kızlar ben aptalmıyım nolur yaaaa neden katlanıyorum bunca şeye diyiverin nolurrrrrrr

Anlamadım şimdi anlat diye yalvarmamız mı gerekiyor?:26:

o kadar doluyum ki ağlamakdan düşünmekden beklemekden yoruldum artık kv kp eşimin çoçuğu hepsi bunalttı beni pislik dizler üstü bir odaya tıkı kaldım eşim diyo bekle sırf ailesi destek oluyor diye sesinide cıkaramıyo ama benim sinirlerim iyice bozuldu bunları yazarken ağlamakdan neyi nasıl yazacağımı anlatacağımı bilemiyorum özür dilerim

dur bi sakin ol

sen eşinin ikinci eşi ve eşinin ailesinin evinde tek göz odada kalan kız mısın?

dur bi sakin ol

sen eşinin ikinci eşi ve eşinin ailesinin evinde tek göz odada kalan kız mısın?

ewet eşimin tatlı sözlerine kandım gecenki olayda beni geri eve getirene kadar yalan söyledi evi ayırcam herşey istediğin gibi olacak diye eve geldik sabır diyo zamn istedi bende beni geri götür hemen dedim tuttu senet getirdi bu senti imzala dedi boşanana kadar bende kalcak boşandıktan sonra yırtarım dedi eğer gitmek istersen dedi
şu ana sinirlerim yıprandı ağla ağla tutamıyorum kendimi

ne senedi ki bu

Arkadaşım yeni gördüm sakin ol,ne istiyorsan yaz rahatla... Ağlamak rahatlatıyorsa ağla ama sorunu detaylı bi şekilde yazarsan hem ben hem diğer arkadaşlar daha iyi anlamış olur ve ona göre yorum yapabiliriz.öncelikle ne senedi imzaladın??

