kızlar benim en sinir olduğum şeyler bunlar

DreamLover

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2007
4.482
105
123
İstanbul
Kızdığımız hatta köpürdüğümüz oluyor, peki siz kimlere yada nelere sinir oluyorsunuz, ben başlayayım siz de devam edin

* İnternete girdiğimde birsürü ahlaksız sitenin açılmaya başlaması.
* Dolap kapaklarını kapatmayanlar
* Çağrıldığı saatten 20 dk. önce gelip hazırlıksız yakalayanlara
* Ay size çok borçluyuz, bi yemeğe çağırmak istiyoruz diyerek bu dileklerini her gördüklerinde 2 boyunca tekrarlamalarına rağmen aramayanlara
* İzin almadan çocuğuma şeker, çikolata veren ya da yanaklarını öpen yabancılara

Kimse yokmu hadi ama kızlarrrrrrrrrr

bende komşuların tanıdıkların falan eskaza sokakta karşılaştığımızda "ayyy sana da gelemedik bebeğin için tebriğe" falan demelerine kızıyorum mesela.
Sen zaten gelmesini beklemiyorsun ama kadın kendini mahçup hissediyor.İşte buna sinir oluyorum.

CADIARZU

*"Ben sana demiştim" ile başlayan her cümle gözümün dönmesini en çabuk sağlayan şeydir.klava:

*Sınav öncesi hiç çalışmadım deyip aklı sıra çalışmadan geçiyorum akıllıyım imajı çizen ve sınavdan yüksek not alan garip insanlara.:mymeka:

*Bir sevgili bulunca değişen kızlara :mymeka:

Deli oluyorum deliiitatlicadiarzuKötü Kazen

Ne zaman evleneceksin,neden evlenmiyorsun hala,ondan daha iyisinimi bulacaksın vs.vs. diyenlere illet oluyorumm......klava:klava:

lEYLACIM SENİN BEBİŞ NE KADARLIK OLDU TAKIM ARKADAŞIM BENİMMMMMMMMM

beni sinr edenlere sinir oluyorum sakizi yavas ciyne diyen anneme kocama sinir oluyorum üsdümdeki kiyafetin aynisini baskasinda gördümü sinir oluyorum bide miisafirin sürekli kendinden bahsetmesine sinir oluyorum

eczaneye gelip bizim eczaneyi başka eczaneyle veya başka eczaneye gidip onları bizimle mukayese edenlere,
devletin ödemediği ilaçları sanki ben vermiyorum gibi anlayanlara,
bir iş yaptıracağı zaman işte ben falancanın yakınıyım diyenlere, kendi menfaati için milleti sömürenlere,
yazısı kötü olan doktorlara
bunlar anlatılmaz yaşanır bende fazlasıyla yaşadım galiba...

birde son olarak derrama katılıyorum kardeşim belki kısırım çocuğum olmuyor sanane yahu benim çocuğumdan senmi bakıcan büyüyünce...

zehracığım doğru söylüyorsun ama ne yapayım aynı şeyleri tekrar tekrar yaşayınca birikti artık..

bende bana bebek yapmıyomusun yoksa olmuyo dıyenlere cok kızıyorum
sana aynen katılıyorum bende en çok buna sinir oluyorum.

unutmadan bide eşimin klozet kapağını açık bırakmasına çook kızıyorumklava:

Bende kazık kadar olmama rağmen,sokakta annemin arkadaşları teyzelerin hala''ayy cnm ne kdrrr büyümüşsüüüüüüüüüüüüüüün..'' demelerine kıL oluyorum....

Akıl yada fikir danışmadan lank diye akıl yada fikir kusan insanlar hatta fikirlerini uygulatmak için direten insanlar beni kızdırır.O anda akıl verme para ver demek gelmiştir hep içimden nedense :)

öncelikle kaynanama sinir oluyorum, laf taşıyanlara sinir oluyorum, arkadan konuşup yüze dost görünenlere sinir oluyorum

söz dinlemeyen ve saygısızlık yapan çocuğa, çocuğu evimi alt üst ederken oturup dantel yapan annesine;
pat diye gelen misafire, toplu taşıma arçlarında uzatılan tlf.konuşmalarına;
yada yanındaki arkadaşıyla yüksek sesle konuşanalra; yere tükürenlere,
çöpünü sokağa atıp birşey olmamış gibi bakanlara, emrivaki yapanlara,
istemediğim konularda ısrarcı olanlara, bebek varmı diye soranlara, kilo almışsın diyenlere,
eşin ne zaman askere gidiyor diyenlere, araba alacağınıza ev alsaydınız diyenlere
(25000,-Ytl ye ev varda biz almadık sanki...)
bir işi yaparken sallanan mıyıl mıyıl olan insana, yemekten çıkan kıla, burnunu karıştırıp etrafı takmayanlara..
ooooo daha çok uzayıp gidiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…