Kızlar başına bu gelen var mı?

elotik

Guru
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2012
637
295
323
Selam kızlar,
kulağım günlerdir duymuyo sanırım su kaçtı sakız çiğnerken içinde kar üstünde yürüyen bi ayak sesi gibi ses geliyo ama onun dışında ağrı, uğuldama vs yok sadece duymuyo.
Başına bu gelen var mı ve nasıl kurtulabilirim cidden sinirlerimi bozdu günlerdir.

Kulak temizliğini yaparken şu çubuklardan kullanıyor musun? Ya da banyo yaparken içine su fışkırtıyor musun duşla :) Son sorum çok tuhaf oldu haha :)

Benim kulaklarım çok sorunludur küçüklüğümden beri. Sadece dışına pamukla temizlerim içine bir şey sokmam. İçine su kaçmamasına dikkat etmen lazım ayrıca.

Şimdi sen doğru bir kbb uzmanına gör. Belki temizletmen gerekiyordur belki sadece su kaçmıştır belki de daha önemli bir şeyler vardır, iltihap gibi. Mutlaka doktora görün kulak çok önemli.

Bende de olmuştu dustan cikinca basimi hangi kulak tıkalı ise oyone dogru hizlica egdim birkac kere su cikti oyle gecti benimki yeni olduysa dene derim amabirkacgun gectiyse drgit bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

böyle hareket ettikçe içinden hışş hışş ses geliyorsa sukaçmış olabilir bana denize girerken olurdu ama en fazla akşamına geçerdi su kaçması ile olsa yine de bir doktora görün

Kulak temizliğini yaparken şu çubuklardan kullanıyor musun? Ya da banyo yaparken içine su fışkırtıyor musun duşla :) Son sorum çok tuhaf oldu haha :)

Benim kulaklarım çok sorunludur küçüklüğümden beri. Sadece dışına pamukla temizlerim içine bir şey sokmam. İçine su kaçmamasına dikkat etmen lazım ayrıca.

Şimdi sen doğru bir kbb uzmanına gör. Belki temizletmen gerekiyordur belki sadece su kaçmıştır belki de daha önemli bir şeyler vardır, iltihap gibi. Mutlaka doktora görün kulak çok önemli.

yani doktora gitmeden halledilebilecek bişi değilse gidicem ama doktorları hiç sevmiyorum o kadar sevmiyorum ki anlatamam :D kullanıyorum o çubuklardan ama sadece tek kulağımda sorun diğeri normal.

Bende de olmuştu dustan cikinca basimi hangi kulak tıkalı ise oyone dogru hizlica egdim birkac kere su cikti oyle gecti benimki yeni olduysa dene derim amabirkacgun gectiyse drgit bence

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

1 hafta oldu ya hiç bi gelişme yok :( mecburen doktor mu

yani doktora gitmeden halledilebilecek bişi değilse gidicem ama doktorları hiç sevmiyorum o kadar sevmiyorum ki anlatamam :D kullanıyorum o çubuklardan ama sadece tek kulağımda sorun diğeri normal.

Zaten ikisine aynı zamanlarda kullanıyorsun diye ikisinde de olacak diye bir şey yok canım. İkisinde biriken kir miktarı farklı hassasiyetleri farkı. Benim denizde kulağıma çok su kaçar. Sonra da hemen iltihap kaparım. Demin de dedim bebekliğimden beri orta kulak iltihabı bitirdi beni. Su kaçınca hemen gliserin damlatırım gece yatarken. Sabaha rahatlamış olurum.

Ama sen böyle tavsiyelere uyma yine de en mantıklısı doktor. Kulak beyinle ilgili bir şeylerin de habercisi olabilir. Sandığından daha önemli. Çubukların da zararlarını doktorundan dinlersin ;)

bilmiyorum ki canım ara ara tıkanıp açılıyodu kendi kendine şimdi tıkandı 1 haftadır duyamıyorum. ağrısı falan da yok hiç seninki öyle miydi?

Bende neredeyse 2hafta ugultulu duydum.iceriden arada hatir hutur sesler gelirdi.en sonunda annem kulagimdan tutup kulak burun bogaza goturdude kendime geldim.cok ihmalkarim saglik konusunda

Selam kızlar,
kulağım günlerdir duymuyo sanırım su kaçtı sakız çiğnerken içinde kar üstünde yürüyen bi ayak sesi gibi ses geliyo ama onun dışında ağrı, uğuldama vs yok sadece duymuyo.
Başına bu gelen var mı ve nasıl kurtulabilirim cidden sinirlerimi bozdu günlerdir.

Oncelikle gecmis olsun canim esimde de aynisi olmustu su kacmisti kulagina su cikmayincada itihap yapmis doktor antibiyotikle damla vermisti. Bence bi goktora git cunku bas donmesi bile yapabiliyor

Selam kızlar,

Merhaba ben birebir aynı sorunu yaşadım. Ben de şu kulak çöplerinden kullanıyordum. Kulaklarımdan biri tıkandı sadece. Ben de baya korktum doktora gittim, o kulak çöpleri kulak kirini temizlemekten çok fark etmeden içeri itmenize neden oluyor ve tıkıyor bi süre sonra. Kulak temizleme işlemi yapıyorlar. Yaklaşık on saniye falan süren bi şey ne acısı ne sızısı var. Sonrasında eskisinden de iyi duyuyorsunuz:) Ama sorununuz doktora gitmeden kesinlikle çözülmez.

Merhaba ben birebir aynı sorunu yaşadım. Ben de şu kulak çöplerinden kullanıyordum. Kulaklarımdan biri tıkandı sadece. Ben de baya korktum doktora gittim, o kulak çöpleri kulak kirini temizlemekten çok fark etmeden içeri itmenize neden oluyor ve tıkıyor bi süre sonra. Kulak temizleme işlemi yapıyorlar. Yaklaşık on saniye falan süren bi şey ne acısı ne sızısı var. Sonrasında eskisinden de iyi duyuyorsunuz:) Ama sorununuz doktora gitmeden kesinlikle çözülmez.

Mecburen gidicez yani doktora. Sağol canım bakayım hemen doktorlara.

Selam kızlar,

orta kulak iltihabı olabilir kuzum dr a görün :)

Back
X