derdini komple yazsan bizde yardımcı oluruz canım

benve eşim tanıştık iş dolayısıyla önce internetten yazıştık sonra tanıştık arkadaş olduk daha sonrada evlendik.ikimizinde birer tane oğlu var benim oğlumun velayeti babsında eşimkide kendindeydi yaşlı bi annesi var kadın verdirmemiş ve eşimin ayrılmasını istememiş aldattığını bile bile bu yüzden eşime kızıyorlar yaşlılarya köy düğünü yapmışlar çok masraf ettik diye ama şöle otursan iyi bi yanını demezler (eşimde zaten evlatlık o yüzden o bu konudaki baskınlığını ortaya koyamamış) eski kötü bi evde oturuyorlar fareler geziyo hep yılların evi bakımda yapılmamış kadının temizlikle alakası yok adamında umrunda değil iş yap demesinlerde bol bol gezsin köpek gezdirir gibi karnını doyurduğuna bakmaz ayakkabısı ters üstü kazağın üstüne tişört giydirir herkes kınar mahalledekiler.ben evlenmeden eşimle konuştum(bak benim oğlum velayet olarak babda ama oğlum benden ayrılmaz benim her zamanım onunla gecer sende biliyosun ben babasından ayrıldım oğlumdan değil ) oda (tabiki senin oğlun benim oğlum asla ayrım olmaz sana söz veriyorum) senin çoçuğunda beni,m çoçuğum dedim öylece anlaştık evlendik ilk başka ailesi istemedi sonra geldiler evin perdelere takılıyordu eşimin annesi aynen şöyle
-inşallah bu ev böyle güzelce kurulur bu giderde gene ötekini getiririz
biz hepimiz tüm akrabalar şok olduk herkes duydu ama tatsızlık cıkmasın diye kimse bişey demedi.Yaklaşık 2 yıl kadar biz merkezde oturduk kv süreki 15 günde bir geldi yanımıza çoçuğu aldı aldı
kendi çoçuğuymuş gibi :eşimse ilk zamnlar oğluma o kadar düşkündüki ama sonra beni işten cıkardı oğlumla görüşmemi engelledi yani gercek kişiliği ortaya cıktı ama kendi oğlu sürekli geldi yanımıza kadın aldı aldı getirid benim oğlumunda neden gelmediğini sormadılar bile sabır dediler bekledim konuyu her actığımda eşim bi köpek gibi bağırdı ban duygu sömürüsü yaptı ve bu arad ben hamile kaldım bi kızm oldu ben işten cıkınca fazla süremedi kendiside cıktı derken maddi olarak gecim sağlayamaz hale geldik eşim çoçuk gibi öenmsemedi ödeme günleri gedikce babsını aradı adam gönderdi ödedi ama hep başıma kaktı benim kendi oğluna diyemez bana der.Durum dahada vahim oldu ev kirası birikti ve biz evden cıktık buraya taşındık 1 yıl olcak .Önce tanımadan yani çerde oturdum oğluna yardım ettim tabii kadın iyi şeylerde bana bişey demez ama azarlayınca yapam etme deyince kayırdı bi kac kezde tatsızlık cıkınca eşim karışma dedi tabi ben oğluma hasret dayanamadım 1 mektup yazdı8m eve ama ne oldu bilemiyorum.Derken eşim burda işe girdi cıktı girdi cıktı alışmış internet ortamı olcak pc tamiri satışı olcak başka iş yapamaz küçük yer olduğu içinde asgari üçret bile alamadı illede tutturdu dükkanda dükkan neyse ben kardeşime yalvardım bi miktar kredi çekti babasıda cekti actı şimdide 3. ayında onda hakveriyorum bi ev ne istemez evi ayrımıyo bende istiyorum ama para yok diyo dükkan az kazansın diyo ve ben yine oğlum hasret yaşıyorum yaşamak denirse çarşıya pazara cıkarmaz bi komşuya gitmek istesem annesi takılır artı o kadar sinir oldum ve psikolojim bozulduki sadece yemek yapmak için çıkıyorum mutfağa yada wc yada banyo yada camaşır asmak için bu arada ailesi çok vurdumduymaz eşim beni dövdüğünde duymamışlar gelmediler 20 gün odadan cıkmadım ne oldu diye bile sormadılareşim dövünce kardeşime söledim geldi aldı beni darp raporu cıkardım şikayetci oldum yine eşim geldi yalvar yakar ağladı tamam dedi eve geldik yine bur0da kaldım bekle bekle o gün kardeşimin hanımı ile face d egörüşüyorduk dükkandan acmış oda okumuş sen nedne ailevi sırlarımızı yada olaylarımızı ona anlatıyosun diye geldi bağırdı çağırdı üstede cıkktı evlerindeki internet hat şeklinde ve biz vermiştik onu iste diye ban abaskı yapmaya başladı bende ısrar etim bi şekild evaz gecti ama kardeşie sinir oluyormuş ben neden onlara anlatıyormuşum öle dedi bana gelelim kendi ailesi ile sorunlarım a
her gün bişey yaşamakdan artık seslerini duymakdan nefret eder oldum benis adec tatlı yapmak için kullandıklarını öğrendim onların umrunda bile değil gitmem kalmam gitsem biz demedikmi diye oğlullarına laf edecekler.Ben çok titiz bi insanım bir odada kalıyorum ama ne sabırla ama onlarda alabildiğine pisler mücadele edemediğim için artık odadan cıkıp yanlarına gitmiyorum kızım la bi odada yaşıyoruz tv var nette var ama telefon yok içerde .Kadın (çoçuk okula başlayacak bu arada terbiye yok kimse karışmasın icabı adamda karısız kalcam diye kadın ne derse o oluyo) hiç bişey demiyo yanlış anlamayın nolur ama öz torunu bile değil kendine anne dedirtiyo aile kavramı yok Burnu ile oynar alır yer( gözlerinin önünde olduyo tabii) eli popsundan cıkmaz v ebu gün en son içeriye işerken gördüm uyar dedim kadın hiç bişey demedi o kadar gerildimki yemek yiyemedim sinirden ya ne den bu kadar adam yerine koyulmuyorum ben yaşlandılar elden ayağa düşseler kim bakacak o çoçuk mu asla tabiki bunu kendileride biliyo am aonlar yüüznden sabrım temelli kalmadı hadi oğlumu elbet görürüm dedim umutla ama ben kimsenin umrunda değilim galiba kızımdan başka aptalım galiba o kadar güzel işim vardı patronum çıkm adedi eşim yüüznden cıktım ve patronumun dediği bi çok şey geldi başıma lüks bi hayatım varken şimdi nasılım arkadaşım yok kimsem yok ailemin maddi durumu kötü bitek kardeşim var oda 4 5 ay sonra askere gicek kızm var .Bu en son olaydan sonra eşimin davranışları kedi gibi oldu ne dersem tatam der oldu ama bu işler için hallederim konuşurum diyo ama gücüm kalmaduı .Az evvel kardeşimin hanımı ile konuştum abla diyo sen oraya gittin eniştem aklını celdi yine iyi niyetini kullandı ama yapmayacaktın abla diyor kabul etmeyecekdin bi şekild eödeyecekdi karşılayacakdı diyor .Kızlar psikolojim darma duman o kadar kötüyümki iyi olmak için ne yapsam olmuyo hi bişey den mutlu olmuyorum zorluyorum ama olmuyo ne olcak ban böyle kimsem de yok kimseyle yanlış anlamayın evlenmek vs giib niyetim asal ama asla yok nolur bana söyleyin nasıl cıkılır bu işin içinden iyi niyetimi kullanıp salak yerine aptal yerine mi koyuluyorum

