- 9 Haziran 2016
- 566
- 325
- 103
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Canım ben de bat 9 eylül. Aynen bende de her şey negatif cıkıyo. .. cok stres be beklenti olusturduğumuz için olmuyor belki de.. biraz daha sabredeleimGünaydın kızlarrr
Beklenen adet tarihim 8 Eylül bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yine umutlar Eylül ayına kaldı dedimama İş yerinde ki arkadaşlarım şimdi belli olmaz diye ısrar ediyorlar. Ben burda battan önce testi pozitif olan arkadaşlar gördüm diye hatırlıyorum hayalet çizgi olsa bile. Ben de hayalet çizgi falan da yoktu zaten
Sizce arkadaşlarım haklı mı
Canım kan vermeye gitmek istemiyorum her ay her ay eşim iyice bozuluyor farkettirmemeye çalışsa daKisiden kisiye, hatta gebelikten gebelige degisiyor hamilelik varsa ne zaman pozitif olacagi testin..
Cok merak ediyorsan adet gunune 2 kala kan ver
İnşallah canım ya. Batı bekleyelim bizde bari ne yapalımCanım ben de bat 9 eylül. Aynen bende de her şey negatif cıkıyo. .. cok stres be beklenti olusturduğumuz için olmuyor belki de.. biraz daha sabredeleim
Ben erken dönemde de belli oluyor diye biliyordumİdrar testine güvenmeyin bence hem de bu kadar erken dönemde
İşte herkeste farklı.. ben de bir sürü hikaye dinledim. Sistem herkeste farklı işliyoBen erken dönemde de belli oluyor diye biliyordum
O zaman her iki gune bir idrar yap sabah ilk idrarinla mumkunse. Ins. Cift cizgili testini koyarsn burayaCanım kan vermeye gitmek istemiyorum her ay her ay eşim iyice bozuluyor farkettirmemeye çalışsa daBugün test yaptım ama söylemedim ona. Tek git diyeceksiniz şimdi o da pek mümkün değil çalışıyorum çünkü izin olayı da sıkıntılı. Bari diyorum idrar da bişi çıksın da öyle gidelim acile kan tahlili için
İnşallah canım bi dahaki test için beklemeyi düşünüyorum. En azından bat bi geçsinO zaman her iki gune bir idrar yap sabah ilk idrarinla mumkunse. Ins. Cift cizgili testini koyarsn buraya
Canım bu msj bana mıydıCanım benim günüm 1 gün geçtiği halde çizgi silikti epey.
Gününde tekrarla bence hormon arttıkça belirginleşir.günün 1-2 gün geçerse yap hatta
Canım bu msj bana mıydı
Adet oldum artık yapacak bişey yok
Hayırlı olsun canımslvlovehmt Canım benim bat da 9 eylül. 2 eylülden itibaren testlerim pozitif. Hatta dun geçmiş mesajlarimda fotosunu paylaştım. Ama ben 12.gün hamile kaldım. Çünkü sonrasında ilişki olmadı. Yumurtanın çatlama gününe göre durum değişebilir... geç dollendiyse testte çıkmaz...
Günaydın kızlarrr
Beklenen adet tarihim 8 Eylül bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yine umutlar Eylül ayına kaldı dedimama İş yerinde ki arkadaşlarım şimdi belli olmaz diye ısrar ediyorlar. Ben burda battan önce testi pozitif olan arkadaşlar gördüm diye hatırlıyorum hayalet çizgi olsa bile. Ben de hayalet çizgi falan da yoktu zaten
Sizce arkadaşlarım haklı mı
Anlatmaya çalıştığım da o işteCanim daha cok erken idrara gecmesi icin ben bat in 2. Gunu yaptim oda erken gebelik testinde silik cikti....yani o derece olabiliyor... Beklenen gunde adetin gelmezse 2. Gun kan ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?