- 17 Temmuz 2016
- 212
- 79
- 18
- Konu Sahibi slvlovehmt
-
Slm kızlar benim bat da 9 eylül ama test falan yapmak istemiyorum her seferinde test yapıp negatif olduğunu görmekten sıkıldımbu seferde yapıp canımı sıkmak istemiyorum ama bi yandan da kendimi dinlemeye devam ediyorum göğüslerim acayip sızlıyor,akıntım neredeyse yok gibi,bir hafta önce hafif karın ağrısı vardı devamlı kendimi dinlemedeyim anlayacağınız off nolcak benim bu halim :))
Dediğim gibi alt karında var ama daha altlarda bi ağrı yok:)) peki sende akıntı ne durum da?
Benimde öyle nerdeyse yok gibiÇok az baya koyu bi akıntı var bendebenim hiiiiç umudum yok bugünden sonra
Benimde öyle nerdeyse yok gibiÖyle deme yaa belki bayram hediyesi olur sana
Bncede bkle adetlerin gecsin oyle bnmde bat 11 eylül brkliyrm Bnde heyacanlaGünaydın kızlarrr
Beklenen adet tarihim 8 Eylül bu sabah idrar testi yaptım negatif çıktı yine umutlar Eylül ayına kaldı dedimama İş yerinde ki arkadaşlarım şimdi belli olmaz diye ısrar ediyorlar. Ben burda battan önce testi pozitif olan arkadaşlar gördüm diye hatırlıyorum hayalet çizgi olsa bile. Ben de hayalet çizgi falan da yoktu zaten
Sizce arkadaşlarım haklı mı
Benim bat 8 eylül. Hiçbir belirtti yok. Ne akıntı ne batma ağrı hiçbir şey yok.Slm kızlar benim bat da 9 eylül ama test falan yapmak istemiyorum her seferinde test yapıp negatif olduğunu görmekten sıkıldımbu seferde yapıp canımı sıkmak istemiyorum ama bi yandan da kendimi dinlemeye devam ediyorum göğüslerim acayip sızlıyor,akıntım neredeyse yok gibi,bir hafta önce hafif karın ağrısı vardı devamlı kendimi dinlemedeyim anlayacağınız off nolcak benim bu halim :))
Canım darısı sana inşallah ben dün akşam adet gördüm inşallah sizlerden hayırlı haberler alırızBncede bkle adetlerin gecsin oyle bnmde bat 11 eylül brkliyrm Bnde heyacanla
Amin hepimize inşallah...Hayırlı olsun canım
Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
Hakkımızda hayırlısı,sabretmek zor ama bekleyip göreceğiz artık :)Benim bat 8 eylül. Hiçbir belirtti yok. Ne akıntı ne batma ağrı hiçbir şey yok.
Canım bozma moralini hayırlısı ne zamansa o zaman olur artık ne yapalımyaa 9unda olmam lazımdı ama akıntım artıyo gibi ve rengide pembemsi kahverengi gibi bi hal aldı,belimde ve karnımda hafif bir ağrı var erken olcam galibabu seferde olmadı anlaşılan
Artık neyin adet belirtisi neyin hamilelik belirtisi olduğu konusunda delirmiş durumdayımKızlar ben normalde günlük ped kullaniyorum hep. Tabii akintiyi göremiyordum. Siyah çamasir giydim günlük takmadim. Sanki bembeyaz bir damla kadar krem sıkmışlar gibiydi. Yaa bu adet belirtisi değil miii
Artık neyin adet belirtisi neyin hamilelik belirtisi olduğu konusunda delirmiş durumdayım9unda olmam gerekio ama şimdide akıntıda bi renk değişikliği var gibi erkenmi olucam noluo anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?