Fırınlar, Ocaklar, Aspiratörler kızlar bana fikir verin lütfen

pofudukk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
216
8
48
Manisa
anneme doğum günü hediyesi olarak set üstü ocak almak istiyorum çok istiyordu çünkü. beyaz istemiyor sizce nasıl alayım kullananlar bilirler. çelik görünümlü var boyalı gri renk gibi olanlar ve siyahlar var hangisi daha kullanışlı yardım edin kızlar $en_ucuz_VEFA_Firin_Vefa_202_Inoks_3+1_Pleyt_Set_Ustu_Ocak_6067.webp $set-ustu-ocak-300x224.webp

anneme doğum günü hediyesi olarak set üstü ocak almak istiyorum çok istiyordu çünkü. beyaz istemiyor sizce nasıl alayım kullananlar bilirler. çelik görünümlü var boyalı gri renk gibi olanlar ve siyahlar var hangisi daha kullanışlı yardım edin kızlarEki Görüntüle 645709 Eki Görüntüle 645708

canım benim kayın validemin arçelik gri ocağı var bende çeyizime ondan aldım çok kullanışlı temizli kolay yağ tutmayanlar var ama sana tavsiyem sakin çabuk pişirme gözü olan ocaktan alma çünkü o ocak gözü çukur oluyor ve temizlenmesi çok zor oluyor

canım benim kayın validemin arçelik gri ocağı var bende çeyizime ondan aldım çok kullanışlı temizli kolay yağ tutmayanlar var ama sana tavsiyem sakin çabuk pişirme gözü olan ocaktan alma çünkü o ocak gözü çukur oluyor ve temizlenmesi çok zor oluyor

yani boyalı mı alayım canım yoksa çelik olanlardandan mı

yani boyalı mı alayım canım yoksa çelik olanlardandan mı[/

arçelik hakkında bilgim ver ona göre yapayım canım boyalıda çizilir rengi gider sıcaklıktan deforme olur gibi şeyler düşünme sıkıntı olmuyor tabiki çelik olduğu takdirde özellikle anneler parlatmak için ( cif vs.) ellerinden geleni yapacaklarına emin ol tatlım ama tabiki çelik olması daha iyi

yani boyalı mı alayım canım yoksa çelik olanlardandan mı[/

arçelik hakkında bilgim ver ona göre yapayım canım boyalıda çizilir rengi gider sıcaklıktan deforme olur gibi şeyler düşünme sıkıntı olmuyor tabiki çelik olduğu takdirde özellikle anneler parlatmak için ( cif vs.) ellerinden geleni yapacaklarına emin ol tatlım ama tabiki çelik olması daha iyi

teşekkürler :) hemen bugun bakıcam inşallah

bende yenı evlendımde ınoks olanını aldım yag lekelerı cıkmıyo el ızlerı bellı oluyo servıs geldı ust kapagını degıstı ve ocak kısmında yanık rengı cıktı bu seferde dıer grı modelden aldım bu kez ona gore cok ıyı ama yınede guzel sayılmaz zamanla ısı yerındekı kapaklarda izler cıkıyo vs.ben arcelıkten memnun deılım baska markalara yonel bence derım ıctenlıkle sana

Back
X