Kızlar ben artık ne yapıcağımı şaşırdım lütfen bir akıl verin

Yaz canım o zaman şöyle de ya kendimizi düzeltir arada ki saygıyı tekrar kazanırız ya da daha fazla oyuncak etmeyelim bu işi bitsin ben çok yoruldum de. Saygı zor düzelir ama umarım halledersin
Bende bunları kafamda kuruyorum ama bir keresinde tak etmişti bitti dedim sonra çok pişman oldum 2gün ağlamaktan geberdim resmen yapamadım 2gün yalvarttı resmen affetmek için

Yazmissin ya yan yana yuruyemesek de sesini cikarmaz vs diye. Onlari diyorum.
Bir yanlış anlaşılma olmuş canım sevgilim ses çıkarmaz bunlara işte ben yakınırım bazen hepsi geçicek biz birlikteyiz önemli olan bu der hep

Sen de ona diyormuşsun. Kuzum sizin ilişkiden anladığınız nedir gerçekten? Karşılıklı saygıyı kaybetmişsiniz bulursanız ne mutlu!
Hepiniz o kadar doğru söylüyorsunuz ki canım ama işte bazen bazı laflar bir anlık öfkeyle ağızdan çıkınca bir yerden sonra karşılıklı o hale geldik sanırım bende anlamadım ki

Hepiniz o kadar doğru söylüyorsunuz ki canım ama işte bazen bazı laflar bir anlık öfkeyle ağızdan çıkınca bir yerden sonra karşılıklı o hale geldik sanırım bende anlamadım ki
Bianlık öfkeyle çeneyi tutmayı bileceksin, saygı böyle olur. O yapıyor diye sen de yapmaya başlamışsın normale indirgemişsin.

yapmayin canım
inanin ki sevgi bu degil
daha yasiniz cok kucuk . inanmayin böyle herkese neden kendinizi kullandiriyorsunuz .

siz cok değerlerlisiniz . size hic kimse anneniz babniz bile kapa o lanet ceneni ya da s...ol git diyemez. . kimsenin boyle bi hakki yok . . sizin uzerinizde ofke nobetleri geciren biri ile nasil arkadas kalabiliyorsunuz

anlamiyorum yaa

Bianlık öfkeyle çeneyi tutmayı bileceksin, saygı böyle olur. O yapıyor diye sen de yapmaya başlamışsın normale indirgemişsin.
Aynen öyle canım ama artık banada tak ettik defol diyor karşılıksız kalıp kendimi ezdirmek istemiyorum

Bende bunları kafamda kuruyorum ama bir keresinde tak etmişti bitti dedim sonra çok pişman oldum 2gün ağlamaktan geberdim resmen yapamadım 2gün yalvarttı resmen affetmek için
Kendimce fikrim ayrılman daha çok çekersin yoksa.

Ne büyük aşk ama değil mi??
Kim yapar ki böyle bir fedakarlığı kızları temizlemiş hesabından..
Bırak çocuğum hep bardağın dolu taragından bakasın var senin biz ne desek mağmafi..

Gerçekleri duymak çok zor geliyor ama çokta haklısınız inanın çok uğraştım ama yapamıyorum ki birde bana şey der hep çevremde herkes beni sakin biri olarak biliyor ama konu sen olunca deliriyorum herkese kendimi anlatabiliyorum ama bir sen anlamıyorsun beni diyor birde yan yanayken hiçbir sorun yok mesela bana kızar tam bağırıcak gülmeye başlar sen yanımdayken olmuyo kavga bile edemiyorum uzak olduğumuz için sanırım bu sorunlar diyor

Ne büyük aşk ama değil mi??
Kim yapar ki böyle bir fedakarlığı kızları temizlemiş hesabından..
Bırak çocuğum hep bardağın dolu taragından bakasın var senin biz ne desek mağmafi..
Evet ne zaman sorunlarımızı düşünsem hemen olumlu şeyleri düşünmeye çalışıyorum çok seviyorum çünkü onu

Of of o kadar kafam karışık ki hani derler ya aşağı tükürsem sakal yukarı tükürsem bıyık diye devam etsem olmuyor bitirsem çok acı çekicem biliyorum
O acılarda geçecek bu sevgide geçecek emin ol o yüzden önüne bak diyorum.

O acılarda geçecek bu sevgide geçecek emin ol o yüzden önüne bak diyorum.
Belki burda derdime derman olamıyor kimse çünkü ayrılamıyorum ama inanın konuşmak bile o kadar iyi geldi kii umarım her şeyi düzeltirimde onu kaybetmek zorunda kalmam

Belki burda derdime derman olamıyor kimse çünkü ayrılamıyorum ama inanın konuşmak bile o kadar iyi geldi kii umarım her şeyi düzeltirimde onu kaybetmek zorunda kalmam
Umarım gönlünce olur her şey haberlerini bekliyoruz.

Aynen öyle canım ama artık banada tak ettik defol diyor karşılıksız kalıp kendimi ezdirmek istemiyorum
Gerçekten saygısızlık. Saygı olmadan sevgi nasıl olur? İnsan saygı duymadıgı kişiyi nasıl sevebilir? Rest çekeceksin, aşkından ölsen de yazmayacaksın. Dediğin gibi seviyorsa şayet o yazar pişman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…