senettır falan sakın ımzalam nıyetı ne enıstemın bılmıyorum ama guvenmıyorum hala enısteme sana kotu bısey yapcak dıye hep aklımdasın ,huylu huyundan vazceçmez bence bunu kendısıde bıldıgı ıcın sana senet ımzalatacakkı gıdemesın dıye düşünüyor galıba abla sakın bısey ımzalama bak

imzalamadım zaten merak etme bana face den böyle konularda yazma o kuyo biliyosun kardeşimede söyleme şimdilik o göz dağı vermek için yaptı ama imzalamadım sonra yırttı attı o gün annem vardı sana anlatamadım olanları eğer ordan yazarsan sizdeki hattı isterim dedi bidaha hiç konuşamazsın ddi ailevi konuları neden size söylüyormuşum söyleme ablam

Alsın bızde net baglatrırız eve onlşamı tehdıd edıyor

onunla ne alakası var oda biliyo bağlatacağınız o zmanda burdaki interneti iptal ederse yapar biliyosun o gıcıklığına yapar şimdi süt liman ordan yazma burdan yaz bana seneti o gün getirdi geldiğim gün eğer gidersen bunu imzala götüreyim geri dedi taa yolda bşladı nasıl dedi kira vercez dedi bana önerilerde bulundu yukarıyı yaparıum dedi ki yapması zor biliyosun yine özür diledi yaptıkları için ama o gün bende bağırdım ona ters davrandım dediklerimi yapmadı diye oturdu ağladı siz beni yanlız bırakmayın sadce sizin yanımda olmanızdan pek hoşlanmıyo kıskanıyo bu gün sinirlendimya yazdım tamam dedi ben konuşurum dedi anlamıyorum sevdiğindne mi yapıyo yoksa ne için anlamadım sen bişey belli etme

Abla burdan goturdukten sonramı bagırdı san abana anlatıyosun dıye

hayır biz eve geldik o gitti işe ben san anlattımya okumuş meğersem o günkü yazdıklarımı telefonuna ayarlamış orda acık konuşmalar ve banada ddi eğer evle ilgili bişeyd ersen sonuna karışmam dedi şimdi iyi davranıyo unutmaya calışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…