Tiramisu biraz zor. Hiç yapmadım. Başka ne yapabilirim basitlerden. Ya da hazır mı alsam ki?Tatlı yapmalısın bi tane çayın yanına. Tiramisu olabilir.
Hiç zor değil gerçekten ben pandispanyayla yapıyorum daha pasta gibi güzel geliyo bana.Tiramisu biraz zor. Hiç yapmadım. Başka ne yapabilirim basitlerden. Ya da hazır mı alsam ki?
O zaman yaprak sarmasını çıkarıp pirinç pilavı yapayım. Salata yanına da havuç tarator olsun.Bir de salata yanına havuç tarator olabilir. Tavuğun yanına pilav.
Yani bence. Sarman dursun onu baska çaya gelen misafire yaparsın yanına bi şey ekleyip de. Tavuğun yanina tabakta pilav daha iyi olur.O zaman yaprak sarmasını çıkarıp pirinç pilavı yapayım. Salata yanına da havuç tarator olsun.
Hiç böyle pastalı şeyler yapmadım zor geldi. Bisküvili pasta yapsam ayıp mı olur. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ben eşim olacak. Yabancı kimse yokPratik Yanardağ Pasta - Nefis Yemek Tarifleri Pratik Yanardağ Pasta - Nefis Yemek Tarifleri
Bi de buna bak. Pastalı şeyleri seviyorum ben.
Yaaaa teşekkür ederim güzel dileklerin için canım ablamHayirli olsun sena Allah mutlu mesut etsin bir ömür huzur, saglik diliyorum esinle sana
Sarma olsa da bir pilav ve tatlı olabilir
Bence kompostaya gerek yok tavuk ve yayla çorbasının olduğu yemekte ben komposto yemezdim galiba
Tamam o zaman menü yayla çorbası+ fırında tavuk patates+ çoban salata+ havuç tarator+ hazır limonata .Dışardan al tatlıyı. Daha Yeni evlisin bir şey olmaz
Bence limonata da gerek yok ama tatlı yanına ikram icin alacaksan olabilirYaaaa teşekkür ederim güzel dileklerin için canım ablamSarmayı iptal edip pirinç pilavı olsun dedik merve ablayla. Komposto da çıksın menüden o zaman onun yerine limonata alayım marketten.
Senden değerli mi al gitsin ..zaten çalışıyorsun yavrum bu kadar bile çokTamam o zaman menü yayla çorbası+ fırında tavuk patates+ çoban salata+ havuç tarator+ hazır limonata .
Çayın yanına tatlıyı da hazır alayım .
Dünyanın en beceriksiz insanıyım bak bu dediklerim kolay kesinlikle yaparsın.Hiç böyle pastalı şeyler yapmadım zor geldi. Bisküvili pasta yapsam ayıp mı olur. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ben eşim olacak. Yabancı kimse yok
Yap kız ne olacak ..çalışmadığını dönemde daha ugrastirici şeyler yaparsınHiç böyle pastalı şeyler yapmadım zor geldi. Bisküvili pasta yapsam ayıp mı olur. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ben eşim olacak. Yabancı kimse yok
Tavuk-Pilav kuru kuru yenmez ki?Bence limonata da gerek yok ama tatlı yanına ikram icin alacaksan olabilir
Ben yemekte ayrandan başka birsey içmiyorum ya siz iciyorsaniz bilemem tabu
İnternetten videoyu acip izleyip yapacaksin,Hiç böyle pastalı şeyler yapmadım zor geldi. Bisküvili pasta yapsam ayıp mı olur. Kayınvalidem kayınpederim görümcem ben eşim olacak. Yabancı kimse yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?