allah allah yav!!!
Bu forumda da yorum yapmak da suç oldu son dönemlerde!!!!
Kendi bildiğimi söylemiyeyim mi?
alakası yok be ben bır sey okumuyorum ewliliğide düşünmüyorum ne vardı aramasa alışmıştım ben 15 gündür tıngır mıngır gıdıyodum dıyorum
sülemicen:82::119:Allah Allah yav!!!
Bu forumda da yorum yapmak da suç oldu son dönemlerde!!!!
Kendi bildiğimi söylemiyeyim mi?
İnsanın ne istediğini bilememesi,kararsız olması
ne kadar kötü birşey.
kızlar eskı sözlüm cumartesı gunu geldı ve cok büyük bır hata yaptıgını ilk defa böyle ciddi olarak ewlılık safhasına geldıgını ve sevgısıne sahip çıkamadığını her ne olursa olsun benımle ewlenmek ıstedıgını söyledı annem ve babamdan özür diledi benı cok sevdiğini gerekırse aılesını bıle silebılecegını söyledi babam dedi ben olmaz diyorum annem dedı ben karışmıyorum oda dedıkı ben hatamı anladım bundan sonra daha dikkatli olucam arkadasıyla gelmişti çok efendı annemler falan çok begendi ewlı ıkı tane cocugu var arkadası olayların içine girince demişki sen hatalısın ben babsının yerınde olsam vermem senın yerındede olsam vazgecmem demiş dedıkı rızanız olmasa kacırırım bende dedı babamda kaçır ıkınızıde aynı mezara sokıyım dedı oda dedıkı ben hazırım
Şu terbiyesiz adama prim veriyorsunuz ya!!!
Kaçıracakmış!
Adam adam olsa ailesiyle gelir zaten! Arkadaş da kimmiş?
Ailesinin bile arkasında durmadığı kişiye kim inanır ki?
hayatımda ikilem yaşadığım ılk ve tek durum bır sey ya beyazdır ya sıyahtır bu ne beyaz ne sıyah
laalecim yaseminin derdi bitmez canim
hala eve aliyo ya o adami
okadar nasihat ettik bizi dinlemiyo ya
yazmicam buraya bidaha demistim ama
Şu terbiyesiz adama prim veriyorsunuz ya!!!
Kaçıracakmış!
Adam adam olsa ailesiyle gelir zaten! Arkadaş da kimmiş?
Ailesinin bile arkasında durmadığı kişiye kim inanır ki?
Yazcem ben!!
Bana ne bana ne!!!
hayatımda ikilem yaşadığım ılk ve tek durum bır sey ya beyazdır ya sıyahtır bu ne beyaz ne sıyah
Annesıyle cumartesi gelicek kaçırma afınıda ne kadar kararlı oldugunu göstermek için söylemiş güya bılmıyorum
ya anlamıyosunuz ki ben şuan çok kararsızım ewlenıyım de ıstemıyorum ewlenmıyımde ben bıraz zaman desem herkes üstüme gelıyor o dıyorkı uzadıkca olmuyor herkes bır karar baglayın dıyor hemen hemen ınsanın böyle bır seyden sonra hemen karar wermesını normal bır sey yasamıs gıbı beklıyolar ben sadece bazı şeylerın faturasını tek kişiye ödetmek ıstemıyorum sizcede dedıgı gıbı hata yapmış olamaz mı sonucta o da böyle bır seyı ılk kez yaşıyor asla onu ve baskasını savunmak ıcın soylemıyorum ben bunu burda elbette o da hatalı ama hatasını farketmesıde bır sey degıl mı gelip bir adım atması
aaa sahi yeniyi netcez:26:Hımmm..
Kararlı demek..
Bayaa etkiliyici..
Melek gibim adamı bu arada arkadaşıyla gelmesine kulp buldum çocukceğiz duymuş gibi hemen annesini kapıp getirmeye karar vermiş!!
Size yapılanlar hata değil ki!
Hata affedilir,ne bileyim burnu sürtülür azıcık çektirilir sonra unutulur..
Ama size yapılanlar ahlaksızlık!
Nasıl sindireceksiniz tüm bunları?
Bu arada yeni bir erkek arkadaşınız vardı o ne olacak bu karmaşada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?