kızlar ben dayanamıyorum çok kötüyüm

Sürekli konularınıza denk geliyorum. Adamla sadece 2 ay telefonda görüşmüşsün hiç yüz yüze oturup konuşmamışsın, çok fazla abartıyorsun nerden biliyorsun sebebin bu olduğunu, belkide sevgilisi var yada telefon muhabbetlerine senin kadar anlam yüklemedi.

Belki bir yerde oturup sohbet etseniz sen begenmeyeceksin. Sanal ilişki yerine gerçek bir ilişki kurmayı deneseniz.

Sürekli konularınıza denk geliyorum. Adamla sadece 2 ay telefonda görüşmüşsün hiç yüz yüze oturup konuşmamışsın, çok fazla abartıyorsun nerden biliyorsun sebebin bu olduğunu, belkide sevgilisi var yada telefon muhabbetlerine senin kadar anlam yüklemedi.

Belki bir yerde oturup sohbet etseniz sen begenmeyeceksin. Sanal ilişki yerine gerçek bir ilişki kurmayı deneseniz.
118kiloymus ama konusmalarini sevmistim

Hayatının merkezine bi erkegi bu kadar koyma. Senden başka hiçbir şey önemli değil bu hayatta. Hayat cok kısa böyle saçma şeylere üzülerek yazık etme kendine. Nasip değilmiş demekki. Gün gelir olmadı iyi ki diye sevinirsin. Şimdi kalk yüzüne soğuk suyu çarp şükür et ve zorda olsa bir şeyler ye canım. LÜTFEN.
Canim istahim gelmiyor yiyemiyorum

burda (bdv de) bile kadınların yarısı, kim bakire olmayan biriyle evlenmek ister,
ben erkek olsam asla bakire olmayan biriyle evlenmezdim,
kullanılmış, kirli, ikinci el (!) gibi ifadeler kullanırken bir erkeğin böyle düşünmesine şaşırmadım.
ama çok güzel bir eleme yöntemi bu, nerde cahil, düz kafalı, kadını (kendisi de kadın olsa bile) kullanılacak mal olarak gören insan var böyle ayırt edebiliyoruz işte,
oysa bilmiyorlar peygamberleri de dul kadınlarla evlenmiş,
anneleri, kardeşleri de her an eşinden ayrılabilir,
bunları idrak edecek kapasite olsa zaten böyle düşünmezler gerçi, neyse...
önünüze bakın siz, böyle bir maldan kurtulduğunuz için de şükredin.

Ya 2 ay görüştügün bir adamı amma da dramatize ettin ha !
Senin kendine saygın yok ki elalemin adamı da saygı duysun.
Ne saçma mevzulara ölüp bitiyorsunuz böyle.
Allah başka dert vermesin diye dua edin.

uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum ölecek gibiyim.aklımda tuhaf düşünceler.daha öncki konularımda söylememiştim ama ben 1 evlilik bitirrdim bir de sözden ayrılmıştım.daha önce görüştüklerim de olmuştu.telefonda 2 ay boyunca konuştuğum adam sanırım bunlardan dolayı beni istemiyor.kendimi berbat hissediyorum.çok kötüyüm kızlar çok.yemek yiyemiyorum.
Bosandin diye kendi eksik/kusurlu bi varlik olarak görme.. Evlenmek kadar bosanmak da doğal.. Sen kendini bu sebepten "istenmeyen" olarak gorursen, baskalari nasil gormez?? Yapma lutfen, kendi degerini bil ve kendine saygı duy..
Bosanmis biriyle olmak istemeyen, eger adamsa, en baştan bu yola girmez, karsidakine umit verip hisleriyle oynamaz.. Adamin dengesizligini kendini ezerek haklilastirma..
Neden kabullenmiyorsun bu adamin sorunlu oldugunu ve yanlis yaptığını? Halen kendinde eksiklik buluyorsun ustune..
Eksik veya kusurlu biri degilsin ama hatalisin, burdaki kac tane kadin sana dil döktüğü halde halen kendini ezdirmekte, o herife prim vermekte cok cook hatalisin..

Ek olarak, kendini bosandigin icin eksik/kusurlu/istenmeyen olarak gordugun icin inatla usteliyorsun olmayacan biseyi, baska secenegin yok gibi dusunuyorsun cunku..
Yapma..
Bosanmissin, artik ne istedigini daha iyi bilen ve daha eleyici bi kadin olmalisin..
Allah var, gam yok.. O ne kapilar acacak sana kimbilir..
Sabır ve dua..

