Kızlar ben mi abartıyorum?

Cersei92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2016
539
632
103
32
Şu an gerçekten çok sinirliyim fikirlerinizi merak ediyorum.
Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?

Oğullarına haber vermelerinde bişey yok ama kvnin akıl etmesi lazım oğlum hanımın müsait mi siz müsait misiniz demesi lazım yda seni arayıp kızım akşam size gelmeyi düşünüyoruz müsait misiniz diye haklısın yani

Aslında bu tatil günü bukadar yorulmuşken sizin onlara gitmeniz lazım.
Yemek yersiniz yemek derdi ile de uğraşmazsın.
Bu tür konularda k.v. lerin ince düşünmeleri gerek, aksi durumlar insanı kırıyor
düşündürüyor

haklisiniz. insan kendini dislanmis hissediyor böyle seylerde.

Benim Kv kp de böyle, moralim bozuk görürler ertesi gün esime sorarlar neyi var onun diye, esim anlatsa bile gecip karsima o konuyla ilgili konusmazlar.

Bende onlara öyle yapiyorum, evde bisey eksik olsa esim evde degilse bile onu ariyorum anneni ara sor yagi varmi yumurtasi varmi vs.

Oğullarına haber vermelerinde bişey yok ama kvnin akıl etmesi lazım oğlum hanımın müsait mi siz müsait misiniz demesi lazım yda seni arayıp kızım akşam size gelmeyi düşünüyoruz müsait misiniz diye haklısın yani
Hiçbir şekilde aramaz beni. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Beni hiç insan yerine koymuyor resmen. Aramızda öyle gerginlik de yok anlamıyorum.

Aslında bu tatil günü bukadar yorulmuşken sizin onlara gitmeniz lazım.
Yemek yersiniz yemek derdi ile de uğraşmazsın.

Bu tür konularda k.v. lerin ince düşünmeleri gerek, aksi durumlar insanı kırıyor
düşündürüyor
Zaten yakın oturmuyoruz ve daha pazar günü görüştük. Bu saatten sonra bir de yemekle ugraşıcam. Çalışıyorum ve sadece bir gün dinlenmek istiyorum bunu bile anlamıyor. Yüzünü goresim bile yok

Haliyle sımdı yemekmı hazırlayacaksınız , hıc dınlenemeden...

Hiç de abartmıyorsunuz.
Bırakın eşimin anne babasını, en yakın arkadaşım dahi ben davet etmeden 'bugün sana geleceğim' derse, bozulurum ve kabul etmem.
Hele sizin epi topu kaç izin gününüz var ki, illa rahatsız ediyorlar.
Eşinizle konuşmanın vakti gelmiş, ya size sormadan kabul etmeyecek ya da ailesine eşimi arayın, ben bilmem diyebilecek.

Bizimkiler biz çağırmadığımız sürece pek gelmezler o yüzden fazla bir tecrübem yok bu konuda ama madem rahatsızsın bu durumdan ara kvyi X'e geleceğiz diye haber vermişsiniz ama ben/biz müsait değiliz de. Bir daha da sana sormadan gelmezler.

Hiçbir şekilde aramaz beni. Bana çok tuhaf geliyor bu durum. Beni hiç insan yerine koymuyor resmen. Aramızda öyle gerginlik de yok anlamıyorum.
o zaman akşam geldiklerinde, şakayla karışık söyle seni aramaları gerektiğini

Calışan bir bayanım. Bugün izinli günüm. Sabahtan beri temizlikle uğraşıyorum. Tam işim bitti derken eşim aradı ve aksama anne babasının bize geleceğini söyledi. Daha pazar günü görüştüğümüz halde gelmelerine yine bisey demiyorum. Sorunum bana gelecekleri zaman hicbir sekilde beni arayıp müsait olup olmadığımı sormuyorlar. Ne zaman bana gelseler hep esimi arayıp direkt geleceklerini söylüyorlar. Ben birine gidecek olsam o evin hanımına haber veririm mutlaka. Kendimi dış kapının dış mandalı gibi hissediyorum. Eşime bile sormuyorlar müsait olup olmadıgımızı. Sizce ben mi abartıyorum ?

çok sinir bozucu, eşinize net bir dille anlatın, ev,me gelen kim olursa olsun benim müsaitlik durumum sorulmalı diye. en sevmediğim şey, kendi annem bile çatkapı gelemez bana. ya sonuçta insan hasta olur, kavgalı olur, sevişecek olur, ne bileyim bin türlü şey var, ama burada iş eşinize düşüyor, siz kötü olmayın bırakın o anlatsın.

Aslında sadece bir çorba ve salata yapsanız,
kusura bakmayın lütfen tek izin günümdü bütün gün ancak bir haftanın kirini temizleyebildim, geç haberim olunca da yetiştiremedim ...
Biraz da yoruldum
Anlarlar da daha sonra buna göre hareket ederler mi acaba

Zaten yakın oturmuyoruz ve daha pazar günü görüştük. Bu saatten sonra bir de yemekle ugraşıcam. Çalışıyorum ve sadece bir gün dinlenmek istiyorum bunu bile anlamıyor. Yüzünü goresim bile yok

bence kolay yemek yapın yada hazır köfte vs sipariş edin eşinize.

Benimkiler daha beter.
Bide genelde ne kadar torunu çocuğu varsa toplamak ister gelirken. Ben tekim ama beni götürmez biyere.
Dediğin gibi evin hanımına sorulur o işler usulen ama herkes işine geleni yapıyo

Gayet ılımlı bir şekilde gelsinler tabi de.
Çay ve bisküvi koy kusura bakmayın bütün evi temizledim izin günüm diye bu yüzden de hazırlık yapmaya zamanım olmadı çok yoruldum de ve çayını löpürdet.
Kız sinisi(şaka tabiki hoşuma gitti ismin) böyle misafirlere genelde ne ikram ediyosunuz. Benim elim ayağıma dolanıyo ne yapsam diye

Açıkçası çok yüz göz olmak istemiyorum çünkü haftada bir gün görüşürüz genelde. Bana çok gelmezler ama geldiklerinde hiç beni aramazlar. Eşim ailesi dışında kim gelse önce beni arar ama ailesi cok emrivaki yapıyor. Az geldikleri icin çok bisey demiyorum ama kv ile konusucam bu durumu ya da esimle sıkıldım artık.

Back
X