Kızlar , beni tanımayan birine bir şeyler hissetmeye başladım.Nasıl ona duygularımdan bahsedebilirim ?

Ondan kitap tavsiyeleri falan iste. Ortak bir arkadaşınız varsa buluş fotoğraf çekilip atın sizi fark etmesini sağlayın.

bende , kendisini ekledim takipteyim, ama geri dönmedi.Dönmesinide beklemiyorum artık çoğu insan sosyal medyada daha mesafeli.Kendiside anladığım kadarı ile çekingen bir kişi. Hikayelerini beğendim bir kere ,ama anladığım kadarı ile ya farketmedi ( yazarlık yaptıgı için 6.000 küsür takipçisi var görmemiş olabilir )
daha önce karşılaştınız sonra takip ettiniz ve size dönmedi. net ilgisini çekmemişsiniz.

Ondan kitap tavsiyeleri falan iste. Ortak bir arkadaşınız varsa buluş fotoğraf çekilip atın sizi fark etmesini sağlayın.
Buluşma vs ayarlayamam o gün ki kızlar yakın oldugum kişiler degildi çünkü, tek sececeğim sosyal medya maalesef, belki dediğiniz gibi yaparım mesaj ile ortak bir şey sormaya çalışırım

Cesaretini topla bir yem at mesajla bakalım. Takipçisi olan herhangi biri sanmasın seni, biz bir ara aynı ortamda bulunmuştuk seninle şimdi hatırladım meğer seni takip ediyormuşum de. Dönmezse de bir şey kaybetmezsin. Dıdısının dıdısı
Bunu düşünüyorum zaten, bir daha denk gelmez ihtimalimiz yok gibi.Birde her erkek aynı degil , kimi erkekler güzel gördükleri her kıza hemen yürüyorlar sosyal medya'da bu o tarz bir tip bile degil, aşırı bohem kendi halinde bir tip. Birde takipçilerinden görmemişte olabilir.Podcats yayınları yapıyor bundan dolayı , instagramda takipçeleri 5 e 10 ar her gün artıyor farketmeme ihtimali var

Mesaj fln atmayın ya. Profili açıksa hiikaye attığında bakın belki dikkatini çeker ekler sizi

Mesaj fln atmayın ya. Profili açıksa hiikaye attığında bakın belki dikkatini çeker ekler sizi
Neden atmayayım sizce ? Bende atmayı düşünüyordum tek sececeğim gibi. Aşırı felsefik ve bohem bir yapısı var.Öyle '' aa instagramdan güzel bir kız eklemiş, hemen buna yürüyeyim '' modunda çapkın bir tip degil. Birde yazdığım gibi podcast yayını vs yaptıgı için her gün takipçileri 5er 10 ar artıyor.Benim onu eklediğimi görmemişte olabilir. Benim 1000 küsür takipçim olduğu halde ben ile bildirimler arasında birilerini farketmiyorum bazen mesela

Hikaye paylaşırsa yanıt verin. Benim de ilgimi çeker böyle içe dönük, yazıp çizen tipler.
Kocamdan da bu yüzden etkilenip facebook'tan tavlamıştım.
Ortak ilgi alanları üzerinden yürü.
Mesela edebiyatla haşır neşirse bir imza günü etkinliği, yeni bir kitabın çıkması, baskısı biten bir kitapla ilgili "bu sende var mı, bulamıyorum, acaba ne zaman çıkar 2. baskı" gibi bi muhabbet.

Hikaye paylaşırsa yanıt verin. Benim de ilgimi çeker böyle içe dönük, yazıp çizen tipler.
Kocamdan da bu yüzden etkilenip facebook'tan tavlamıştım.
Ortak ilgi alanları üzerinden yürü.
Mesela edebiyatla haşır neşirse bir imza günü etkinliği, yeni bir kitabın çıkması, baskısı biten bir kitapla ilgili "bu sende var mı, bulamıyorum, acaba ne zaman çıkar 2. baskı" gibi bi muhabbet.
Tam olarak düşündüğüm şeyi yazmışsınız.Benimde oldukça ilgi alanıma giriyor , çokta melankolik bir yapısı var.Çok sık paylaşım yapmıyor , uygun bir paylaşımı hikayesi oldugunda cevaplayacağım.Ama bazıları seni isteseydi sana instagram geri dönüş yapardı demiş bu kafamı karıştırdı.Bir yanım farketmemiş olabilir diyor bir yanımsa hak veriyor .Sizce ?

Tam olarak düşündüğüm şeyi yazmışsınız.Benimde oldukça ilgi alanıma giriyor , çokta melankolik bir yapısı var.Çok sık paylaşım yapmıyor , uygun bir paylaşımı hikayesi oldugunda cevaplayacağım.Ama bazıları seni isteseydi sana instagram geri dönüş yapardı demiş bu kafamı karıştırdı.Bir yanım farketmemiş olabilir diyor bir yanımsa hak veriyor .Sizce ?

Belki de istemiyor, tanımıyor ki neden istesin ?
Bu çok normal değil mi ? Sen ondan etkilendin diye o da etkilenecek diye bir şey yok.
Ben de eşimi görünce çok etkilendim ama adam elini omzuma atıp "dostum" diyerek bir şey anlatmaya başladı, hiç unutmam.. Çok bozulmuştum. Etkilenmemişti yani, o gözle bakmamıştı bana.
Tabi ben pes eder miyim =) Facebook'tan konser linki attım mohsen namjoo'nun, severiz ikimiz de, öyle böyle başladık muhabbete.

Yani fark etmiş de olabilir. Günde bir sürü takip eden oluyordur, hepsini takip etmiyordur.
Belki mesajla dikkatini çekersiniz. Zaten gidip adama sizi çok beğendim falan yaz demiyoruz, ortak ilgi alanlarından muhabbet kurmaya çalış dikkatini çek diyoruz. Hala bir adım gelmezse o zaman bırakırsın.

Belki de istemiyor, tanımıyor ki neden istesin ?
Bu çok normal değil mi ? Sen ondan etkilendin diye o da etkilenecek diye bir şey yok.
Ben de eşimi görünce çok etkilendim ama adam elini omzuma atıp "dostum" diyerek bir şey anlatmaya başladı, hiç unutmam.. Çok bozulmuştum. Etkilenmemişti yani, o gözle bakmamıştı bana.
Tabi ben pes eder miyim =) Facebook'tan konser linki attım mohsen namjoo'nun, severiz ikimiz de, öyle böyle başladık muhabbete.

Yani fark etmiş de olabilir. Günde bir sürü takip eden oluyordur, hepsini takip etmiyordur.
Belki mesajla dikkatini çekersiniz. Zaten gidip adama sizi çok beğendim falan yaz demiyoruz, ortak ilgi alanlarından muhabbet kurmaya çalış dikkatini çek diyoruz. Hala bir adım gelmezse o zaman bırakırsın.
Ya inanılmaz iyi geldi yazdıklarınız, bende bunu diyordum kimse kimseyi tanımadan bir şeyler hissetmez, ben onun yayınlarını vs dinlediğim yazılarını okuduğum için hoşlandım. Sizin dediğiniz gibi yapacagım, bana şans dileyin :)

Back
X