- Konu Sahibi BlairWaldorf7
-
Bak burada bir hanım vardı eşinin en yakın kız arkadaşından rahatsız. İkisi de evli, sonunda ortaya çıktı foyaları. Sizin durumunuzda senin sevgilinde iş yok. Kıza gıcık olsan ne olur olmasan ne olur
Bak burada bir hanım vardı eşinin en yakın kız arkadaşından rahatsız. İkisi de evli, sonunda ortaya çıktı foyaları. Sizin durumunuzda senin sevgilinde iş yok. Kıza gıcık olsan ne olur olmasan ne olur
kızın senden 'yalnızca' 10 cm uzun olması, senin fiziğinin de kötü olmaması mı önemli ki açıkladın? o ne çirkin bi cümledir öyle (sevgilinin kurdugu cumle)?Merhaba kizlar, 7yillik bi iliskim var. Inisli cikisli olsa da yillardir beraberiz ki seviyorum seviliyorumda. Yillardir ayni sinifta oldugu ayni stajlara denk geldigi kisacasi hergun okulda ogle yemeklerinden tut da derslerde beraber oturdugu bi kiz var. Ama ben yillardir kizdan zerre kadar hoslanmiyorum. Bu kiz yuzunden kiskanip cok ayrildigimiz oldu. Surekli olaylar bu kiz yuzunden cikti son 2yildir. O derece sinirlendiriyor beni. Sevgilime hitap sekli yakin konusmalari hal hareketleri beni delirtmeye yetti yillardir ama her kavgamizda sevgilimi de bunalttim o da bu kizin konusundan bikti onu da anliyorum. Ben bu kiza olan ofkemi kiskancligimi aşamiyorum kizlar. Takmayayim diyorum olmuyor bi takmiyorum iki takmiyorum ucuncu de patliyorum bu sefer buyuk olay cikiyor. Bunda sevgilimin payi da cok. Bikeresinde bu kiz yuzunden kavga ederken bana dedi ki 'fizigi senden duzgun diye onu kiskaniyorsun' dedi. Benim vucudum da gayet orantili ve zayifimdir. Kizin benden tek farki 10cm uzun olmasidir. Kiskancagim bi vucuda da sahip degil ki. Ve bu sozden sonra uzun sure ayrildik gururum zedelendi ama bi sekilde yine baristik ikna etti. Ve kizlar ben bu lafi unutamiyorum. Dershaneye gidiyorlar ayni dersanedeler ben yine sorun etmeye basladim kizin bu rahat tavirlarini yakinliklarini. Ya ben ya o dedim sevgilime. Biktim bu konudan yillardir ayni falan diye uste cikti feci sekilde ayrildik. Kisacasi seni tercih ediyorum tabiki diyemedi. Suan iyiyiz ama aklimdan atamiyorum. Ben sahsen deger verdigim biri benden yillardir bisey isticek yerine getiririm. Ben herkesten kiskanan bi tip degilim ki sadece bu kiza taktim takik vaziyetteyim. Zor mu yani beni yillardir uzup de arkadasligini decam ettimesi sizce de bana saygisizlik degil mi. Yani ortada istememe durumu var ama beyfendi yillardir beni uzup onu arkadasliktan cikartamiyor. Bu mu sevmek. Insan sevdigini nasil bu kadar uzer isteyerek bilerek. Ben bu olayi bu takintimi cozmek istiyorum artik uzuldugum yeter gercekten
Yok yok o sebeple aciklamadim. Yorum olarak senin boyun kilon kac erkek arkadasin belki seni begenmediginden demistir diye dusunen arkadaslar olur diye belirttim. Kötü niyetimden degil gercektenkızın senden 'yalnızca' 10 cm uzun olması, senin fiziğinin de kötü olmaması mı önemli ki açıkladın? o ne çirkin bi cümledir öyle (sevgilinin kurdugu cumle)?
ayrıca nedir bu kadar, sevgilisiyle kötü oluyor ama 7 yıldır devam ediyor kızla arkadaslıga?
senin kuruntundur belki, belki kız gercekten cok iyidir ama netice itibariyle sen rahatsızsın bu durumdan, niçin ciddiye almıyor ki? demek senin başka konuda da bi rahatsızlıgın olsa aynısını yapacak?
