komik insan
neyse sonuc olarak böyle bir sey yapmıycam engel olucam kendıme bu kez ben şeytana uymıycam
ewet o kullanıyor olabılır ama ben kımseyı kullanmıyorum koşulsuz seviyorum galıba
daha önceki konularına bir göz attım ..
bir soru sormak istiyorum ...
eski sözlünle sözlendikten sonra mı beraber oldunuz ?
Ben sizin sevginize de inanmam!
Sizi bu kadar üzen adamı sevmeniz için hastalıklı bir yapıya sahip olmanız gerek..
Bana kalırsa siz sadece o sizinle beraber oldu diye onu geri istiyorsunuz,sevdiğinizden değil,adama kendinizi muhtaç hissediyorsunuz.
Adam da bu kadar zayıf karakterli birini istemiyor işte!
Yoo, espiri yapmadım, çok ciddi söyledim.
Madem birinin başını yakacaksın, seni aylardır bu kadar sıkıntıya sokan adam yansın.
Masrafsız, temiz iş..
Yeterince komiklik var dünyada artı bir çaba sarfetmeme gerek yoksengözlerimebaksanab
profosyonel yardım almayı düşünmüyor musun ? kurtulamıyorsun yanlış düşüncelerden...
ewet kesınlıkle madem onla yaptım ben bu işi tabıkı onu ıstıyorum çünkü daha öncede dedıgım ve sizin inanmadıgınız gıbı kendımı kötü kadın gıbı hıssedıyorum her gözüme bakan sanki yaptıgım şeyi biliyomus o da bu tarz bır sey istiyomus gıbı gelıyor sevıyor muyum sevmıyor muyum onu gercekten bılmıyorum bu sebepten ötürü takıntı yapmış olabılırım o konuda haklısın
bunu o işi yapmadan önce neden düşünmediniz peki
Konuyu şöyle okudum da,
aslında konu sahibi ne istediğini bilmiyor,
bir seviyorum diyor,bir sevmiyorum,
ama esas olan o adamdan kopmadığı ve kopmayacağı ve
ona kendini muhtaç hissetmesi.
Eğer bu düşüncelerinizi karşı tarafa belli ederseniz,
karşı taraf kendini vazgeçilmez hisseder ve sizi
daha çoooook üzer.
Onun için aklınızı başınıza alın,mantıklı düşünün,
gerekirse büyüklerinizden fikir alın ve bir karar verin ...
Benim çevremdeki evliliklerin geneli bu tarz desem...
Ne kadar inandırıcı olurum bilemem!!!
Bir ya da iki kız arkadaşım vardır bakire olarak evlenen!
Herkes de pek mutlu maşallah!
şu saatten sonra böyle bir şey imkansız iki dünya bır araya gelse milyardan da olsam bu iş yüzünden asla ona geri dönmemelıyım bunun içinde elımden gelenı yapıcam Allah büyük maddiyattan yana bır sorunum yok
ben anlatamıyor muyum hayatta hiç mi hatan olmadı sonradan neden yaptıgım dedıgnızde burda gelmıs bana herkes yaparken nıye düşünmedin diyor düşünmedıgımden degıl o düşünüpte yapmaktan kendımı alıkoyamadıgımdan nefsıme hakım olamadıgımdan karsımdakı ınsana sonsuz güvenmemden ve ewlenıcegımı düşünmemden yaptım ne yaptıysam
Ne biçim bir yaklaşım bu pardon ya? Geçmişe dönemeyeceğimize göre, bu yorum biraz saçma değil mi? Düşünememiş demek ki. O an için öyle gerekmiş ya da.Öyle hissetmiş vs... Bir çok insan , düşünemez bazen ve hata yapar bir çok konuda. Böyle demek yerine, daha akılcı çözümler daha işe yarıyor.:bbo:
Ama yasemincim, senin daha önceki konunu biliyorum. Senin moralin bozuk... Ve burda verilen hiçbir cevap seni tatmin etmiyor sanırım.Yani bir türlü atlatamıyorsun. EğER maddi durumun azcık iyi ise bir psikoloğa gitmeni öneririm. Benim önerim ise, seni kabullenicek birini bulabileceğin yönünde.Yani herkes bakire değil ki, evlenenlerin? Elbet bulursun=) Belki evlenmiş ayrılmış olan bulursun, belki bu konuya önem vermeyen birini bulursun. Kaderinde ne yzıyorsa o... Öteye geçmez emin ol. Senin mantığınla yola çıkarsak, O kadar bakire olmayan insan evde mi kalsın yani zemuszemuszemuszemus
Bir değil, birden fazla birebir şahit olduğum çok yakın çevremden bu tarz olan evlilikler var.
Önemli olan karşısındaki kişiye sevgisinin yanı sıra çok güveni olması...
Bu tür sorunlarda-sorun ise eğer- güven olayı aşılınca kabul edilmesi zor olmuyor.
Konu namus olayına gelince...
Masumane yaşanılmış bir cinsel ilişki namussuzluk değil bana göre.
Asıl diktirmek kadar büyük namussuzluk ve edepsizlik yok bence...
Bu da bir nevi çok büyük yalan, ihanet ve kandırmaca...
Benim nazarımda diktirerek bir başkasına yapılan kandırma, zinadan çok daha günah ve haysiyetsizliktir.
Tabi herkesin kendi fikri, nihayetinde vereceği kendi kararı.
Vicdanı rahat olacaksa; buyrun dikilsin...
Ama "öbür" tarafta bunun vebali zinadan daha fazla olacağı kesin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?