- 4 Ekim 2012
- 16.773
- 33.213
- 798
- Konu Sahibi betulfaika
-
Yok ya ne siyaseti. Ama kv çağır o zaman, eşi de maaş alıyor cümleleri cebinde akıllı telefon var cümlesinden evla gelmediyorum bile yapmayacağım.benim görüşlerimi sitede tanıyanlar gayet iyi biliyor zaten.siyasete sokmaya çalışıyorsun zorla.
İstanbulda piyasa böyle
Ben doğma büyüme İstanbulluyum
Herşeyin piyasasını çok iyi biliyorum
Yalnız şu var ki İstanbul’daki herkes 10 bin maaş almıyor ne yazık ki
Herkesin ağzından düşürmediği asgari ücret mevzusu var , asgari ücret alsanız 4 bin bakıcıya veremezsiniz haliyle . Bakıcıya ne kadar veriliyorsa , en az 2 katını kazanıyor olmak lazım .
Soruyu soranın aldığı maaş ve bakıcının nitelikleri , çocukla neler yaptığı fiyat belirlemede etkili olur
Düzgün üniversite öğrencisi bulabilirsen daha iyi olur bence ceycey. Özellikle 2. 3. sınıf öğrencileri yeni yöntem tekniklere daha hakim, konuları da daha güncel biliyorlar. Saatlik 25-30, maksimum 50 liraya verecek öğrenci çok rahat bulursun.ev hanımları işe başlayınca en düşük parayı mı almalı yaniii?100 tl gayet az en az 125 olmalı günlüğü.öğretmen maaşı belli diye diğer çalışan emeğinin karşılığını almasın mı?iyi o zaman pandemi de ben de sıkışığım çocuğuma saati 80 den özel ders istiyorum öğretmenlerden.var mı taliplisi?ederinin altında ücret bak ben de talep ettim
Asgari ücret 2.800 değil mi şu an? 2.800/30 93₺ yapıyor zaten.Spizella seni severim ama bu fikrine katılmıyorum
Tam tersi yaklaşalim çok ihtiyacı olduğunu ama bir tek bu işi bulduğunu düşün- aylık ücret almadigi için ztn dezavantajlı. Ayrıca sgk yok ev ortamında olsa yapılmalı.
100 tl hic bir iş için yeterli ücret değil 3 yaşında bir çocukla 5 dk tuvalete bile rahat gidemezsin. Günlük ücret aylık maaştan her zaman fazla olur ama ben uygun olanın asgari ücret/30 olduğunu düşünüyorum. Aksi haksızlık ve çok az insan çalışır o çocukla ilgilenir herseyi gectim evlat bu, 3 yaşında daha bebek sayılır 1 sn gözünü ayiramazsin sence ederi bu mu?
Tabı bedavadan bul buna bıle çok de .Oncelıkle sigorta yapman gerek ev hızmetlerınden .10 gunden az yada fazla.Bırde maasınu yatırman lazım .Benım apartmanımda olsa kayıtdışı çalıştırmaktan şikayet ederdım sizi .Kızlar merhaba hepinize.Ben öğretmenim.Bir tane 3 yaşına basmak üzere olan bir oğlum var.Aynı apartmanda oturduğumuz bir teyze var güvenilir biri.Ona baktırıyorum sene başından bu yana.Haftada 3 gün gidiyorum okula.Sabah 8 akşam 5 çalışıyorum.Bakıcımız 55 yaşında.Daha önce de çocuk bakıcılığı yapmış sürekli.Arkadaşlara söylediğimde neden aylık anlaşmadın aylık daha az verirdin diyorlar.Kadına extra hiçbir iş vermiyorum sadece çocuğa baksın yeterli ona da dedim bunu.Sizce bu fiyat fazla mı aylık mı anlaşmalıydım?
evde eşofman giyip oturuyormuş bakıcı kadın.e madem bu kadar basitmiş çağırsınlar annelerini kaynanalarını onlar baksın çocuklara.hem para da verilmez.simit olmuş 3.5 tl makarna olmuş 6 tl kadın günlük 100 tl demi almasınn.
1 parca kiyafet bile alınamıyor malesef.Arkadaşlarınız baya cimri bence
100 tl tek parça kıyafet alınıyor şimdilerde
Düzgün üniversite öğrencisi bulabilirsen daha iyi olur bence ceycey. Özellikle 2. 3. sınıf öğrencileri yeni yöntem tekniklere daha hakim, konuları da daha güncel biliyorlar. Saatlik 25-30, maksimum 50 liraya verecek öğrenci çok rahat bulursun.
Biz 2016-2020 arasında saati 15-20 liraya çalışıyorduk. O yüzden dedim 25-30’a bulabilirsin diye. İngilizce branşım, Eskişehir’de bu fiyatlara özel ders veriyorduk25-30 a nerde var ya hiç göremedim. 2. Sınıf öğrencisi ders veriyor çocuğuma 60 lira saati. Öğretmenler 200 den aciyor kapıyı saatlik :) hayır 25_30 a rastlasam zamk gibi yapışır haftalık on saat özel ders almadan bırakmam heralde çocuğu :)
Biz 2016-2020 arasında saati 15-20 liraya çalışıyorduk. O yüzden dedim 25-30’a bulabilirsin diye. İngilizce branşım, Eskişehir’de bu fiyatlara özel ders veriyorduk
Günde 100 tl günlük vermeyi kara kara düşünmesin o zaman konu sahibi. Bebek yaparken biliyordu bakıcıya para vereceğiniYok ya ne siyaseti. Ama kv çağır o zaman, eşi de maaş alıyor cümleleri cebinde akıllı telefon var cümlesinden evla gelmedi
Saati 80 den ders verdireceğim bugün öğrenciye. Senin dediğin rakamlara asla bulunmaz Ankara daBiz 2016-2020 arasında saati 15-20 liraya çalışıyorduk. O yüzden dedim 25-30’a bulabilirsin diye. İngilizce branşım, Eskişehir’de bu fiyatlara özel ders veriyorduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?