• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR BANA BİR AKIL VERİN LÜTFENN:((

Hayatinda baska biri yokmus olmazmista, beni zaten cok zor unutucakmis, ara vermek istiyomus, ben cok iyi bir insanmisim, askere gidicekmis o arkasinda birini birakmak istemiyormus, kafasi karisikmis
Ben onun asker yolunu bekleyegim gunleri, askerde olan sevgiliye nasil davranilmasi gerektigini, hatta o gunu heyecanla beklerken o beni hic düşünmiycek kadar bencilmis meger...

sen de inandın

kendine iyi bak derler ve giderler.. işte sen çok iyi birisin seni üzmek istemiyorum senden sonra kimse olmayacak hayatımda biraz ara verelim herşey daha güzel olacak (yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca diyesim gedi :) )daha çok gençsin neler neler çıkacak karşına sadece kendinde buna izin ver evet bütün söylenenler saçma gelecek herkesin çektiği acı kendine fazla gelir kaldıramayacağımızı düşünürüz ama o zaman denilen şey var ya hepsini silgi gibi siler gecer. ilk başlar onunla yatıp onunla kalkarsın ve bu acı verir ama zamanla gün içinde ve sonra aya hatta yıla gelir aa öyle biri vardı acaba napıyo der gecersin hep böyle olmuştur ve hepte böyle olacak bir sevgilimden ayrılmıştım ilk aşkım ilk heyecanım geçirdiğim en güzel 1.5 yılımdı beni aldattı bir hiçmişim gibi bıraktı gitti ne çok ağlamıştım yemeden içmeden kesilmiş hayatımı kendim mahvetmiştim.. takii babamın ölümüne kadar ve şunu anladım hiç kimse kendi canın kadar acıtmıyor içimizi :( sen ailene sarıl hiç kimse annen kadar sevemeyecek seni ve şunada inan Allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyor ve gün geliyor o ağladığın günler için o bırakıp gidenler mum olup hepsi geri dönüyor sabret dua et ve sadece bekle..

kaç senelik evlilikler bitiyoda unutuluyo sen mi unutamayacaksın? geçer merak etme. hemde değmeyecek biri için bu kadar kendini harap etme.

kendine iyi bak derler ve giderler.. işte sen çok iyi birisin seni üzmek istemiyorum senden sonra kimse olmayacak hayatımda biraz ara verelim herşey daha güzel olacak (yaşandı bitti saygısızca aldatmanın tadına varınca diyesim gedi :) )daha çok gençsin neler neler çıkacak karşına sadece kendinde buna izin ver evet bütün söylenenler saçma gelecek herkesin çektiği acı kendine fazla gelir kaldıramayacağımızı düşünürüz ama o zaman denilen şey var ya hepsini silgi gibi siler gecer. ilk başlar onunla yatıp onunla kalkarsın ve bu acı verir ama zamanla gün içinde ve sonra aya hatta yıla gelir aa öyle biri vardı acaba napıyo der gecersin hep böyle olmuştur ve hepte böyle olacak bir sevgilimden ayrılmıştım ilk aşkım ilk heyecanım geçirdiğim en güzel 1.5 yılımdı beni aldattı bir hiçmişim gibi bıraktı gitti ne çok ağlamıştım yemeden içmeden kesilmiş hayatımı kendim mahvetmiştim.. takii babamın ölümüne kadar ve şunu anladım hiç kimse kendi canın kadar acıtmıyor içimizi :KK43: sen ailene sarıl hiç kimse annen kadar sevemeyecek seni ve şunada inan Allah kimsenin ahını kimsede bırakmıyor ve gün geliyor o ağladığın günler için o bırakıp gidenler mum olup hepsi geri dönüyor sabret dua et ve sadece bekle..