Bir haftada 7 konu açtınız, yedisi de birbirinden melankolik. Biraz baska seylere odaklanin, 2 ay telefonla konuşmak bir iliski degildir, aglaya aglaya göz sisirmez, mesaha cevap yazmamasi ölüyorum bitiyorum diye konu actirmaz. Burdan bakinca aşırı derecede koca delisi gibi duruyorsunuz. Toparlanin ve hayatınızdaki baska seylere yonelin

yiyim değil mi canım :KK43: inan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. :KK43: inşallah atyltırım bu durumu.
Kendini sadece 2 ay telefonda görüştüğün biri için mi bu kadar kötü hissediyorsun? Yapma Allâh aşkına ! Dayak yiyip ,boşanıp ,çocuklarıyla ortada ,napacagini bilemeyen insanlarla dolu burası ..

Belki daha iyisi çıkacak karşına ..bu acele niye ?

Hepimiz travma lar yaşadık. Kusura bakma da hiç kimse istemez böyle kurutulu aglak bir tipi. Hayatta hersey erkek mi yahu hiç mi başla işin gücün ailen yok benim bile içim daraldi yazdiklarina..

Eski travmalarim canlaniyor cok dogru kotu hissediyorum korkuyorun

Evet farkındayım. Bir uzmandan yardım almalısınız gibi geliyor bana. İmkan mı yok neden düşünmüyorsunuz? Eğer doktora gitmeyecekseniz de hergün yarım saat yürüyüş yapın, melisa çayı gibi sakinleştirici bitki çayları için ve çay kahveden uzak durun. Kafein bu korkularınızı tetikler. Yani dediğim gibi yardım alsanız çok iyi olur, burdan bu kadar tavsiye verebiliyorum.

Sakın evlenip boşandın die bunları yaşıyorsun sanma.Diğer arkadaşlarda yazmış daha önce evlenip ayrılan biçok kişi hiç evlenmemiş biriyle evlenebiliyorlar. benim teyzemin oğlu da hiç evlenmemişti ama daha önce evlenip ayrılmış biri ile evlendi.Hatta kadının 7 yaşında bir kızı vardı ilk evliliğinden.Şuan gayette mutlular.Hayat ne güzelliklere gebe bilmeyiz.Hem bence siz o adama aşık falan değilsiniz sadece duygusal bir boşluk yaşadığınız anda karşınıza çıkmış siz de bir süreliğine o boşluğu doldurmuşsunuz.İnanç yönünüzü bilemem ama bol bol dua edin.Vardır bunda da bi hayır deyin.Hayat devam ediyor insanlar Ne acılar yaşıyor aşk acısı Ne ki deyin.Ailenizle vakit geçirmeye çalışın.Tlfonunuzu elinize pek almayın.Komik filmler izleyin.yaz geldi çıkın gezin dolaşın.Yani toparlanmak için çaba harcayın.Öyle buraya arabesk konular açmayın.Ve önce kendinize güzel bir sofra hazırlayıp karnınız doyurun.Unutmayın hiç kimse vazgeçilmez değildir.Vazgeçen o değil siz olun...

istemiyorsa demek ki seni herşeyinle kabul etmiyor seni hatalarınla geçmişinle kabul edecek birisi olması lazım. bence bir süre yardım al

Allah aşkına böyle şeyleri dert etmeyin kendinize. İnsanların ne sıkıntıları var. Seni istemeyeni hiç istemezsin olur biter, hayat o iki aydır tanıdığın adamdan mı ibaret sanıyorsun. Kendinde demişsin daha önce konuştuklarım da oldu diye, demek ki illa ki başka birileri çıkıyor insanın karşısına, seni geçmişinle değerlendiren adamı boşver gitsin arkadaşım.

Tanımadığın sadece konuştuğun yazıştığın bir adam nasıl bu kadar bağlandın?
Kendi kendini bunalıma sokuyorsun.
Adam canı sıkılınca yazıyor.

yiyim değil mi canım :KK43: inan kaç gündür birr dilim ekmekle idare diyorum kendimiçok değersiz hissediyorum. :KK43: inşallah atyltırım bu durumu.
Ne alaka ya ye tabiki.2 aydir taniyosun bi evliklik bitirdin diye olumsuz bakiyo sende bu yuzden yemeden icmeden kesildin.Bide şu kafaya girmeyi denesen.BENI İSTEMEYENi BEN HIÇÇ İSTEMEM(nokta)

Back
X