- 28 Ağustos 2014
- 407
- 64
- 73
- Konu Sahibi siirdelisii
kızlar 4 aylık bir ilişkim var.onu çok seviyorum kendisi uzaktan akrabamızda olur yani aileler bizim durumumuzu bilmesede tanışıyorlar.ayrı şehirlerdeyiz.kendisiyle önce arkadaştık daha sonradan sevgili olduk yalnız benim bir sorunum var saçma gelebilir ama ben bunu çok takıyorum
erkek arkadaşım sosyal medya hesabında ne paylaşımı yaparsa yapsın istisnasız bir kız her şeyini beğeniyor ve bu beni cidden çok rahatsız ediyor.afedersiniz küfürlü bir şey yazsa onuda beğencek o derece bi kız sinir şeeyyy.hesabının şifresi bende yok daha önce hiç bu muhabbet olmadı.ilk buluşmamızda ona söyledim bu tarz şifre isteme hesabı inceleme olaylarına girmem diye.çünkü daha önceki hiçbir ilişkimde şifre isteme olayı yapmadım.bu kız beni cidden rahatsız ediyo sizce ben bunu ona nasıl söyleyebilirim daha çok yeniyiz bide ayrı sehirlerde olunca çok vakit gecirmedik yani bir resmilik hep var çekiniyorum açıkcası
bu arada yaşım 20 onunki 25.fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden hepinize teşekkür ederimm
Kizlar duzgun ve sirin bir sekilde sordum kim o diye bana cevabi tavirli bir sekilde verdi arkadasiymis ve annesine kadarda taniyor deli oldum

Kizlar duzgun ve sirin bir sekilde sordum kim o diye bana cevabi tavirli bir sekilde verdi arkadasiymis ve annesine kadarda taniyor deli oldum

Son düzenleme: