- 16 Aralık 2012
- 637
- 295
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim su kacmasi degilde kulak iltihabi olmasin.benimde olmustu
Kulak temizliğini yaparken şu çubuklardan kullanıyor musun? Ya da banyo yaparken içine su fışkırtıyor musun duşla :) Son sorum çok tuhaf oldu haha :)
Benim kulaklarım çok sorunludur küçüklüğümden beri. Sadece dışına pamukla temizlerim içine bir şey sokmam. İçine su kaçmamasına dikkat etmen lazım ayrıca.
Şimdi sen doğru bir kbb uzmanına gör. Belki temizletmen gerekiyordur belki sadece su kaçmıştır belki de daha önemli bir şeyler vardır, iltihap gibi. Mutlaka doktora görün kulak çok önemli.
Bende de olmuştu dustan cikinca basimi hangi kulak tıkalı ise oyone dogru hizlica egdim birkac kere su cikti oyle gecti benimki yeni olduysa dene derim amabirkacgun gectiyse drgit bence
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yani doktora gitmeden halledilebilecek bişi değilse gidicem ama doktorları hiç sevmiyorum o kadar sevmiyorum ki anlatamamkullanıyorum o çubuklardan ama sadece tek kulağımda sorun diğeri normal.
bilmiyorum ki canım ara ara tıkanıp açılıyodu kendi kendine şimdi tıkandı 1 haftadır duyamıyorum. ağrısı falan da yok hiç seninki öyle miydi?
Selam kızlar,
kulağım günlerdir duymuyo sanırım su kaçtı sakız çiğnerken içinde kar üstünde yürüyen bi ayak sesi gibi ses geliyo ama onun dışında ağrı, uğuldama vs yok sadece duymuyo.
Başına bu gelen var mı ve nasıl kurtulabilirim cidden sinirlerimi bozdu günlerdir.
Selam kızlar,
kulağım günlerdir duymuyo sanırım su kaçtı sakız çiğnerken içinde kar üstünde yürüyen bi ayak sesi gibi ses geliyo ama onun dışında ağrı, uğuldama vs yok sadece duymuyo.
Başına bu gelen var mı ve nasıl kurtulabilirim cidden sinirlerimi bozdu günlerdir.
Merhaba ben birebir aynı sorunu yaşadım. Ben de şu kulak çöplerinden kullanıyordum. Kulaklarımdan biri tıkandı sadece. Ben de baya korktum doktora gittim, o kulak çöpleri kulak kirini temizlemekten çok fark etmeden içeri itmenize neden oluyor ve tıkıyor bi süre sonra. Kulak temizleme işlemi yapıyorlar. Yaklaşık on saniye falan süren bi şey ne acısı ne sızısı var. Sonrasında eskisinden de iyi duyuyorsunuz:) Ama sorununuz doktora gitmeden kesinlikle çözülmez.
Selam kızlar,