Kizlar ben mi abartiyorum

Sevgilin bu kız hakkında ne düşünüyor? Ve kızın hangi davranışları seni rahatsız ediyor tam olarak? Kız nasıl davranıyor yani, hitap şekli falan demişsin?

Guven ikna yada ispatla olmaz.Hisettirilir...7 yildir bu konuda bu hissi vermemisse.....ne kadar bir zaman yada ne yapmak gerek bilemedim.

Ciftler iliskilerinin huzurunu bozmamali, korumayi bilmelidir.

Anladigim kadarıyla kız erkek arkadaşlık ilişkisine değil aradaki samimiyetin sınırsızlıgına bu tavrınız, , ve yerden göğe kadar haklısınız! !
Aslında sevgiliniz haddini aştığında kopmaliydi bazı şeyler. .Bazen erkeklerin böyle takıntılı "arkadaşlıkları" olabiliyor..
Size tavsiyem kimse için kendinizi bu kadar üzmeyin..Sizin sevginizi hakettigini düşünmüyorum sevgilinizin!..

kız ne yaptı da bu kadar taktın yıllardır mesela
ayrıca erkek arkadaşında gerçekten yıllardır inat yapmamalıydı ya kesecek görüşmeyi ya da mesafe koyacak araya

kızın senden 'yalnızca' 10 cm uzun olması, senin fiziğinin de kötü olmaması mı önemli ki açıkladın? o ne çirkin bi cümledir öyle (sevgilinin kurdugu cumle)?
ayrıca nedir bu kadar, sevgilisiyle kötü oluyor ama 7 yıldır devam ediyor kızla arkadaslıga?
senin kuruntundur belki, belki kız gercekten cok iyidir ama netice itibariyle sen rahatsızsın bu durumdan, niçin ciddiye almıyor ki? demek senin başka konuda da bi rahatsızlıgın olsa aynısını yapacak?

ayrıl Barış 7 yıl.
valla abartmıyorsun soruna gelecek olursak. benim ilişkimde 5 yıllık yakın bir arkadaşı vardı ha kısıtlama getirdim mi hayır ama bu derece yakın olup samimi Konuşmalar olsaydı müdahale ederdim.

Arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum gayet güzel fikirlerinizi dile getirmissiniz. Kiz nasil ne sekilde yakindi diye soranlariniz olmus. Canimli cicimli konusmalar sevgilimin isminin sonuna ek getirmeler. Aliyse alişko demeler tarzinda. Arayip her sigara molasinda asagi inip beraber icmeler ve cagirmalar. Mesajlasmalar. Kizin da erkek arkadasi var buarada. Ama nedense yapisi rahat biri. Yargilamiyorum olabilir ama bizden uzak kalsindi istedigim. Yasimiz da benim 23 onun 24. Kizin fizigini kafasinda ölcmüs bicmis ki bana oyle dedi yerden göge kadar haklisiniz. Hazmedebildigim bi cümle degil ki hala icimden atamayip takinti haline getirdim. Hepinize tesekkurler cözümü belli cözüm bitirmek. Ama bi yandan da deger mi elin yapisik kizi icin iliskimi bitirmeye diye düsünüyorum.

Yok yok o sebeple aciklamadim. Yorum olarak senin boyun kilon kac erkek arkadasin belki seni begenmediginden demistir diye dusunen arkadaslar olur diye belirttim. Kötü niyetimden degil gercekten

Yok yok o sebeple aciklamadim. Yorum olarak senin boyun kilon kac erkek arkadasin belki seni begenmediginden demistir diye dusunen arkadaslar olur diye belirttim. Kötü niyetimden degil gercekten
kötü niyetiniz oldugunu düşünmedim.. demek istedigim şu; o bayanın fizigi sizden daha düzgün de olabilirdi, mesele bu degil.. ne olursa olsun, sevgiliniz o cirkin cumleyi nasıl kurabiliyor size?

ya o kız ya ben dediğinde kızı tercih etmiş gurursuz gibi hala çocukla beraber misiniz ? ben böyle erkeğin kız kanka kardeş arkadaş vs ayaklarına falan gelemem siz nasıl böyle large sınız hayret doğrusu..

Seviliyorum da demişsin ama seni sevse o kızdan uzak durur seni dinlerdi. Ayrıca sevgilin izin vermedikçe yakın davranamaz... Üzülmek istemiyorsan uzak dur..

Okudum cok üzüldüm gercekten iyiki linki atmissiniz.. hislere güvenmek gerek bu tarz konularda. Bende basindan beri hoslanmiyorsam o kizdan bi sebebi vardir demek ki kötü biseyler hissettim o kiza karsi. Cunku herkese karsi kiskanan biri degilim. Bende bayanin taktigini uygulayacagim telefon karistirmadigm kalmisti bakalim neler cikacak telefondan..

sevgilin gerçekten arkadaşından ayrılamıyorsa kızla arasında ki arkadaşlığı senın kıskanmayacagın düzeye indirecek,anladığım kadarıyla baya sıkı fıkı davranıyor kız.düzeltemiyorsada görüşmeyecek.
kimse kimsenin niyetini bilemezki
senden vaz geçecek kadar ne arkadaşmış anlamadım?
ayrıca iyi bi kızdır falan diyeceğine fiziği senden daha güzel demesi çok çirkin olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…