Bence en iyisi siz de onun yaptığı gibi yapacaksınız.
Onun cümlesi bitince de siz hiç duymamış gibi devam edin...
bir örnek verin, daha iyi anlayalım
herkesin fikri kendine diyip duymamış gibi yapacaksınız
bence o senin dediklerini duyuyo ama algilamiyo hihi deyip sonra dedigini devam ettiriyor.sizde o ne anlatsa ilgilenmeyin otur ayna karsisina kendine anlat kafamida sisirme derdim:-D
Merhaba kızlar,
Sizden fikir istiyorum, benim kaldığım durumda kaldığınızda, ya da kalırsanız nasıl davranırsınız?
Bunu yapan şahıs eltim oluyor:)
Bir konu hakkında fikrini söylüyor, oysa ki öyle değil ve ben öyle olmadığını açıklıyorum,
Cümlem biter bitmez sanki beni hiç duymamış gibi kendi fikrine devam ediyor...
Ve bu durum beni sinir ediyor.
Canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Ben de gayet memnun olduğumu ve birçok iyi yönünün olduğunu, ayrıca bahsettiği derecede sıcak olmadığını anlatıyorum,
Sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
Yazarken bile sinirim bozuldu...
Ah be canım, niye bunlarla kafanı yoruyorsun boşverrr...
Elti eltinin ne iyi olduğunu ne de öldüğünü istermiş diye bir laf var :)))
İyi geçindikten sonra, bırak dinlemesin seni, yeri geldiğinde sende onun yaptığı davranışın aynısını sergilersin...
Dünyanın en zor işi zaten bir insana laf anlatmaktır, hele bir de karşındaki seni kaale almıyorsa, tamam artık... Uğraş dur...
Canım mesela, evimin çok güneş aldığını, çok sıcak olduğunu bunaltıcı olacağını, çok güneş alan evin iyi olmadığını konuşuyor.
Ben de gayet memnun olduğumu ve birçok iyi yönünün olduğunu, ayrıca bahsettiği derecede sıcak olmadığını anlatıyorum,
Sonra da siz klima falan taktırın duramazsınız diyor:))
Yazarken bile sinirim bozuldu...
ayy ne sinir bir durum ya... aynı kaynanamdan bahsediyorsun sandım, oda benimle iddalaşıyordu sürekli, ben birşey söyleyince muhalefet oluyodu, sonra bende dedigimde ısrar ediyordum, sonra oda, sonra bende, karagöz hacivat misali
sende ona muhalefet ol,
Benimde bir arkadasim aynen boyle.
Ben direk soyledim bu durum benim hosuma gitmedigini.
Bazen devam ediyor, lafini kesip baska seyden bahsediyorum. O zaman anliyor tabi
Ah bi yapabilsem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?