- Konu Sahibi milalouise
-
Kızlar sizi sıkmadan konuya girmek ve bir kelimeyle de olsa fikrinizi almak istiyorum. Kısa zaman önce biriyle tanıştım ve karşılıklı ilk görüşte aşk gibi birşey oldu. 3-4 kere görüştük ve ben ilk kez bu kadar mutlu hissediyorum kendimi .1hafta boyunca herşey mükemmel gitti
makine mühendisliği bölümünden bu sene mezun oldu ve dün akşam tam eve dönerken bana 6 ay sonra 1 yıllığına yurt dışına çıkması gerektiğini ve herşeyin hazır olduğunu söyledi(mesleği için).
Ama hiç bişey de belli olmaz dedi kısmet değilse gidemem dedi.Ama başımdan aşağı kaynar sular döküldü tam bulmuşken işte bu demişken kaybedeceğimi bilmek çok kötü bir duygu.
ona gitme diyemem tabi ki bu fırsatı kaçırmamalı şimdi asıl soruma geliyorum..
siz olsaydınız 6 ay sonra bitmesi muhtemel bi ilişkiye başlarmıydınız?
içinizden seven insan 1 yıl bekler diyenleri duyar gibiyim ..Ama yurt dışına çıkarsam 1 yılla kalmayabilrim diyor sonuçta biz tanışalı 1 hafta oldu ve kariyerine daha çok önem veriyor mantığıyla hareket ediyor doğal olarak ve giderse ilişkimiz biter malesef..
a)bu ilişkiye başlayıp güzel geçirdiğiniz 6 ayı kar mı sayardınız?
b)Yoksa 6 ay sonra sevdiğini uzaklara göndermiş acı çeken bi kadın olmamak için başlamamayı mı tercih ederdiniz?
6 ay sonra bitecek bir ilişkiye başlamak ne kadar mantıklı kızlarr 1 kelimeyle bile olsa yorumunuzu eksik etmeyin ne olur??? [/COLOR]:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?