Hayirli olsun canim saglikla.kucagjna al insallah ❤ 7+ gun musun 6+gun musun yoksa ?bende dun keseyi gordum de kalp atisi ve bebisi goremedik deKız lar bende 7 haftalıgım cok sükür bugün bebegide gördük kalp atısınıda duyduk 5 haftalıkken kese görünmüştü ama bebek görünmemişti baska özel doktora gittim bugün söyledim 5 haftalıkken görünmemişti hayır bebek ozamanlarda olusmus görünürdü ama cihazlar cok eski oldugu için görünmüyo dedi benim gittigim bu doktorun iki tip cihazı vardı biri ile erken gebeliklere bakıyordu digeri ile ileri gebeliklere cok sükür kızlar benim ikinci gebeligim ama ilk gebelik kadar heyacan vericiydi
Kız lar bende 7 haftalıgım cok sükür bugün bebegide gördük kalp atısınıda duyduk 5 haftalıkken kese görünmüştü ama bebek görünmemişti baska özel doktora gittim bugün söyledim 5 haftalıkken görünmemişti hayır bebek ozamanlarda olusmus görünürdü ama cihazlar cok eski oldugu için görünmüyo dedi benim gittigim bu doktorun iki tip cihazı vardı biri ile erken gebeliklere bakıyordu digeri ile ileri gebeliklere cok sükür kızlar benim ikinci gebeligim ama ilk gebelik kadar heyacan vericiydi
Sağol canım valla bak takmıyorım son iki aydır ama adet olunca sinirden ağlıyorumcanim normal suya koydum bekledi ertesi sabah ac karnina yarim bardak ictim 2 litre suya koymustum dibinde puturler kalana kadar icmistim ozaman adetim gecmisti ama hamile kalmadim tup bebek yaptirdik oyle hamile kalmistim.simdi dogumdan sonra kendiliginden hamile kaldim. galiba o mevye hormonlari duzenliyor ve rshmi temizliyor
Canim kac gunluksun ? Bende cuma gunu gordum 10gun sonra gel kalp atisi icin dedi ❤Ben de cuma keseyi gördük. Kalp atisi icin erken dedi. 2hafta sonra gel dedi.
Benimde ikinci gebeligimm heyecan cok. Kalp atisi icin cok heyecanlaniyorum
Aaa ne güzel allah bağışlasın ben de Çektirmek istiyorum echomardaselam kızlar bende 3 yıldan hiç bir tedavi görmeden HSG rahim filmi çektirdim SAT 1 nisandı 7 nisanda rahim filmi çetirdim BAT'ım ise 3 mayısta idi. REGLİM gecikince umutsuz bir şekilde 10 mayısta idrar testi yaptım ve inanamadım pozitif çıktı.:) hemen hastaneye koştum kan verdim beta 5068.5 değerim, kan degerim 10.27 çok düşmüş ve TSH 6.23 bir keseyide gördük bide o günden sonra hastaneye hiç gitmedim salı günü tekrar gidicem korkuyorum ara ara kavrengi akıntım var ?şimdi size soruyorum benim gibi rahim filminden sonra hamile kalan var mı ? tecrübelerinize ve fikirlerinize çok ihtiyacım var teşekkürler
teşekkür ederim canım ve inanabiliyo musun film sonucumda sağ tüpüm tamamen kapalı sol ise çok hafif açık denildi ben şehir dişindaidim oyle denk geldi orda çektrdim .o kadar morelim bozuldu ki doktor bana direkt laraskopıik ameliyat önerdi ben buraya geldiğim gibi başka dr lara gösterdim hiç kimse olumlu bişey demedi hiç umudum kalmamıştı en son gttgm dr'um regl olup 3 gunu hormon tahlili verecektim hiç birine gerek kalmadı allahıma çok şükür inşaalah senin de güzel haberlerini alırız.)Aaa ne güzel allah bağışlasın ben de Çektirmek istiyorum echomarda
Allah bağışlasın inşallah
üzme kendini canım demekki o ruhun dünyaya geliş vakti gelmemiş allah imtihan ediyor hepimizi olucak inşaalah bana da çok şey söylendi ne tedavi de olmadım sadece rahim filmi çektrdğm ayda hamile kaldm allahım sana da yaşatsın stresten uzak tut akışına bıtrak bunu yapmak çok zor eminim allah yardımcımız olsun inşş.Sağol canım valla bak takmıyorım son iki aydır ama adet olunca sinirden ağlıyorum
