- 2 Haziran 2015
- 18.789
- 216.209
- 548
- Konu Sahibi BlairWaldorf7
-
Kız yapışık evet ama senin sevgilin de suçsuz değil. Dengeyi ayarlayamıyor. Sen ilişkini bitireceksen elin kızı için değil sevgilinin ona bu kadar yüz vermesi ve saçma sapan davranması yüzünden bitireceksin. İstersen bitirme ama rahatsız olmaya devam edersin. Ben seni haklı buldum. Normalde yerli yersiz arkadaşlıklara müdahale edilmesine karşıyım ama böyle bir durumda sen haklısın ama hata senin sevgilinde yani bence.Arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum gayet güzel fikirlerinizi dile getirmissiniz. Kiz nasil ne sekilde yakindi diye soranlariniz olmus. Canimli cicimli konusmalar sevgilimin isminin sonuna ek getirmeler. Aliyse alişko demeler tarzinda. Arayip her sigara molasinda asagi inip beraber icmeler ve cagirmalar. Mesajlasmalar. Kizin da erkek arkadasi var buarada. Ama nedense yapisi rahat biri. Yargilamiyorum olabilir ama bizden uzak kalsindi istedigim. Yasimiz da benim 23 onun 24. Kizin fizigini kafasinda ölcmüs bicmis ki bana oyle dedi yerden göge kadar haklisiniz. Hazmedebildigim bi cümle degil ki hala icimden atamayip takinti haline getirdim. Hepinize tesekkurler cözümü belli cözüm bitirmek. Ama bi yandan da deger mi elin yapisik kizi icin iliskimi bitirmeye diye düsünüyorum.
Sevgiliniz o kızı istese onunla birlikte olurdu. Arkadaşlıkla sevgililik ayrı şeyler, neden bir tercih yapmaya zorluyorsunuz ki?Merhaba kizlar, 7yillik bi iliskim var. Inisli cikisli olsa da yillardir beraberiz ki seviyorum seviliyorumda. Yillardir ayni sinifta oldugu ayni stajlara denk geldigi kisacasi hergun okulda ogle yemeklerinden tut da derslerde beraber oturdugu bi kiz var. Ama ben yillardir kizdan zerre kadar hoslanmiyorum. Bu kiz yuzunden kiskanip cok ayrildigimiz oldu. Surekli olaylar bu kiz yuzunden cikti son 2yildir. O derece sinirlendiriyor beni. Sevgilime hitap sekli yakin konusmalari hal hareketleri beni delirtmeye yetti yillardir ama her kavgamizda sevgilimi de bunalttim o da bu kizin konusundan bikti onu da anliyorum. Ben bu kiza olan ofkemi kiskancligimi aşamiyorum kizlar. Takmayayim diyorum olmuyor bi takmiyorum iki takmiyorum ucuncu de patliyorum bu sefer buyuk olay cikiyor. Bunda sevgilimin payi da cok. Bikeresinde bu kiz yuzunden kavga ederken bana dedi ki 'fizigi senden duzgun diye onu kiskaniyorsun' dedi. Benim vucudum da gayet orantili ve zayifimdir. Kizin benden tek farki 10cm uzun olmasidir. Kiskancagim bi vucuda da sahip degil ki. Ve bu sozden sonra uzun sure ayrildik gururum zedelendi ama bi sekilde yine baristik ikna etti. Ve kizlar ben bu lafi unutamiyorum. Dershaneye gidiyorlar ayni dersanedeler ben yine sorun etmeye basladim kizin bu rahat tavirlarini yakinliklarini. Ya ben ya o dedim sevgilime. Biktim bu konudan yillardir ayni falan diye uste cikti feci sekilde ayrildik. Kisacasi seni tercih ediyorum tabiki diyemedi. Suan iyiyiz ama aklimdan atamiyorum. Ben sahsen deger verdigim biri benden yillardir bisey isticek yerine getiririm. Ben herkesten kiskanan bi tip degilim ki sadece bu kiza taktim takik vaziyetteyim. Zor mu yani beni yillardir uzup de arkadasligini decam ettimesi sizce de bana saygisizlik degil mi. Yani ortada istememe durumu var ama beyfendi yillardir beni uzup onu arkadasliktan cikartamiyor. Bu mu sevmek. Insan sevdigini nasil bu kadar uzer isteyerek bilerek. Ben bu olayi bu takintimi cozmek istiyorum artik uzuldugum yeter gercekten
Sorun sizin tabirinizle 'elin yapışık kizı 'değilki sorun erkek arkadaşınizin mesafe koyamaması.Arkadaşlar hepinizin yorumunu okudum gayet güzel fikirlerinizi dile getirmissiniz. Kiz nasil ne sekilde yakindi diye soranlariniz olmus. Canimli cicimli konusmalar sevgilimin isminin sonuna ek getirmeler. Aliyse alişko demeler tarzinda. Arayip her sigara molasinda asagi inip beraber icmeler ve cagirmalar. Mesajlasmalar. Kizin da erkek arkadasi var buarada. Ama nedense yapisi rahat biri. Yargilamiyorum olabilir ama bizden uzak kalsindi istedigim. Yasimiz da benim 23 onun 24. Kizin fizigini kafasinda ölcmüs bicmis ki bana oyle dedi yerden göge kadar haklisiniz. Hazmedebildigim bi cümle degil ki hala icimden atamayip takinti haline getirdim. Hepinize tesekkurler cözümü belli cözüm bitirmek. Ama bi yandan da deger mi elin yapisik kizi icin iliskimi bitirmeye diye düsünüyorum.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-ve-pek-samimi-arkadasi.837844/#post-41698122
Bak oku bu konuyu, kendinden bir şeyler bulursun belki.
bu konu gerçekten çok üzücü. umarım böyle bir şey yaşamıyorsundur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?