Kızlar bat 5 ama sonuç...

Hele ki ben... 5 6 gün var adetime ama kendimi çok dinledigim icin resmen bütün organlarımın çalışmasını hissediyorum :) bugün kasık ağtım ciddi anlamda çoğaldı yalnız. Ben adet olucam sanirim bazen afedersin çok özürdiliyorum ama gaz sancisi gibide oluyo oofffff

evet o bende de oluyo ara ara ama bende daha çok alt karında oluo ağrı,bağırsakların çalışması bile değişti sanki bir ara:))

Dediğim gibi alt karında var ama daha altlarda bi ağrı yok:)) peki sende akıntı ne durum da?

Bncede bkle adetlerin gecsin oyle bnmde bat 11 eylül brkliyrm Bnde heyacanla

Benim bat 8 eylül. Hiçbir belirtti yok. Ne akıntı ne batma ağrı hiçbir şey yok.

Ahh kızlar bu kadar istiyorsunuz ya bebişiniz olursa Rabbim sabrını da verir inşallah Rabbim hepinize uslu sağlıklı evlatlar versin inşaAllah oğlumun bebekliği öyle zordu ki uykusuzluktan ölücem sanmıştım bi ara

Ama yine de evlat kadar tatlı güzel bişi yok o kadar zorluğa rağmen şimdi ikinci için uğraşıyorum oğlumu da iyiki doğurmuşum

yaa 9unda olmam lazımdı ama akıntım artıyo gibi ve rengide pembemsi kahverengi gibi bi hal aldı,belimde ve karnımda hafif bir ağrı var erken olcam galiba bu seferde olmadı anlaşılan

yaa 9unda olmam lazımdı ama akıntım artıyo gibi ve rengide pembemsi kahverengi gibi bi hal aldı,belimde ve karnımda hafif bir ağrı var erken olcam galiba bu seferde olmadı anlaşılan
Canım bozma moralini hayırlısı ne zamansa o zaman olur artık ne yapalım
Önümüzdeki ay deneriz bizde

Kızlar ben normalde günlük ped kullaniyorum hep. Tabii akintiyi göremiyordum. Siyah çamasir giydim günlük takmadim. Sanki bembeyaz bir damla kadar krem sıkmışlar gibiydi. Yaa bu adet belirtisi değil miii

Benim 13 oldu geceli test negatif belki de çok mu kafaya tanıyoruz bilmiyorum ama takılmıycak gibi değil ki her ay heyecanla bekliyorum :)

Kızlar ben normalde günlük ped kullaniyorum hep. Tabii akintiyi göremiyordum. Siyah çamasir giydim günlük takmadim. Sanki bembeyaz bir damla kadar krem sıkmışlar gibiydi. Yaa bu adet belirtisi değil miii
Artık neyin adet belirtisi neyin hamilelik belirtisi olduğu konusunda delirmiş durumdayım9unda olmam gerekio ama şimdide akıntıda bi renk değişikliği var gibi erkenmi olucam noluo anlamadım

Artık neyin adet belirtisi neyin hamilelik belirtisi olduğu konusunda delirmiş durumdayım9unda olmam gerekio ama şimdide akıntıda bi renk değişikliği var gibi erkenmi olucam noluo anlamadım

Aynen yaaa. Bisey oluyo aha hamilelik belirtisi diyorum. Az zaman geciyo yok yaa adet olcam diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…