- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
- Konu Sahibi byzaahuseyin
-
Kazık kadar insanlar Kendilerine bakamicaksa evlenmesinler o zaman diye uzar gider bu mevzu .. iyisimi bosverelim.Kimse kimseye zorla çocuk yaptırmıyor bakmak istemiyorlarsa yapmasınlar menfaat beklenerek çocuk yapılmaz
unutmamıssınız :) hayır şöyle bi mevzu olmustu bi abiye elbise görmüştüm bayıldım ısrar ettım nolur alalım diye. şimdi nere giycen bunu dedi bende dedim sonra giyerim :) koca evinde giyecegin elbiseyi baba evinde baba parasıyla alamazsın dedi . Ve malesef bunlar insanın aklından cıkmıyor :) sizin bile cıkmamısAnneniz diye kötü bir şey söylemek istemiyorum ama yaptığı çok çok ayıp. Altınlara göz diktiği yetmemiş, ekstra şeyler de istemiş sizden.
Yanlış hatırlamıyorsam "annem için evden çıkan kız artık aileden sayılmaz" gibi bir şey söylemiştiniz. Hem evlendikten sonra sizi el gibi görecek hem de süt parasını çatır çatır yiyecek öyle mi?
O altınlar evlenen çifte yardım olsun diye takılıyor. Annenize vermeyin bence altınları. Verecekseniz de yarısını annenize, diğer yarısını kayınvalideye verin, yoksa çok ayıp olur. Kayınvalide de milletin çocuğuna altın takmıştır bunca zaman. Onun akrabalarından geleni bile istemek bildiğiniz soygun.
ahh ahh :) yorumunuzla içim cız etti niyeyse.. cok duygulandım onca yorumdan tek sizinkine :/Benim garip anamda elinde yoksa bile her gittiğimizde vermeye çalışır gerçekten bazı aileleri anlayamıyorum erkek evlat olsa neyse kız evladına nasıl kıyıyorsun gittiği yerde dara düşermi kaf gelir mi ne acayip
unutmamıssınız :) hayır şöyle bi mevzu olmustu bi abiye elbise görmüştüm bayıldım ısrar ettım nolur alalım diye. şimdi nere giycen bunu dedi bende dedim sonra giyerim :) koca evinde giyecegin elbiseyi baba evinde baba parasıyla alamazsın dedi . Ve malesef bunlar insanın aklından cıkmıyor :) sizin bile cıkmamıs
Valla bundada ben mahcup oldum esimin ailesine karsi.sizden hicbisey takilmadi dediler ama cidden öyle oldu 2 tane ceyrwkmi ne vermisti saolsun.digerlerini söylemedi bile.kim ne takti bilmiyorum bile.gerekcesi bizde kiza taki takilmaz benim borcum hepsini ben götürdum ki ben bide ceyiz paramida cekip 5 kurusuna ellemeden anneme verdim düsün yani
Istedi.o benim hakkim dedi. Ah ah zaman geciyo ama unutulmuyo maalesef.rabbim evlat nasip ederse birgun bana ahdim var asla böyle yapmicam.cünku soguyosun büyüklerinden istemedigin halde.Çeyiz parasini vermeseydiniz keske, takılarınıza el koymuş zaten. Gerçekten küçük düşürücü bir durum.
Size bebekken verdiği sütün parasını mi istiyor yani?Bide diyor süt parami getirmeden eli boş gelme el opmeye
Amacım sizi üzmek değildi özür dilerim. Anneliğe yüklediğimiz anlamdandır belkide bu kadar şaşırmamız. Annenizin durumu mu yok ihtiyacı mı varda istiyor? Hoş öyle bile olsa isteme şekli çok yanlış. Benim annem çok gariptir ne sesi çıkar ne ihtiyacım var der elinde ne varsa yoksa bile vermek ister ben evlenirken hiç durumu olmamasına rağmen elinden geleni yapmaya çalıştı her hatırladığımda ağlarım hala. şimdi anne olmak istiyorum olamıyorum evladı olanlarda kıymetini bilmiyor Allah hidayet versin inşallah ne diyelimki dünya malı daha kıymetli demekkiahh ahh :) yorumunuzla içim cız etti niyeyse.. cok duygulandım onca yorumdan tek sizinkine :/
Yazik bence. Ailelerin kazanc amacli bakmasi cok yazik.. Borc yuzunden huzursuzluk oluyo. Doyasiya gezme tozma vs yasanmiyor yeni ciftler arasi..Valla bundada ben mahcup oldum esimin ailesine karsi.sizden hicbisey takilmadi dediler ama cidden öyle oldu 2 tane ceyrwkmi ne vermisti saolsun.digerlerini söylemedi bile.kim ne takti bilmiyorum bile.gerekcesi bizde kiza taki takilmaz benim borcum hepsini ben götürdum ki ben bide ceyiz paramida cekip 5 kurusuna ellemeden anneme verdim düsün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?