Kizlar ben mi abartiyorum

Kız yapışık evet ama senin sevgilin de suçsuz değil. Dengeyi ayarlayamıyor. Sen ilişkini bitireceksen elin kızı için değil sevgilinin ona bu kadar yüz vermesi ve saçma sapan davranması yüzünden bitireceksin. İstersen bitirme ama rahatsız olmaya devam edersin. Ben seni haklı buldum. Normalde yerli yersiz arkadaşlıklara müdahale edilmesine karşıyım ama böyle bir durumda sen haklısın ama hata senin sevgilinde yani bence.

Sevgiliniz o kızı istese onunla birlikte olurdu. Arkadaşlıkla sevgililik ayrı şeyler, neden bir tercih yapmaya zorluyorsunuz ki?

Şahsen bende hiç bir neden yoksa sevgilim sırf istiyor diye arkadaşımı bırakmam. Aralarında birşey olcak olsa 7 yılda zaten olurdu. Bence kızı kötülemek yerine arkadaş olmayı deneyin. Düşmanınızın yakınında durun. 3 ünüz bir kaç kere çıkın sevgilinizin size kadar sevdiğinizi görsün vs.
Bence bunu şansa çevirebilirsiniz, benimde en yakın arkadaşım erkekti ve bizde çok şeyde aynı ortama düşerdik. Dünyalar tatlısı bir kız arkadaşı vardı, doğum günlerinde o sevgilisini oyalarken sürprizleri bn hazırladım, doğum günü hediyesinde ağzından lafı ben aldım, ayrıldıklarında beni arardı arayı ben bulurdum... Kız gayet memnun benden
İstediği evlenme teklifini de erkek arkadaşının beynine sokan benim

Sorun sizin tabirinizle 'elin yapışık kizı 'değilki sorun erkek arkadaşınizin mesafe koyamaması.
Hoslanmadığınızi bile bile damarınıza basması senden güzel diyerek.
Kız belki farkında bile değil sizin görüşmelerini istemediginizin

Cocuk sana deger verse kaybetmekten korksa kiza yol verirdi. Onu kaybetmekten korkuyo asil. Senle nasil olsa ayrilip barisiyo elinin altindasin ayrilamiyosunuz ici rahat. He bi de kizin fizigini bu kadar incelemis demekk, senin fiziginden daha guzel bulduguna gore

şöyle yapışık modda arkadaşlık eden insanlara da kıl oluyorum. araya nifak sokmaktan başka bir şey değil. her iki tarafın da sevgilisi var madem vıcık vıcık davranmanın alemi ne? bir de sevgilin alıcı gözle bakmış gibi görünüyor ki erkek milletine bu konuda hiç güvenmiyorum. o kadar yakın davrandıysa aklının başka yerlere kayması muhtemel. oturup konuşun sakince. hissettiklerinizi ve ona karşı mesafe koyması gerektiğini söyleyin. koymuyorsa size gerekli sevgi saygıyı beslemiyor ve sizi haketmiyor demektir. zorlamanın alemi yok.

Bir kadın yok yere negatif elektrik almaz. Kadın kadından hoşlanmazsa kesin altından birşey çıkar. Ben bunu bilirim bunu derim.

burada suçlu olan senin sevgilin. seni çok iyi anlıyorum ayrılsan olmuyo ayrılmasan olmuyo. sana tavsiyem bu konudan 1 ay kadar hiç bahsetme. olayları iyice gözlemle. neler yapıyolar gerçekten birbirlerinden hoşlandıklarını düşünmüyorum. bu tip konularda erkekler inada bindiriyo. peki kızın sana karşı tavırları nasıl kıskandığının farkında mı?

Kiz arkadasinin hoslanmadigi kizla israrla gorusen samimiyetsiz erkek iticiligi.Sen hayatinda yeni bile degilsin yedi sene olmus ve hala seni tercih edemiyor.Asil seni tebrik etmek lazim seni uzen kiran ikinci plana atan adama tam yedi sene katlanmissin.Neyi bekliyosun karsina elele cikip aslinda biz birbirimize aitmisiz demelerini mi?

Ben bu konuda kızda sorun göremedim. Sorun sevgilinizde. Biri bana ''Onun fiziği senden düzgün..'' derse o an ana, baba,hala, götür dinlemem allah ne verdiyse yardırırım. Sonra herkes yoluna. Bu ne biçim iğrenç cümledir yahu ?
Kızın rahat olduğunu dile getirmişsiniz de, bir düşünün kıza rahat tavrını sağlayan sevgiliniz olamaz mı ?
Elbette genelleme yapmıyorum. Herkes aynı değildir. Dozunda her şey iyidir.
Bence siz suçu sevgilinizde arayın.

Bi erkek ciddi derecede etkilenmedigi bi kizi bu kadar saplantili halde hayatinda tutmaz. Sevgilisi yerine onu tercih edecek kadar duskunse, kiza yogun hisleri vardir. Yalniz kiz onu umursamiyodur. Kiz ona tamam dese zaten seni saniyesinde terk eder adim gibi eminim. Kadinlar hicbir cinsel cekim hissetmedigi adamla cok da guzel kanka olabilirler. Ama erkek cinsel cekimi olmayan kadina bu kadar yakin davranmaz. Zaten soyledigi "fizigi senden guzel" cumlesi de her seyi ortaya seriyor. Ya ben ya o dediginde onu tercih ettigi gun bye bye diyecektin

adam kafasında kıyaslıyormuş senle o kızı. o kızgınlıkla dile getirivermiş. fiziği senden güzel diye mi bik bikbik. merak ettiğim bu laftan sonra nasıl barışabildin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…