Bu soylediklerinizin aynisini soyledii
ben seni cok zor unutucam
beni en mutlu eden, cok iyi bi kizsin falan da dedi
ama hâlâ onun suclu oldugunu bilmeme ragmen yinede keske mesaj atsa diye dusunuyorum :KK43:

Aglarken "allaha havale ediyorum" bile diyemiyorum, cunku ben cok aci cektim, o da cekmesin diye. Onu hala o kadar seviyorum ki..
nasil unutucam, onun isminin bas harfini bile duydugumda, yurudugumuz yollardan gectigimde gozlerimin yaslarina nasil engel olucam bilmiyorum

banada başkası mı var ki diye geldi aklıma ..

zamana bırak bakalım neler olacak ..

hangi acı sonsuza kadar sürmüşki? elbette bitecek.. onunla geçirdiğin heyecanın alışkanlığını onsuz üzülerek alışacaksın ve mutlaka başka birileri girecek hayatına ve onunda kimler gececekk hayatından üniye odaklan önce onun heyecanını ara! bırak seni üzen seni üzdüğü ile kalsın ve inan bana aylar- yıllar sonra o kişi karşına tekrar bi şans için çıkacak ben 29 yaşımdayım şuandada sözlüyüm geçmişte acısını çektiğim kişiler bir bir karşıma çıktı Allah kimsenin göz yaşının hesabını sormadan bırakmıyor sendede aynısı olacak ve şuan bütün çektiğin sıkıntılar ileride sadece gülüp geçeceğin ne ağlamıştım diyip hatırlayacağın kısacık bi hatıran olacak kendine şöyle de beni daha güzel bir hayat bekliyor sadece biraz sabret 1 hafta sonra ağlamalarında bitecek ve seni çok üzdüğün için nefretin başlayacak oda zamanla bitecek artık ne duan nede bedduan olmadığı zaman bu dediklerimi anlayacaksın :)

hangi acı sonsuza kadar sürmüşki? elbette bitecek.. onunla geçirdiğin heyecanın alışkanlığını onsuz üzülerek alışacaksın ve mutlaka başka birileri girecek hayatına ve onunda kimler gececekk hayatından üniye odaklan önce onun heyecanını ara! bırak seni üzen seni üzdüğü ile kalsın ve inan bana aylar- yıllar sonra o kişi karşına tekrar bi şans için çıkacak ben 29 yaşımdayım şuandada sözlüyüm geçmişte acısını çektiğim kişiler bir bir karşıma çıktı Allah kimsenin göz yaşının hesabını sormadan bırakmıyor sendede aynısı olacak ve şuan bütün çektiğin sıkıntılar ileride sadece gülüp geçeceğin ne ağlamıştım diyip hatırlayacağın kısacık bi hatıran olacak kendine şöyle de beni daha güzel bir hayat bekliyor sadece biraz sabret 1 hafta sonra ağlamalarında bitecek ve seni çok üzdüğün için nefretin başlayacak oda zamanla bitecek artık ne duan nede bedduan olmadığı zaman bu dediklerimi anlayacaksın :)

Yorumunuz icin cok cok tesekkur ederim.
Cok farkli yazmissiniz, ugrasip uzun uzun yazdiginiz icin
İnanin düşündürdü beni yorumunuz
ve ilk defa yorumunuzu okurken neden bu kadar uzuluyorum ki dedim :)
ve herkesinde dedigi gibi suan bile unutmaya basladim gibi,artik onun hakkinda konusurken aglamiyorum, surekli aklimda degil artik.
bunlar 2 gunde sizin yorumlariniz sayesinde oldu herkese cok tesekkur ederim
insallah o aklima geldiginde "ne salakmisim o kadar agladim" dedigim gunlerde bir an once gelir :)

Konu erkek arkadasim
Hersey cok guzel gidiyodu, görenler özenirdi hatta bize ve ben ilk defa gercekten bir iliski yasadim, gercekten sevdim
4 aylik sevgiliyiz
Ama 2 gundur aramiza bir sogukluk girdi, bulusmamizdan once ki gun soguk davranmaya baslamisti mesajlasirken. Whatsapp fotografinda biz vardik onu degistirmis, whatsapp durumunda bizle alakali birsey yaziyodu onu kaldirmis :KK43:
Dün bulustuk yanindayken hic öpmedi, aşkım sevgilim vs demedi, el ele tutustuk ama güldük, araba kullanirken bile tuttu elimi.
Ama eve geldim 2 kelime konustuk sadece, sonra whatsappta falan online olmasina ragmen yazmiyodu bana, iyi geceler bile demedi bana. Bugun ben günaydın sevdiğim yazdim o sadece günaydın yazdi. Biraz konustuk ben sorun mu var dedim, gulerek hayir yok dedi bende tamam deyip kapattim konuyu,ama o tamam mesajimdan beri yazmadi ve en son sabah 9da yazdi bana, simdi yine acik whatsappta ama yazmiyo hala :KK43:
Seni annemle tanistiricam diyo dün bulustugumuzda elimi tutuyo ama soguk davraniyor, inanin anlamiyorum ne oldugunu, bir akil verin bana
Sabahtan beri icim sıkılıyor, aklimdan ciksin diye uyumaya calisiyorum uyuyamiyorum bile.
Cok icim sıkılıyor :KK43:
Nasil davranmam gerekiyor, ne yapmaliyim? Luften fikirlerinizi esirgemeyin benden :KK43:

