• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar bana bir fikir verin lütfennn

güzel bir olay canım ama bunu yapan arkadaşlarım var çok yakın arkadaşım her şeyimi beğenir ve o benim yakın arkadaşım olduğunu bilmiyor ama ne ayak neden her şeyini beğeniyor diye sormadı o çocuğa geçmişte başka olaylardan ötürü çok küfür etti hatta ama bi kere bile sil diye hitap kullanmadı ben dersem şimdi tuhaf olur mu acabao_O

Sil demeyin zaten, meraktan sordugunuzu söyleyin ilk önce kim oldugunu bi ögrenin, devam begeniler gelirse arada caktirmadan ignelersiniz, odun degilse rahatsiz oldugunuzu anlar belki kendiliginden siler kimbilirrrr...kücük bi ihtimal ama:KK14:

kapatmak için evli olmanız gerekmezki canım.benim gördüğüm cogu kişi sosyal medyalardan dolayı sorun yasıyor.insan bişey yapmasada biri gelip catıyor sonra kavgalara neden oluyor.kapatma durumu yoksa bence sevgilinle konusmalısın kim oldugunu sorarsan sende rahat edersin hesap sormadan tabi yumusak bir dille
geçen bir mevzu vardı bunu siler misin dedim şahıs değil paylaşımdı ben rahatsız oldum dedim olan lafı saydı şimdi bunu nasıl diyeceğimi düşünüyorum.o paylaşımıda günler sonra sildi..

Sil demeyin zaten, meraktan sordugunuzu söyleyin ilk önce kim oldugunu bi ögrenin, devam begeniler gelirse arada caktirmadan ignelersiniz, odun degilse rahatsiz oldugunuzu anlar belki kendiliginden siler kimbilirrrr...kücük bi ihtimal ama:KK14:
şakayla karışık olarak seninde fanların var şu kızda senin her şeyini beğeniyor aşkımm desem çok mu iğneler :KK48:

geçen bir mevzu vardı bunu siler misin dedim şahıs değil paylaşımdı ben rahatsız oldum dedim olan lafı saydı şimdi bunu nasıl diyeceğimi düşünüyorum.o paylaşımıda günler sonra sildi..
anladım canım ozaman hiç bişey deme sadece takip et.zaten bi durum olsa inan eninde sonunda kokusu cıkar.Seni seviyosa hata yapmaz.akısına bırakmalısın.belkide bu onu daha iyi tanıman için fırsat

anladım canım ozaman hiç bişey deme sadece takip et.zaten bi durum olsa inan eninde sonunda kokusu cıkar.Seni seviyosa hata yapmaz.akısına bırakmalısın.belkide bu onu daha iyi tanıman için fırsat
aslında bazı kavgalarımızda düşünüyorum acaba bu kıza mı yazıyordur şimdi diye takıntılık yaptırdı kendine.onu cidden seviyorum ve yaptıkları hayatımı etkiliyor bu yüzden aldatılma olursa(Allah korusun) çok büyük bir travma yaşarım çünkü onu çok isteyerek başladım bu ilişkiye

kızlar 4 aylık bir ilişkim var.onu çok seviyorum kendisi uzaktan akrabamızda olur yani aileler bizim durumumuzu bilmesede tanışıyorlar.ayrı şehirlerdeyiz.kendisiyle önce arkadaştık daha sonradan sevgili olduk yalnız benim bir sorunum var saçma gelebilir ama ben bunu çok takıyorum o_O erkek arkadaşım sosyal medya hesabında ne paylaşımı yaparsa yapsın istisnasız bir kız her şeyini beğeniyor ve bu beni cidden çok rahatsız ediyor.afedersiniz küfürlü bir şey yazsa onuda beğencek o derece bi kız sinir şeeyyy.hesabının şifresi bende yok daha önce hiç bu muhabbet olmadı.ilk buluşmamızda ona söyledim bu tarz şifre isteme hesabı inceleme olaylarına girmem diye.çünkü daha önceki hiçbir ilişkimde şifre isteme olayı yapmadım.bu kız beni cidden rahatsız ediyo sizce ben bunu ona nasıl söyleyebilirim daha çok yeniyiz bide ayrı sehirlerde olunca çok vakit gecirmedik yani bir resmilik hep var çekiniyorum açıkcası:110: bu arada yaşım 20 onunki 25.fikirleriniz benim için çok önemli şimdiden hepinize teşekkür ederimm :KK68:

ona bahsetmemişsindir umarım ??? bahsetmediğini farzederek söylüyorum kızı engelle sil gitsin haberi bile olmaz belkide farkında değildir. ama sakın söyleyipte aklına düşürme benim fikrim budur ne kadar doğru bilmem. bazı şeylerin konuşmakla çözülemeyeceğini düşünüyorum erkeklerin beyinleri bizimki gibi çalışmıyo çünkü.

ona bahsetmemişsindir umarım ??? bahsetmediğini farzederek söylüyorum kızı engelle sil gitsin haberi bile olmaz belkide farkında değildir. ama sakın söyleyipte aklına düşürme benim fikrim budur ne kadar doğru bilmem. bazı şeylerin konuşmakla çözülemeyeceğini düşünüyorum erkeklerin beyinleri bizimki gibi çalışmıyo çünkü.
şiddetle destekliyorum seni ama şu varki şifresi yok bende o_O

şiddetle destekliyorum seni ama şu varki şifresi yok bende o_O
hmmm.... facebook çalanlar nasıl çalıyor ya bi oyun yapsan da atıyorum cv lazım senin mailine göndersem filan sonra bi bahaneyle de maili lazım şifresini istesen ne bilim... yada dümdüz istesen bi facebook temizliği yapalım de kendi şifrenide ona ver işini hallet sonra şifreni değiştirirsin :D

hmmm.... facebook çalanlar nasıl çalıyor ya bi oyun yapsan da atıyorum cv lazım senin mailine göndersem filan sonra bi bahaneyle de maili lazım şifresini istesen ne bilim... yada dümdüz istesen bi facebook temizliği yapalım de kendi şifrenide ona ver işini hallet sonra şifreni değiştirirsin :D
mail olayına inanmaz o diğer dediğinide anca yanında ver bakalım telefonuna diyerek yapabilirim ki bunu şuanda yapma imkanım yok bir kac kere elim gitti telefonuna bakalım ne var diye yapamadım canım :KK43:

aslında bazı kavgalarımızda düşünüyorum acaba bu kıza mı yazıyordur şimdi diye takıntılık yaptırdı kendine.onu cidden seviyorum ve yaptıkları hayatımı etkiliyor bu yüzden aldatılma olursa(Allah korusun) çok büyük bir travma yaşarım çünkü onu çok isteyerek başladım bu ilişkiye
hemen kötü düsünme belki arkadasıdır eskiden benimde cok sevdiğim abim gibi arkadaslarım vardı facem varken begenirdim yazdıklarını.saygıdan ve arkadaslıktan dolayı.arkadasın dediği gibi sende begen ve yorum yap paylastıklarına .sonucta sevgilisisin.yabancı degilki senin sevdiğin adam.

Back
X