• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana bir fikir verin lütfennn

Niye kizacak ki? Hemen sil o kizi uyuz oldum diye girmiyceksiniz tabiiki konuya... Dikkatimi cekti ne paylasirsan begeniyor kim bu x akraba falan mi gibi sormalisiniz cevaba görede tavrinizi koyarsiniz...:ssz:

haklısın canım ama çok fazla büyütüyorsam buna kızar yani şuanda abartmıyorum öyle değil mi sizlerde olsanız sorarsınız
Valla ben yapı itibarı ile çok kıskancım biz eşimle sevgiliyken aldım şifresini didik didik ettim face ini samimi konuştuklarını sildim, geriye 1 2 tane kaldı :) Ağzını açıp birşey diyemedi, ee bir tarafta sevdiği bir tarafta eski arkadaşları. Tabi herkes Eşim gibi karşılamaya bilir.

Niye kizacak ki? Hemen sil o kizi uyuz oldum diye girmiyceksiniz tabiiki konuya... Dikkatimi cekti ne paylasirsan begeniyor kim bu x akraba falan mi gibi sormalisiniz cevaba görede tavrinizi koyarsiniz...:KK14:
arkadaş derse kalırım öyle ki onu diyecek canım ne alaka her şeyini beğeniyor tarzındada bir şey söylersem offf x yine başladın der diye korkuyorum ( daha öncede bir yazısını rahatsız oldum diye sildirmiştimde):KK48:

arkadaş derse kalırım öyle ki onu diyecek canım ne alaka her şeyini beğeniyor tarzındada bir şey söylersem offf x yine başladın der diye korkuyorum ( daha öncede bir yazısını rahatsız oldum diye sildirmiştimde):KK48:
Sen niye korkuyon, o korksun senden :) Arada bir çemkir Hoşuna gitmeyen noktalarda dikat eder :)

Valla ben yapı itibarı ile çok kıskancım biz eşimle sevgiliyken aldım şifresini didik didik ettim face ini samimi konuştuklarını sildim, geriye 1 2 tane kaldı :) Ağzını açıp birşey diyemedi, ee bir tarafta sevdiği bir tarafta eski arkadaşları. Tabi herkes Eşim gibi karşılamaya bilir.
ben bunu hayatta yapamam direk tepki gösterir bu arada hürrem sultan gibisiniz tebrikler :KK48:

Biz karşılıklı sildirdik rahatsız olduklarımızı o yüzden sorun olmadı ama sen mutlaka konuş bakalım ne diyecek..
haklısın şakayla karışık söylemeliyim ciddi anlamda kız beni rahatsız ediyor umarım sadece arkadaşım diye konuyu geçiştirmez ahh bir yüzyüze olsaydık yanımda sildirtirdimde onu arada mesafeler var :KK1:

Sizin bi yakiniz yokmu mesela kuzen ama sevgilinizin tanimadigi, rica edin bi süre ne paylasirsaniz begensin, bakalim nasil oluyormus.., yani atarlanirsa sevgiliniz misilleme yaparsiniz, dikkatini cekip soruncada, nevar bunda sende olunca sorun yok bende oluncami sorun oluyor diyip kuzeniniz oldugunu aciklarsiniz... Bazen erkekler ayni durumu yasamadan biz kadinlari anlamiyorlar...:ssz:

Sizin bi yakiniz yokmu mesela kuzen ama sevgilinizin tanimadigi, rica edin bi süre ne paylasirsaniz begensin, bakalim nasil oluyormus.., yani atarlanirsa sevgiliniz misilleme yaparsiniz, dikkatini cekip soruncada, nevar bunda sende olunca sorun yok bende oluncami sorun oluyor diyip kuzeniniz oldugunu aciklarsiniz... Bazen erkekler ayni durumu yasamadan biz kadinlari anlamiyorlar...:KK14:
güzel bir olay canım ama bunu yapan arkadaşlarım var çok yakın arkadaşım her şeyimi beğenir ve o benim yakın arkadaşım olduğunu bilmiyor ama ne ayak neden her şeyini beğeniyor diye sormadı o çocuğa geçmişte başka olaylardan ötürü çok küfür etti hatta ama bi kere bile sil diye hitap kullanmadı ben dersem şimdi tuhaf olur mu acabao_O

sosyal medyalar evliliklerde sevgililikte cok sorun oluyor bence birlikte kapatalım deyin.zaten cok gerekli bişey degil bence.bende esimde kapattık.kafamız rahat.sizde kapatın derim

sosyal medyalar evliliklerde sevgililikte cok sorun oluyor bence birlikte kapatalım deyin.zaten cok gerekli bişey degil bence.bende esimde kapattık.kafamız rahat.sizde kapatın derim
biz evli değiliz ki canım kapatma olayı olmaz dolayısıyla aslında bu sosyal medya olayı cidden çok sorun oluyor.kızdan yana bu kadar kuşkulu olmasam takmam ama kızdan acayip kıllandım birde aynı şehirde okumadılar,yaşamadılar nerden tanışıyorlar anlam veremedim

biz evli değiliz ki canım kapatma olayı olmaz dolayısıyla aslında bu sosyal medya olayı cidden çok sorun oluyor.kızdan yana bu kadar kuşkulu olmasam takmam ama kızdan acayip kıllandım birde aynı şehirde okumadılar,yaşamadılar nerden tanışıyorlar anlam veremedim
kapatmak için evli olmanız gerekmezki canım.benim gördüğüm cogu kişi sosyal medyalardan dolayı sorun yasıyor.insan bişey yapmasada biri gelip catıyor sonra kavgalara neden oluyor.kapatma durumu yoksa bence sevgilinle konusmalısın kim oldugunu sorarsan sende rahat edersin hesap sormadan tabi yumusak bir dille

Back
X