Not:kızlar ayrıldı benden gecersiz nedenlerden dolayi, her gece fotograflarimiza bakip uyumadigim gün eskide kaldi. Suan aglamamak icin o fotograflari acmaya elim gitmiyor. Geceden beri agliyorum ve ben ygsye giricem bu yil ne ders psikolojisi, ne soru cozebilmem falan herseyim mahfoldu. Napicam ben Allah rizasi icin bir yol gosterin bana
ahhhh minik yavru ahhhh:KK46: bebeğim daha küçüksün kimler gelecek kimler gidecek hiç üzülme. Seni gerçekten seven insan seni iki dakika düşünmeden yapamaz. bu kadar da saf olma ablacığım büyük ihtimalle eski kız arkadşyla ya da dikkatini çeken biriyle konuşuyodur. Kendine bak ağlamayı bırak ve hiç umrunda olmadan kendine bak. git kendine bi güzellik yap saçını başını değiştir. Cillop gibi resim çek whatsapa koy durumunuda çok daaaa umrumdasın gibilerinden laf yaz ohh misss :) emin ol 3 haftaya kalmaz mutlaka yazar sana. Erkekler güçsüz kadın sevmio öğren bunları abla tavsiyesi :)

rica ederim canımcım önünde çok güzel bi hayat var önceliğin hep ailen ve üniversite olsun bu iki şey hayatında olduğu müddetçe başaramayacağın hiç bişi yoktur erkek her zaman var 15 yaşındada var 60-70 yaşlarındada önce Rabbim sağlık ve başarı versin gerisi zaten gelecektir ;) sevgiyle kal :)

askere gidincede arar yüzsüz gibi nolur affet der.eğer affedersen askerliği senin manevi desteğinle kolay atlatır askerden geldikten sonra hopppp gene soğuk davranmalar ve ayrılık.insan 7de neyse 77de de odur değişmez.affetme seni kullanmasına müsade etme.sakın mesaj atma arama.affet diye aradığı gün gururla HAYIR de görsün bakalım gurur kırmak neymiş

ahhhh minik yavru ahhhh:KK46: bebeğim daha küçüksün kimler gelecek kimler gidecek hiç üzülme. Seni gerçekten seven insan seni iki dakika düşünmeden yapamaz. bu kadar da saf olma ablacığım büyük ihtimalle eski kız arkadşyla ya da dikkatini çeken biriyle konuşuyodur. Kendine bak ağlamayı bırak ve hiç umrunda olmadan kendine bak. git kendine bi güzellik yap saçını başını değiştir. Cillop gibi resim çek whatsapa koy durumunuda çok daaaa umrumdasın gibilerinden laf yaz ohh misss :) emin ol 3 haftaya kalmaz mutlaka yazar sana. Erkekler güçsüz kadın sevmio öğren bunları abla tavsiyesi :)
tecrube baska sey :)

