• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar benim en sinir olduğum şeyler bunlar

- bişeyi iki defa tekrarlamaya
- meraklı insanlara
- bilip bilmeden hakkımda yorum yapan insanlara
- laf taşıyanlara
- ne zaman evleniyosunuz sorusuna (özellikle buna sinir oluyorum )

Olur Olmadik şeylere Burnunu Sokanlara,benim Fikrimin Yanliş Olduğunu Savunup Kendi Fikrini Kabul Ettirmeye çalişanlara,hakkimiz Olduğu Halde Muhasebe Aidatlarini ödemeyenlere Bizi Salak Yerine Koyanlara(hatta Dövmek Istiyorumm) 70 Inden Sonra Sarkintilik Yapan Erkekleree,vedee şu Kararsizliğima Sinir Oluyoruummmm

- Ne zaman evleniyosunuz diyenlere
- Misafirliğe gittikleri evde çocuklarını bırakıp " hazır buraya gelmişken filancalara uğrayıp 5 dk kadar geliyoruz" deyip o canavar çocuklarını ev sahiplerine bırakıp en az 3 saat ortadan kaybolan gereksiz misafirlere
- Bayram tatillerimi temizlik yapıp, bulaşık yıkayıp, çay, kek, yemek verip, belkide hayatımda bayramdan bayrama gördüğüm insanlara hizmet etmekle geçirmeye
- Bi çay içmeye geldik deyip sabahtan akşama kadar tanıdıkları herkes hakkında olmadık dedikodular yapan insanlara
- MAAŞIMI SORANLARA !!!!!!!!!

3. cocuk ne zaman diyenlere,esin ne kadar maas aliyor diyenlere,kapimi gözetleyen hakkimda sürekli dedikodu yapan eski komsularima,kilo alinca ayyy ne kadar kilo almissin deyip kilo verince de ayy cok cirkin olmussun diyenlere,alisveris yaparken almanlarin ters ters bakmasina,yemeklerime ve pastalarima kusur bulup sonrada kendisinin ne kadar güzel yaptigini anlatanlara sinir oluyorum :kızgın::kızgın::kızgın:

CADIARZU

*"

*Sınav öncesi hiç çalışmadım deyip aklı sıra çalışmadan geçiyorum akıllıyım imajı çizen ve sınavdan yüksek not alan garip insanlara.:mymeka:
Aynen bende buna sinir oluyorum, ayrica

surekli gereksiz yere kendinden bahsedenlere
Hamilemisin, niye degilsin diyenlere.
israrci insanlara
misafirlerin cok erken damlamasina
Sinir oluyorum:oklava:

beni görenlerin hep söylediği çok zayıfsın biraz kilo al ye biraz demelerine gerçek kilomu söylememe rağmen yok canım 45 varsın diyenlere ay öyle sinir oluyorumki sonra kendini bi halt zanneden bulunmaz hint kumaşı imajı veren insanlara iki yüzlü olanlara beni çekemeyenlere ne yapsam gözüne batan insanlara sözünü tutmayana sinir oluyorum :mymeka:

kaynıma ,kaynanama...sinir oluyorum...
kananama sinir oluyorum çünkü,bana karşı kaynımı doldurup üstüme salıyo ve bişi yokmuş gibi davranıyo....
kaynıma sinir oluyorum çünkü,anlayıp dinlemeden boş laflarla saçma sapan saplantılar için kalbimi kırıyor....

--sokakta cak cak sakız çiğneyenlere
--geğirenlere
--yakışıklı erkeklerin yanındaki çikin kızlara:roflol:
--çok güzelsin nie yalnızsın diyenlere
--ne evlencen dienlere dırdırdır vır vır vır bıktım yaa
--evimizin bitmeyen misafirlerine
--sokakta burnunu vb yerlerini karıştıran erkeklere uyuss oluyorum
--aptal insanlara Q su düşük insanlara
_okan bayülgene gıcık oluyorum:oklava:

daha bisürü şey var ama şimdilik yeter baymıyım kızlar sizi naniknanik

yüzsüzlere, herşeyin yolunda gittiğini iddia edenlere, gözümün içine baka baka yalan söyleyenlere, utanmaz arlanmaz sadece kendini düşünürlere, laf cambazlığı yapıp kendi rezilliklerini marifet gibi gösterenlere, kuklalara, dünyanın içine edenlere sinir oluyorum...

her ne iş olursa olsun işime karışanlara (beni en çok sinir eden şeydir) :oklava:,
çat kapı gelen misafire :kahve:,
yapmacık iki yüzlü insanlara :1closedeyes:,
söylediği sözün arkasında durmayanlara :mymeka:,
el şakaları yapanlara :1closedeyes:,
yaş komplekleri olanlara (ben senden daha büyüğüm gibi) şakkıdı
ağzı pis küfürlü konuşanlara Çok üzgünüm çoook,
laubali insanlara :oklava:,
bilmiş insanlara,
kendini acayip bir şekilde beğenenlere,
her yaptığı işi bir şekilde marifetmiş gibi anlatanlara.....................................

bende bir işi yapıcaksam ve bana o işi buyurana gıcık olurum [yani şöyle ben bulaşık yıkıyacakken hadi bulaşığı yıka gibi]
kırmızı takıntısı var bende bunu hastalık olduğunu durmadan söyleyen kayınvalideme sinir oluyorum
özel nodan arayanlara
güzel olmadığı halde ısrarla ben çokk güzelim diyenlere
GALATASARAY yenince çekemeyip hakemin sayesinde yendiniz diyenlere gıcık,sinir,ifrit oluyorum
yalan söyleyip ben öyle bişey demedim diyenlere
yüzüme gülüp,arkamdan konuşanlara gıcık sinir olurumm
okadar çok varkiiiii şimdilik bu kadarrrr..

Yaşı 27-28 olan bekar kızlara "ne zaman evleniyorsun yokmu bir numara" diyenlere...

Henüz 2 yıldır evli ve çocuğu olmayan çiftlere "çocuk ne zaman eee hadi elinizi çabuk tutun" diyenlere çok ama çok sinirleniyorum...

Haa bir de ağzını kapamadan öksüren herkese ve evime misafirliğe gelenlerden özellikle erkek olanların tuvalete girip büyüğünü yapmalarına sinir oluyorum...Gidin evde yapın yaaaa aaaaa

Son düzenleme:
benden izin alınmadan yatak odama gırenlere(kayınvalıdem)buzdolabıma baknlardan,bana hebr vermeden catkapı gelenlerden,laboyu wc pısbırakanlarda,,,yoldan gecerken konu komsunun bakamasına uyuz oluyorumm

kaynanamın istediği gibi yatak odasına girmesine,uyardığım halde eşime beni şikayet etmesine,ikiyüzlü olmalarına,eşimi saf görüp benim ona herşeyi yaptırdığımı zannetmelerine,benim onun parasını yiyen bir insanmışım gibi davranmasına,sürekli iş buldumu,iş arıyo mu tarzdaki sorulara sinir oluyorum deliriyorum....

bride cnm bende tuvaletimi kullananlara sinir oluyorum
bide ağzına balgamı biriktirip hiç utanmadan banyoda bi dolu sesle tükürmelerine
ağzını şapır şupur açarak yemek yiyenlere de çok sinir oluyorum

bu aralar sınıftaki kız arkadaşlarıma sinir oluyorum ya..
inanılmaz bir hırs var hepsinde.
ve iyi bir not aldığımda kötülemeler,iğnelemeler başlıyor. sinir oluyorum..

Back
X