merhaba;
Bende fazla yemek yiyemiyorum. 50 kiloyum şuan. Boyumda 1.63. Ama yemek istememin sebebi midemden kaynaklanıyor. Miden de ağrıların oluyormu?
Benim reflüm var canım. Canım yemek istemiyor bazen. Tedavi olunca gayet iyi yemek yiyorum.selam ya aynen bende zaıfım ve midem de ağrılar oluyor hemde çok fazla sizn neden acaba ?
Kızlar merhaba ben de yazmak istedim. Bekarken 46 kiloydum boyum 1.68 midemdeki rahatszliktan kaynaklaniyodu. 19 yaşında evlendim ve herkes bana bakıp aciyodu belim avuç kadardı 3 gun yemek yemeden durabiliyodum. Yemek yiyemedigimden tansiyonum dusuyodu surekli doktora gidip serum aliyodum. İlaclar şuruplar hiç fayda etmiyodu 3 defa endoskopi de çektim sonra doktorum ferifer diye bi kan ilacı ve çiğneme tableti verdi 16 kuyu her kutuda 8 kaşık kan ilacı vardi hepsini ictim içerken kilo almadim ama ilacı bırakır bırakmaz kilo aldimm. Çok uyku çok açlık hissi oluyordu yemeyince elim ayagim titriyodu 2 sene içinde 46 kilodan 67 ye çıktım :)))))) inanın goren coook sasiriyodu cook degistigimi soyluyodu gerçekten de oyle :)) şuan 57 kiloyum kilo almak istemiyorum vermek te eski günler geliyo aklima :)
Siz de kontrollü bir sekilde kilo alırsınız inşallah
birşey sorcam peki kansızlığınız varmıydı veya herhangi bir vitamin eksikliği ?
Evet canım kansızlık vitamin eksikliği demir eksikligi protein eksikliği ya herşey vardı :) bunlar da tansiyonumu dusuruyodu. Yemek yerken midem agriyodu kramplar giriyodu yemeyince de fenalık geciriyordum şükürler olsun şuan çok fena istahim açık :)) ya herkesin dalga konusu hatta eşimin ailesi Somali diyodu eşim yapılı benim yanında cop gibi duruyodm aciyolardi bana her gün her duyduğumda ağlayıp duruyodum sukur kiloda skntim yok ama mide ağrılarım devam ediyo ama alistim artık :)
Ay ne güzel ya almışsın yinede kiloları eksikliklerin tedavi edildiğiiçiniştah açılmıştır büyük ihtimal.İnşallah mide rahatsızlığında biter rahatlarsın :)
Şuan da ben seninle aynı durumdayım millet acıyarak bakıyor isim takan oluyo falan çok zoruma gidiyorinşallah bende alırım bi 10 kilo falan
insanların söylediklerinden bende gerçekten bıktım şişman birine ne kadar kilolusun dediklerinde hakaret ediyor oluyorsun ama zayıfa gelen geçen çöp gibisin üflesen uçacaksın 2 boyutlusun gibi söylemleri hakaret olmuyor işte takmayayım diyorsun ama olmuyorEvet canım kansızlık vitamin eksikliği demir eksikligi protein eksikliği ya herşey vardı :) bunlar da tansiyonumu dusuruyodu. Yemek yerken midem agriyodu kramplar giriyodu yemeyince de fenalık geciriyordum şükürler olsun şuan çok fena istahim açık :)) ya herkesin dalga konusu hatta eşimin ailesi Somali diyodu eşim yapılı benim yanında cop gibi duruyodm aciyolardi bana her gün her duyduğumda ağlayıp duruyodum sukur kiloda skntim yok ama mide ağrılarım devam ediyo ama alistim artık :)
insanların söylediklerinden bende gerçekten bıktım şişman birine ne kadar kilolusun dediklerinde hakaret ediyor oluyorsun ama zayıfa gelen geçen çöp gibisin üflesen uçacaksın 2 boyutlusun gibi söylemleri hakaret olmuyor işte takmayayım diyorsun ama olmuyorsenin kullandığın kan ilaçlarını bende kullansam bir zararı dokunmaz değil mi
ay gerçekten mi o kadar protein tozu denedim işe yaramadı bu inşallah yarar eczanelerde satılıyor mukusacak gibi olmanın sebebi midenin daralmış olmasından kaynaklanıyo kusacak kadar zorlasan miden genişler kusma hissi kaybolur.
Ve sana ensure*yi kesinlikle öneriyorum bir yere not al doktordan raporlu çıkar ucuza gelir kullan 1 ayda kesin sonuç Alırsın.
bende ensure nedir bilmezdim ama en son mide doktoruna gitmiştim şansıma o bana önerdi kullandım 3 kilo aldım ama üşendiğim için bıraktım tekrardan
ay gerçekten mi o kadar protein tozu denedim işe yaramadı bu inşallah yarar eczanelerde satılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?