Bitip bitmeyecegini bilemessin canım .6 ay da neler olur kimbilir belki seni sogutacak bişey yapıcak ve 6 ay içinde zaten bitecek,yada hersey daha da ilerleyecek ve daha da sıkı baglanacaksınız birbirinize.dediğin gibi daha sonra mesafelerden dolayıda bitebilibilir bunu bilemeyiz ama bence bunları düşünmek için çok acele etmişssin zaman bırak derim.ben de 1 bucuk senelik ayrı sehirlerde yasadığım biriyle hala beraberim hikayemiz benziyor biras.yerinde olsam zamana bırakırdım zaten 6 ay sonra bitecekse biter ve görüşmediğin için zaman sana ilaç olur.bence aradan biraz daha zaman gecsin şöyle 2 3 ay kadar ona hakkında ne düşündüğünü sor yada hareketlerinden anlarsın seni önemsemeyip önemsediğini o zaman verirsin kararını.benim fikrim bu basıma benzeri geldiği için sana kendi yaptığım şeyi önerdim ben pişman olmadım aksine daha da mutlu oldum şimdi uzun ayrılıktan sonra gecirdiğimiz zaman daha değerli gelio bize.senin için de aynısı olur mu bilmem yine de sen bilirsin içinden ne geliyosa onu yap derim