kötü niyetiniz oldugunu düşünmedim.. demek istedigim şu; o bayanın fizigi sizden daha düzgün de olabilirdi, mesele bu degil.. ne olursa olsun, sevgiliniz o cirkin cumleyi nasıl kurabiliyor size?Yok yok o sebeple aciklamadim. Yorum olarak senin boyun kilon kac erkek arkadasin belki seni begenmediginden demistir diye dusunen arkadaslar olur diye belirttim. Kötü niyetimden degil gercekten
Merhaba kizlar, 7yillik bi iliskim var. Inisli cikisli olsa da yillardir beraberiz ki seviyorum seviliyorumda. Yillardir ayni sinifta oldugu ayni stajlara denk geldigi kisacasi hergun okulda ogle yemeklerinden tut da derslerde beraber oturdugu bi kiz var. Ama ben yillardir kizdan zerre kadar hoslanmiyorum. Bu kiz yuzunden kiskanip cok ayrildigimiz oldu. Surekli olaylar bu kiz yuzunden cikti son 2yildir. O derece sinirlendiriyor beni. Sevgilime hitap sekli yakin konusmalari hal hareketleri beni delirtmeye yetti yillardir ama her kavgamizda sevgilimi de bunalttim o da bu kizin konusundan bikti onu da anliyorum. Ben bu kiza olan ofkemi kiskancligimi aşamiyorum kizlar. Takmayayim diyorum olmuyor bi takmiyorum iki takmiyorum ucuncu de patliyorum bu sefer buyuk olay cikiyor. Bunda sevgilimin payi da cok. Bikeresinde bu kiz yuzunden kavga ederken bana dedi ki 'fizigi senden duzgun diye onu kiskaniyorsun' dedi. Benim vucudum da gayet orantili ve zayifimdir. Kizin benden tek farki 10cm uzun olmasidir. Kiskancagim bi vucuda da sahip degil ki. Ve bu sozden sonra uzun sure ayrildik gururum zedelendi ama bi sekilde yine baristik ikna etti. Ve kizlar ben bu lafi unutamiyorum. Dershaneye gidiyorlar ayni dersanedeler ben yine sorun etmeye basladim kizin bu rahat tavirlarini yakinliklarini. Ya ben ya o dedim sevgilime. Biktim bu konudan yillardir ayni falan diye uste cikti feci sekilde ayrildik. Kisacasi seni tercih ediyorum tabiki diyemedi. Suan iyiyiz ama aklimdan atamiyorum. Ben sahsen deger verdigim biri benden yillardir bisey isticek yerine getiririm. Ben herkesten kiskanan bi tip degilim ki sadece bu kiza taktim takik vaziyetteyim. Zor mu yani beni yillardir uzup de arkadasligini decam ettimesi sizce de bana saygisizlik degil mi. Yani ortada istememe durumu var ama beyfendi yillardir beni uzup onu arkadasliktan cikartamiyor. Bu mu sevmek. Insan sevdigini nasil bu kadar uzer isteyerek bilerek. Ben bu olayi bu takintimi cozmek istiyorum artik uzuldugum yeter gercekten
Haklisiniz.. oyle etkisindeyim ki affetmis gorunsem de cok icerlemisim hala atamiyorum.kötü niyetiniz oldugunu düşünmedim.. demek istedigim şu; o bayanın fizigi sizden daha düzgün de olabilirdi, mesele bu degil.. ne olursa olsun, sevgiliniz o cirkin cumleyi nasıl kurabiliyor size?
Okudum cok üzüldüm gercekten iyiki linki atmissiniz.. hislere güvenmek gerek bu tarz konularda. Bende basindan beri hoslanmiyorsam o kizdan bi sebebi vardir demek ki kötü biseyler hissettim o kiza karsi. Cunku herkese karsi kiskanan biri degilim. Bende bayanin taktigini uygulayacagim telefon karistirmadigm kalmisti bakalim neler cikacak telefondan..http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-pek-samimi-arkadasi.837844/#post-41698122
Bak oku bu konuyu, kendinden bir şeyler bulursun belki.
sevgilin gerçekten arkadaşından ayrılamıyorsa kızla arasında ki arkadaşlığı senın kıskanmayacagın düzeye indirecek,anladığım kadarıyla baya sıkı fıkı davranıyor kız.düzeltemiyorsada görüşmeyecek.Merhaba kizlar, 7yillik bi iliskim var. Inisli cikisli olsa da yillardir beraberiz ki seviyorum seviliyorumda. Yillardir ayni sinifta oldugu ayni stajlara denk geldigi kisacasi hergun okulda ogle yemeklerinden tut da derslerde beraber oturdugu bi kiz var. Ama ben yillardir kizdan zerre kadar hoslanmiyorum. Bu kiz yuzunden kiskanip cok ayrildigimiz oldu. Surekli olaylar bu kiz yuzunden cikti son 2yildir. O derece sinirlendiriyor beni. Sevgilime hitap sekli yakin konusmalari hal hareketleri beni delirtmeye yetti yillardir ama her kavgamizda sevgilimi de bunalttim o da bu kizin konusundan bikti onu da anliyorum. Ben bu kiza olan ofkemi kiskancligimi aşamiyorum kizlar. Takmayayim diyorum olmuyor bi takmiyorum iki takmiyorum ucuncu de patliyorum bu sefer buyuk olay cikiyor. Bunda sevgilimin payi da cok. Bikeresinde bu kiz yuzunden kavga ederken bana dedi ki 'fizigi senden duzgun diye onu kiskaniyorsun' dedi. Benim vucudum da gayet orantili ve zayifimdir. Kizin benden tek farki 10cm uzun olmasidir. Kiskancagim bi vucuda da sahip degil ki. Ve bu sozden sonra uzun sure ayrildik gururum zedelendi ama bi sekilde yine baristik ikna etti. Ve kizlar ben bu lafi unutamiyorum. Dershaneye gidiyorlar ayni dersanedeler ben yine sorun etmeye basladim kizin bu rahat tavirlarini yakinliklarini. Ya ben ya o dedim sevgilime. Biktim bu konudan yillardir ayni falan diye uste cikti feci sekilde ayrildik. Kisacasi seni tercih ediyorum tabiki diyemedi. Suan iyiyiz ama aklimdan atamiyorum. Ben sahsen deger verdigim biri benden yillardir bisey isticek yerine getiririm. Ben herkesten kiskanan bi tip degilim ki sadece bu kiza taktim takik vaziyetteyim. Zor mu yani beni yillardir uzup de arkadasligini decam ettimesi sizce de bana saygisizlik degil mi. Yani ortada istememe durumu var ama beyfendi yillardir beni uzup onu arkadasliktan cikartamiyor. Bu mu sevmek. Insan sevdigini nasil bu kadar uzer isteyerek bilerek. Ben bu olayi bu takintimi cozmek istiyorum artik uzuldugum yeter gercekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?