• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar bebeğimle yalnız kalmaya çok korkuyorum psikolojik destek almalı mıyım

zeynep90128

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2025
88
24
3
26
Doğum yapalı 7 gün oldu yanımda annem var ama annem bir ay sonra gidecek ama ben bebekle yalnız kalmaya çok korkuyorum ya bebeğe bişey olursa ben müdahale edemezsem diye kafayı yicek gibi oluyorum psikolojik destek almalı mıyım

Doğum yapalı 7 gün oldu yanımda annem var ama annem bir ay sonra gidecek ama ben bebekle yalnız kalmaya çok korkuyorum ya bebeğe bişey olursa ben müdahale edemezsem diye kafayı yicek gibi oluyorum psikolojik destek almalı mıyım
1 aya alışırsın zaten , şu an normal çok yeni, psikılojik desteği lohusalığının gidişatına göre belirlersin ihtiyaç duyarsan direkt al erteleme,şimdi korku normal hepsi geçiyor emin ol

Çok normal böyle hissetmeniz. Daha 1 ay daha anneniz yanınızda alışırsınız. Zaten annelik doğumla otomatik yükleniyor kadınlara, siz çok güzel bakarsınız bebeğinize.

Bir aya ohoo daha çok var alışırsınız. Ben ilk 10 gün emzirirken boşboş dolabı tavanı filan izliyodum. Hormonlar daha aşırı çalkantılı.

İlk günlerde bu çok normal bir düşünce zamanla kaybolur merak etmeyin biraz daha toparlanınca bebekle daha uzun vakitler geçirin iyice alışırsınız yalnız kalmaya

Back
X