Aynen dediğin gibi canım sanki benim dediklerime kapalı..
Bi şekilde ben de bi tavır geliştirmeliyim bu duruma:))
onlarda ve onun gibilerde disari algilama frekanslari kapali oluyo ne diyosa hic tepki verme knedi artik dayanamayip catliyo bende denedim ise yariyo canim:):):):
Hmm şey de yapabilirim , ilk konuyu açıp polemiğe girmeye çalıştığı zaman hiç oralı olmasam hatta gülsem falan sinir olabilir belki:)
o en son klima taktır dediğinde sen de tamamen farklı bir konuya geç. sıcağı severim yada ev sepserin klimaya ne hacet? deyip hemmen ağzını açamadan saçma sapan bi konuya gir mesela atıyorum tokam nasıl de. yeni dergi aldım de. böyle alakasız bişeyler söyle. ya da ne biliyim makyajın akmış vs de. bişeyler bul konuşturma o konuda.sence hu taktiğe ne yapar?
Her şeyi ben bilirimcilerin en sevdiği insan tipi ona cevap veren, polemiğe giren insan türüdür. Bir süre cevap vermeyin, bırakın kendi kendine takılsın, bir süre sonra sıkılır, vazgeçer zaten. Ben birkaçının üzerinde denedim işe yaradı. :125:
Tabi... O klimadan bahsetsin. Siz pazarda da her şey amma pahalıymış muhabbeti açın, çok geçmeden çıldırır zaten.Hatta ben de hiç onu duymamış gibi başka şeylerden bahsedicem
O zaman onu takmadığımı anlar
hiç dinlemezdim ve bunu ona hissettirirdim...arada birde ayyy saçmalama beeee hiç öle olurmu diye lafı sokar sokar kaçardım ortamdan
canım iyi tarafından bak, en azından cümlenin bitmesini bekliyomuş, ya sözünü kesseydi ?
konusahibi arkadaşım insan birine (özellikle de bu biri elti olunca) sinir olduğunda en ufak bir lafı bile batıyor. bence çok takmayın yada onun bu tavırlarına karşı gayet alaycı bir tavır sergileyin mesela o konuşmasına devam etmeye başlayınca dinlememek için bulunduğunuz odadan dışarı çıkın. dinlenmediğini anlayınca laflar boğazına düğümlenir.bu size karşı yapılan bir sataşma nasıl olsa; siz orda olmayınca susacaktır. 2 defa sözüne kaldığı yerden devam edince gülümseyip başınızı aksi yöne çevirin ve etrafınızdaki diğer insanlarla göz teması kurun ama gülümsemeye devam.işte bu kadar. umarım işe yarar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?