliyorum ve ben ygsye giricem bu yil ne ders psikolojisi, ne soru cozebilmem falan herseyim mahfoldu. Napicam ben Allah rizasi icin bir yol gosterin bana

Son düzenleme:
Kafasını karıştıran bi durum var ya da biri var gibi geldi bana durup dururken bu şekilde davranması normal değil .

Benden tavsiye üstüne gitme sürekli sorma bana niye yazmiyorsun diye o yazan o merak edene kadar bekle

Kesinlikle kafası karışık ve karıştıran biri yada bir olay var. Sessiz kalın siz birazda sevgiliniz merak etsin sizi.

Benim aklıma da kafasını karıştıran biri varmış gibi geldi. Online olup yazmamasını başka şeye yoramadım maalesef. Zamana bırak fazla üstüne düşme, çıkar kokusu elbet.

Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis :KK43:
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala :KK43:
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden :KK43:
Kendi haline bırak üstüne düşme

Kafası karıştıran bir durum var diyeceğim ama sizi annesi ile tanıştrmakdan bahseiyor ..
Oturmuş ilişki de erkekler rahatlar genelde eski ilgi yok olur ama bu sizden soğudu anlamına gelmez ..
Öyle bir durm mu acaba diyorum ..
Bence sizde geri çekin kendinizi baklım farkedecek mi yoksa onun işine mi gelecek ..
Siz çünkü bir sorun mu var diye sormuşsunuz ..
Bundan sonra beklemek daha mantıklı şu durumda .

Kafasını karıştıran bi durum var ya da biri var gibi geldi bana durup dururken bu şekilde davranması normal değil .

Benden tavsiye üstüne gitme sürekli sorma bana niye yazmiyorsun diye o yazan o merak edene kadar bekle

Biz bulusucagimiz gun bunun kardesi de gelicekti, tabi gelsin dedim,ama ben onun yanindayken sana sarilamam falan cekinirim ona gore deyip guldum. O gunden sonra olaylar boyle oldu.
Sizce bunu buyutmus olabilir mi?
O kardesi gelmedi o gun bizimle
Yani bu soguk davranmasina bir etken mi?
Yanlis mi anladi acaba ?
:(

Neden üstüne düşüp egosuna tavan yaptırıyorsun.Varsa birşey zaten kokusu çıkar. Yoksa da zaten kendini agirdan sat ki bir daha böyle triplere giremesin sevdigin.

Sabah 9dan beri online olup size mesaj yazmıyorsa ya aklından zoru ya sizinle zoru var demektir. Başkasını bulmuşda olabilir tabi. Ben olsam açık açık sorarım sabahtan beri onlinesın bana bi selam yazmadın, sorun ne derim. Geçiştirirse, sorun yok derse ayrılırım.

Hic usteleme,sorma,ilgilenme..bendede diger arkadaslar gibi 'biri var' fikri olustu..ama sen yazma arama sorma..birak kendi haline...sonra zaten hersey ortaya cikarr..

Tipik baska bir kizla daha görusen erkek .buna benzer cok olaylar okuyoruz bu bdv bolumunde. Hicbir erkek hayatinda baska bir kiz daha olmadan sevgilisine soguk davranmaz bir sure sonra siz bu yasadiklatinizdan dolayi kavga cikaracaksiniz.o da yurutemiyoruz ayrilalim dicek tabi diger kizla iliski boyutuna gecmeden ayrilmaz saglama alcak kendini. Erkekler boslukta kalmayi goze alamazlar o yuzde once saglamlastirirlar olayi:( sizde hep sucu kendinizde arauacaksiniz. Ben seni aldatiyorum bu yuzden ayrilalim diyen bir erkek hic gordunuz mu. Kendilerini cok akilli saniyorlar

Biz bulusucagimiz gun bunun kardesi de gelicekti, tabi gelsin dedim,ama ben onun yanindayken sana sarilamam falan cekinirim ona gore deyip guldum. O gunden sonra olaylar boyle oldu.
Sizce bunu buyutmus olabilir mi?
O kardesi gelmedi o gun bizimle
Yani bu soguk davranmasina bir etken mi?
Yanlis mi anladi acaba ?
:KK43:

Kardeşini istemediğini düşünmüş olabilir bu durum da onun kafasında soru işareti oluşturmuş olabilir

Konu erkek arkadasim
4 aylik sevgiliyiz

için içini yese de bişeylerle oyalan ona sarma bu ara... bişeylere takılmış gibi. annesi erken görüp tanışmak istemedi mi acaba? kim bilir? yakın zamanda çıkar kokusu. biri olsa diyeceğim,annemle tanıştırayım demezdi sanki. başka bişey olmalı.

Başka bir sorunu olabilir mi senle alakası olmayan?
Ya da ne bileyim kafası karışıktır.

Sen de biraz kendi haline bırak derim.

için içini yese de bişeylerle oyalan ona sarma bu ara... bişeylere takılmış gibi. annesi erken görüp tanışmak istemedi mi acaba? kim bilir? yakın zamanda çıkar kokusu. biri olsa diyeceğim,annemle tanıştırayım demezdi sanki. başka bişey olmalı.
Annesi tanismak istiyor aksine :(

Back
X