Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

alakası yok be ben bır sey okumuyorum ewliliğide düşünmüyorum ne vardı aramasa alışmıştım ben 15 gündür tıngır mıngır gıdıyodum dıyorum

Tamam şeker ben bi şi demedim ki

ee çocuk senden hoşlanıo mu nerde tanıştınız yaşı kaç nereli azcık bilgi ver please

kızlar eskı sözlüm cumartesı gunu geldı ve cok büyük bır hata yaptıgını ilk defa böyle ciddi olarak ewlılık safhasına geldıgını ve sevgısıne sahip çıkamadığını her ne olursa olsun benımle ewlenmek ıstedıgını söyledı annem ve babamdan özür diledi benı cok sevdiğini gerekırse aılesını bıle silebılecegını söyledi babam dedi ben olmaz diyorum annem dedı ben karışmıyorum oda dedıkı ben hatamı anladım bundan sonra daha dikkatli olucam arkadasıyla gelmişti çok efendı annemler falan çok begendi ewlı ıkı tane cocugu var arkadası olayların içine girince demişki sen hatalısın ben babsının yerınde olsam vermem senın yerındede olsam vazgecmem demiş dedıkı rızanız olmasa kacırırım bende dedı babamda kaçır ıkınızıde aynı mezara sokıyım dedı oda dedıkı ben hazırım

eeeeeeeeee

madem çok istiyor babanı ikna edip,güvenini kazanmaya çalışsaydı.
kaçırırım demesi tuhaf geldi bana.

hadi anladım sen bunalımdasın,o niye böyle dengesiz?

hakkında hayırlısı olsun, ne diyelim.

inşaALLAH hep mutlu olursun canım.

Şu terbiyesiz adama prim veriyorsunuz ya!!!
Kaçıracakmış!
Adam adam olsa ailesiyle gelir zaten! Arkadaş da kimmiş?
Ailesinin bile arkasında durmadığı kişiye kim inanır ki?

Kaçıracakmış!

laalecim yaseminin derdi bitmez canim
hala eve aliyo ya o adami
okadar nasihat ettik bizi dinlemiyo ya
yazmicam buraya bidaha demistim ama

polis eşleri topiğine sözlümle barıştık yakında nişanım var doğuya gelince nasıl yapcam felan diye yazmışsın

o adamı babanla hala nasıl yüz göz ediyorsun anlamıyorum
arkadaşımı evlendircek sizi ailesi nerde bu adamın
yazılan onca şeyden sonra hala bu adamı kabullenmek zorunda hissediyorsun ya pes diyorum
o kadar mesajlar yazıldı sana
herkes aynı düşüncedeyse sen farklı düşünüyosan bu işde bir terslik var yanlış var ama anlayamamışsın sanırsam
ilerde açıcağın konuların başlıklarını şu an dan görür gibiyim yasemin :82:

Son düzenleme:
Kaçıracakmış!

Annesıyle cumartesi gelicek kaçırma afınıda ne kadar kararlı oldugunu göstermek için söylemiş güya bılmıyorum

hayatımda ikilem yaşadığım ılk ve tek durum bır sey ya beyazdır ya sıyahtır bu ne beyaz ne sıyah

öyle bir yazmışsınki yasemin sanki elmamı alsam armutmu kazakmı giysem gömlekmi ikilemi.gri renk ilişkide insanı bitirir sinir sistemini harap eder hayatını karartır.

hayatta insan kaç kere sever kaç kere evlenmeyi düşünür kaç kere sözlenir.sen anlattıklarından çıkardığım kadarıyla ilk defa bir ilişki yaşamışsın ve kurtulamadın bitürlü bağımlılığından.durumun ciddiyetinin farkında değilsin yaşın çok genç sinirlerinin yıpranmışlığını şimdi idare ediyor bedenin ama ilerde bunun acısını yine sen çekeceksin.

Bence sen evlen yasemin, artık uzatmanın manası yok bence.
Çünkü siz birbirinizi hakediyorsunuz gerçekten !

ya anlamıyosunuz ki ben şuan çok kararsızım ewlenıyım de ıstemıyorum ewlenmıyımde ben bıraz zaman desem herkes üstüme gelıyor o dıyorkı uzadıkca olmuyor herkes bır karar baglayın dıyor hemen hemen ınsanın böyle bır seyden sonra hemen karar wermesını normal bır sey yasamıs gıbı beklıyolar ben sadece bazı şeylerın faturasını tek kişiye ödetmek ıstemıyorum sizcede dedıgı gıbı hata yapmış olamaz mı sonucta o da böyle bır seyı ılk kez yaşıyor asla onu ve baskasını savunmak ıcın soylemıyorum ben bunu burda elbette o da hatalı ama hatasını farketmesıde bır sey degıl mı gelip bir adım atması

Annesıyle cumartesi gelicek kaçırma afınıda ne kadar kararlı oldugunu göstermek için söylemiş güya bılmıyorum

Hımmm..
Kararlı demek..
Bayaa etkiliyici..
Melek gibim adamı bu arada arkadaşıyla gelmesine kulp buldum çocukceğiz duymuş gibi hemen annesini kapıp getirmeye karar vermiş!!

Size yapılanlar hata değil ki!
Hata affedilir,ne bileyim burnu sürtülür azıcık çektirilir sonra unutulur..
Ama size yapılanlar ahlaksızlık!
Nasıl sindireceksiniz tüm bunları?
Bu arada yeni bir erkek arkadaşınız vardı o ne olacak bu karmaşada?

aaa sahi yeniyi netcez:26::103:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…