Kızlar ben hep yalnız mı kalacağım?

komik insan

neyse sonuc olarak böyle bir sey yapmıycam engel olucam kendıme bu kez ben şeytana uymıycam

Yoo, espiri yapmadım, çok ciddi söyledim.
Madem birinin başını yakacaksın, seni aylardır bu kadar sıkıntıya sokan adam yansın.
Masrafsız, temiz iş..

Yeterince komiklik var dünyada artı bir çaba sarfetmeme gerek yoksengözlerimebaksanab

daha önceki konularına bir göz attım ..
bir soru sormak istiyorum ...
eski sözlünle sözlendikten sonra mı beraber oldunuz ?

ewet o kullanıyor olabılır ama ben kımseyı kullanmıyorum koşulsuz seviyorum galıba

Ben sizin sevginize de inanmam!
Sizi bu kadar üzen adamı sevmeniz için hastalıklı bir yapıya sahip olmanız gerek..
Bana kalırsa siz sadece o sizinle beraber oldu diye onu geri istiyorsunuz,sevdiğinizden değil,adama kendinizi muhtaç hissediyorsunuz.
Adam da bu kadar zayıf karakterli birini istemiyor işte!

ewet kesınlıkle madem onla yaptım ben bu işi tabıkı onu ıstıyorum çünkü daha öncede dedıgım ve sizin inanmadıgınız gıbı kendımı kötü kadın gıbı hıssedıyorum her gözüme bakan sanki yaptıgım şeyi biliyomus o da bu tarz bır sey istiyomus gıbı gelıyor sevıyor muyum sevmıyor muyum onu gercekten bılmıyorum bu sebepten ötürü takıntı yapmış olabılırım o konuda haklısın

şu saatten sonra böyle bir şey imkansız iki dünya bır araya gelse milyardan da olsam bu iş yüzünden asla ona geri dönmemelıyım bunun içinde elımden gelenı yapıcam Allah büyük maddiyattan yana bır sorunum yok

profosyonel yardım almayı düşünmüyor musun ? kurtulamıyorsun yanlış düşüncelerden...

Konuyu şöyle okudum da,
aslında konu sahibi ne istediğini bilmiyor,
bir seviyorum diyor,bir sevmiyorum,
ama esas olan o adamdan kopmadığı ve kopmayacağı ve
ona kendini muhtaç hissetmesi.
Eğer bu düşüncelerinizi karşı tarafa belli ederseniz,
karşı taraf kendini vazgeçilmez hisseder ve sizi
daha çoooook üzer.
Onun için aklınızı başınıza alın,mantıklı düşünün,
gerekirse büyüklerinizden fikir alın ve bir karar verin ...

bunu o işi yapmadan önce neden düşünmediniz peki

bunu o işi yapmadan önce neden düşünmediniz peki

ben anlatamıyor muyum hayatta hiç mi hatan olmadı sonradan neden yaptıgım dedıgnızde burda gelmıs bana herkes yaparken nıye düşünmedin diyor düşünmedıgımden degıl o düşünüpte yapmaktan kendımı alıkoyamadıgımdan nefsıme hakım olamadıgımdan karsımdakı ınsana sonsuz güvenmemden ve ewlenıcegımı düşünmemden yaptım ne yaptıysam

aynen öyle bu adam benı gercekten sevıyordu ben bıraz sabretsem aradan 10 yılda gecse arardı ben aramasam kı bundan öncekı bır ayrılmamızda oyle oldu ben bu kez kendımı tanıyamadım çıldırmıs gıbı her gun aradım yeri geldı küfür ettım yerı geldı bırakma dıye yalvardım dedı ben senın böyle bır kız oldugunu hiç düşünmemiştim ne oldu sana çıldırdın yapıştın kaldın falan ne gurur bıraktım ne baska bır şey kendımden ben bıle nefret ettım bu olaylar sırasında kendımı tanıyamaz oldum nıye böyle oldugumu gercekten anlamadım ama sonuc bu işte en ufak bır mesajdabıle aradım arama yapışma bıraz kendını özletseydın aradıgımda hemen barısmasaydın falan bilmiyorum ama kesınlıkle barısmak ıstemıyorum kesınlıkle

Benim çevremdeki evliliklerin geneli bu tarz desem...
Ne kadar inandırıcı olurum bilemem!!!
Bir ya da iki kız arkadaşım vardır bakire olarak evlenen!
Herkes de pek mutlu maşallah!

Aksine, size son derece inanıyorum çünkü benim çevremde de çok bu tarz ilişkiler.

Ve çok sağlam temeller üzerine kurulu ilişkileri var.

Dediğim gibi; herşey güven duymakla ve birbirlerinin geçmişine saygı duymaktan geçiyor...

O yüzden bu tarz yapılan genellemelere ve kısır düşüncelere katılmıyorum.

Son düzenleme:

Zaten eğer geri dönerseniz, bundan sonra olacaklara üzülmenizde anlamsız olur...

Herşeyden önce, en azından kendinize olan özsaygınızı yitirmemek adına "aşığım" bahanesiyle bir takım şeyleri yutmanız; kendi kendinize yaptığınız en büyük yanlışınız olur...

vah vah...:1closedeyes:

kusuara bakmayında kızın yaptıgıı çok sacma çeksin şimdi cezasınıı gelecegini düşünerek hareker etmeli insann yaptın diktir zarı karşındakini eneyi yerine koyy ohh ne rahat vallaaa

Çok abartmışsın canım bu kadar kafana takman yanlış olan olmuş ama sana tavsiyem bunu arkadaş vs kimseye anlatmaman

Haklısınız. Sizin çevreniz modern olabilir ve normal karşılanabilir.
Ben genel anlayışı vurgulamak istedim. Birebir kendi düşüncelerim değil.
Siz olması gerekeni söylüyorsunuz, ben olanı söylüyorum.
Böyle olmalı demekle olmuyor.
Söylediğinizin tam tersi tecavüze uğrayan kıza bile ölüm cezasını kendi ailesinin verdiği yöreler de var bizim ülkemizde.

Kendi düşüncem ise evlilik öncesi birlikteliğe de, diktirmeye de karşıyım.

Birşeyler yaşamış ve kabul görmeyeceğini düşünen bir insan diktirmeyi göze alıyorsa ilerde ben yalan söyledim diye vicdan azabı çekeceğini sanmıyorum.
Onun da kendine göre bir savunma mekanizması vardır bence. 'Madem bekarete evlilikten vazgeçecek kadar önem veriyorsunuz, siz kandırılmayı hak ediyorsunuz' gibi.
Belki de hiç tasvip etmedikleri kadınlar bakire evlenmeli zihniyetine isyandır bilemiyorum.:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…