kızlar bebişimi hissediyorum

kızlar artık bebişim çok hareketlendi özellikle geceleri acayip tekmeliyo ay oy diye uyanıyom hareketlerıne karnımı agrıyor

KIZLAR MERHABA. BEN ARANIZDA YENİYİM. BEN 23 HAFTALIK HAMİLEYİM AMA SİZLERİN DEDİĞİ GİBİ ÇOK FAZLA HİDSSETMİYORUM BEBİŞİMİ. 1 HAFTA ONCE DAHA BELİRGİNDİ HAREKETLERİ. ŞİMDİ KASILMA VAR KARNIMDA AMA KIPIR KIPIR DEĞİL BEBİŞ. DÜN ULTRASONA GİRDİM HERŞEY İYİ DEDİ DOKTOR AMA HUZUESUZUM NEDEN. YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLERsenağlama

her bebek farklı oluyor. benim oğlum çok tembeldi karnımdayken ama kızım maşallah şimdi kıpıır kıpır. 22 haftalık hamileyim şu anda...

sehercim herkesin aynı olcak diye bişey yok tatlım benim oğlumda bugün çokk hareketliyse ertesi gün çok sessiz olabiliyo
yani bi gün hareketiı bigün hareketsiz olabılıyo senin huzursuz olmana hiç gerek yok canım vede öyle huzursuz mutsuz bi şekilde bebeğim oynamıyo dersen onun pisikolojisinide etkilersin inat eder hiç oynamaz yani benim ki öyle:=)

CANIM ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AMA HERKES ÇOK HAREKETLİ HİÇ DURMUYOR HAREKET EDİNCE UYKUDAN UYANIYORUM FİLAN DEYİNCE BENDE İSTER İSTEMEZ RAHATSIZ OLUYORUM. BENİM BEBİŞTE HAREKET EDİYOR AMA SADECE BENİM HİSSEDECEĞİM KADAR. NEYSE İYİ OLSUNLARDA GERİSİ ÖNEMLİ DEĞİL. SENİN HAMİLELİK NASIL GİDİYOR MİDENDE YADA BAŞKA BİR YERİNDE HERHANGİ Bİ RAHATSIZLIĞIN VAR MI. BENDE İNTERNET HESABINA GÖRE MART 25 TE BEBİŞİMİ KUCAĞIMA ALCAM ALLAH NASİP EDERSE SEN SANIRIM BENDEN ÖNCESİN. TECRÜBELERİNİ İNŞALLAH O ZAMAN BİZLE PAYLAŞIRSIN. ŞİMDİLİK KENDİNE İYİ BAK .
:tomato:

Gün içinde bende çok fazla hareket hissetmiyorum gece yan yatıp hafif dizlerimi karnıma çekince daha belirginleşiyor demek kişiden kişiye bebekten bebeğe değişiyor hareketlilik

benim bebişde geçen haftadan beri oynuyor :) çook güsel bişi allah herkese nasip etsin..bende geçen ay gittiğimde %90 erkek demişti dünde bi akrabamız var onun gelini de hamile 30 haftalık bu zamana kadar erkek sanıyorlardı kız olduğunu söylemiş dr.kordonu pipi sanmışlar...benimde %10 da olsa umuıdum war belki kızım olur,ama erkek olsada olur sorun değil :))
birde dikkat ediyorum benimki sabahları daha hareketli sizinkilerde ölemi sabahın erken saatleri pıtır pıtır oynuyo bebişim annen kurban olur sana:ecrin_bebek:

bende 19.haftama başladım bugün geçen haftalarda bebeğin olduğu yerde göz seyirmesi gibi bişi olmuştu ama cumartesi sabahı beni uyandırcak kadar hissettim miniğimi içerden ayağıyla zannedersem ittirdi karnımın altında hissettim sertliğini ve aynısı dün akşam uzanırken yine oldu yine aynı yeri ittirdi içerden 5-6 sn. sonra geçti çok güzel bir duygu gerçekten bizim de doktorumuz 12.hafta erkeğe benziyor kesin değil demişti 16.haftada bu sefer kız büyük ihtimalle ama gene kesin söleyemiyorum 20.hafta kesin belli olur dedi haftaya gidicez doktorumuza bakalım hayırlı sağlıklı olsun da allah kucağımıza almayı nasip etsin sağ salim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…