Canım yaa nasıl üzüldüm okurken gozlerım doldu İnan ben de aynı seyleri yasadım bir bucuk sene önce.. Cok üzüldüm icim dışıma çıkmıştı aglamaktan cok kilo verdim saglıgım bozuldu okulda kaç tane dersten kaldım aılemle aram bozuldu dibe vurmuştum o ise hiçbir sey olmamış gibi hayatına devam etti benden bir iki ay sonra da baska bır kızla çıkmaya basladı. Su an hayırlısı boyleymıs diyip hayatına devam etmek icin cok erken daha yen, ayrılmıssınız onun kötü seylerini dusunerek kendini sogutman icin de cok erken her acının belli bir kotası vardır maalesef üzüleceksin bu isin kuralı bu icinden atmak icin hıçkıra hıckıra ağlıyorsun geçemiyor ne acı bir his her yerde anılar her yerde o :( o kadar iyi anlıyorum ki seni canımdan bir parça kopmuş gibi olmuştum... Degmedigini aylar sonra anlıyorsun ama İnan keske bir faydası olacak sey soyleyebilsem. Benim aklım basıma ne zaman geldi biliyor musun bir gun aglıyordum arabadaydım cok yağmur vardı ve kaza yaptım o zaman anladım. O gun benim yanımda O yoktu aılem vardı arkadaslarım vardı benı kötü günümde yalnız bırakan ınsan degil iyi günümde mümkünse hiçbir anımda bulunmasın. Arayıp sormadı bıle... Öldün mü kaldın mı ne oldu diye... Sensiz hayatına hiçbir sey olmamış gibi devam eden bir insan icin geceleri uykusuz kalmaya değmez!!!! bu sözü hatırlıyorum hep gercekten de öyle. Onu hayatına hicbir sey olmamış gibi devam ettigini görmek cok acı verdi bana... Umrunda olmadıgını hissetmek... Allah'a havale ediyorum böyle erkekleri.. Kusura bakma cok devrik kuralsız ve konuşurmuş gıbı yazdım ama İnan ne hissettiğini cok iyi anlıyorum o yüzden birden yazdım öyle içimi döktüm cunku bırebır aynı seyleri yasadım.. Canım benım :(

Canım yaa nasıl üzüldüm okurken gozlerım doldu İnan ben de aynı seyleri yasadım bir bucuk sene önce.. Cok üzüldüm icim dışıma çıkmıştı aglamaktan cok kilo verdim saglıgım bozuldu okulda kaç tane dersten kaldım aılemle aram bozuldu dibe vurmuştum o ise hiçbir sey olmamış gibi hayatına devam etti benden bir iki ay sonra da baska bır kızla çıkmaya basladı. Su an hayırlısı boyleymıs diyip hayatına devam etmek icin cok erken daha yen, ayrılmıssınız onun kötü seylerini dusunerek kendini sogutman icin de cok erken her acının belli bir kotası vardır maalesef üzüleceksin bu isin kuralı bu icinden atmak icin hıçkıra hıckıra ağlıyorsun geçemiyor ne acı bir his her yerde anılar her yerde o :KK43: o kadar iyi anlıyorum ki seni canımdan bir parça kopmuş gibi olmuştum... Degmedigini aylar sonra anlıyorsun ama İnan keske bir faydası olacak sey soyleyebilsem. Benim aklım basıma ne zaman geldi biliyor musun bir gun aglıyordum arabadaydım cok yağmur vardı ve kaza yaptım o zaman anladım. O gun benim yanımda O yoktu aılem vardı arkadaslarım vardı benı kötü günümde yalnız bırakan ınsan degil iyi günümde mümkünse hiçbir anımda bulunmasın. Arayıp sormadı bıle... Öldün mü kaldın mı ne oldu diye... Sensiz hayatına hiçbir sey olmamış gibi devam eden bir insan icin geceleri uykusuz kalmaya değmez!!!! bu sözü hatırlıyorum hep gercekten de öyle. Onu hayatına hicbir sey olmamış gibi devam ettigini görmek cok acı verdi bana... Umrunda olmadıgını hissetmek... Allah'a havale ediyorum böyle erkekleri.. Kusura bakma cok devrik kuralsız ve konuşurmuş gıbı yazdım ama İnan ne hissettiğini cok iyi anlıyorum o yüzden birden yazdım öyle içimi döktüm cunku bırebır aynı seyleri yasadım.. Canım benım :KK43:
Yok hicte kuralsiz yazmamissin
Cok tesekkur ederim, sende yasamissin beni en iyi anlayanlardansin sende
Bazen tamam ya unuttum diyorum, yani bu 3 gundur oyle diyodum
Ama bugun ki yagmurda kendimi o kadar yalniz hissettim ki. En son yagmurda onunla yurumustuk, en son semsiyemi o acmisti, ben üşümeyeyim diye önüme gecip bana dogru bakardi sirf ruzgar yuzume gelmesin diye, o semsiyeyi oyle bir bana tutuyodu ki kendinin islanmasi umrunda bile olmazdi

Yagmurun altindaki fotografimiza baktim, 5 gundur aglamiyordum ama eskisi gibi oldum yine tutamadim kendimi.

Tam gecti diyorum, unuttum artik, o benim yanimda yok, beni yari yolda birakti, beni kandirmis hic sevmemis, artik bende onu sevmiyorum diyorum.
Sonra basliyor yine krizlerim

Back
X