Yine o kadar sinirliyim ki
Nie üzülüyorum bilio musun
Tamam bak
Allah hayırlı değilse vermesin zorla isteyemem
Ama benim de eşimin de sorunu olmamasına rağmen olmuyo neden çünkü demek ki ben layık değilim . Kötü biriyim gerçekten bunu anladım
Üç doktora gittik
Özele de gittik
Hatta çok iyi bi yumurtanız var dedi
Eşimde de sorun yok ama öyle işte
inşaallah duyarsınız hedaplamama göre bende onu bekliyorum rabbim nasip ederse 6+3 bendeCanim kac gunluksun ? Bende cuma gunu gordum 10gun sonra gel kalp atisi icin dedi ❤
Ne güzel hiç beklemeden olmuş maşallahteşekkür ederim canım ve inanabiliyo musun film sonucumda sağ tüpüm tamamen kapalı sol ise çok hafif açık denildi ben şehir dişindaidim oyle denk geldi orda çektrdim .o kadar morelim bozuldu ki doktor bana direkt laraskopıik ameliyat önerdi ben buraya geldiğim gibi başka dr lara gösterdim hiç kimse olumlu bişey demedi hiç umudum kalmamıştı en son gttgm dr'um regl olup 3 gunu hormon tahlili verecektim hiç birine gerek kalmadı allahıma çok şükür inşaalah senin de güzel haberlerini alırız.)
Amin canım benimüzme kendini canım demekki o ruhun dünyaya geliş vakti gelmemiş allah imtihan ediyor hepimizi olucak inşaalah bana da çok şey söylendi ne tedavi de olmadım sadece rahim filmi çektrdğm ayda hamile kaldm allahım sana da yaşatsın stresten uzak tut akışına bıtrak bunu yapmak çok zor eminim allah yardımcımız olsun inşş.
çok dua et canım hayırlısını istedim hep sende öyle yap biri sorunca bebek var mı artık yok bile dememeye başlamştım sadece başımı hayır anlamında sallardım resmen ağlıyordum artık bu 5 aydır kk keşfettim kendimi adapte ettim olacağı varsa olur dedim allahım içimizdekini biliyor hiç kimse ondan iyi bilemez hamdolsun :) inşaalah olcakNe güzel hiç beklemeden olmuş maşallah
İnşallah ben de umudumu kaybedip beklemeyi bırakırım komple :))
hayırlı olsun canım inşaalah aşama aşama bebeğine kavuşursun bence randevu günnü bekle derim yinede sizin bileceğiniz tebrikler çok sabrediyoruz bu konularda artık :)Kızlar merhaba birşey sorucam dün kan testi yaptırdım bat 2.gübüydü geçeli ama değerim 81,96 çıktı doktor daha çok küçük dedi iki haftalık kadar değerim bana çok düşük geldi aksi birşey olsa doktor söylerdi dimi iki hafta sonra randevumumuz. Doktor demedi ama ben kendim pazartesi tekrar kan testi yaptırmak istiyorum değere bakmak için
Çok farklı birşey ya hemen bi koruma iç güdüsü oluşuyor birşey olsun istemiyorum kimse istemez sabırsızlanabiliyoruz o yüzden:) rabbim hayırlısıyla nasip etsin yaptırmamalımıyım değer çok yüksek olmayınca ne biliyim düşünüp kaldımhayırlı olsun canım inşaalah aşama aşama bebeğine kavuşursun bence randevu günnü bekle derim yinede sizin bileceğiniz tebrikler çok sabrediyoruz bu konularda artık :)
Ah canım ah çok teşekkür ederimçok dua et canım hayırlısını istedim hep sende öyle yap biri sorunca bebek var mı artık yok bile dememeye başlamştım sadece başımı hayır anlamında sallardım resmen ağlıyordum artık bu 5 aydır kk keşfettim kendimi adapte ettim olacağı varsa olur dedim allahım içimizdekini biliyor hiç kimse ondan iyi bilemez hamdolsun :) inşaalah olcak
İnsallah canım son adet tarihime göre 7+4 sün ama kese tam 7 haftalık dedi doktorHayirli olsun canim saglikla.kucagjna al insallah ❤ 7+ gun musun 6+gun musun yoksa ?bende dun keseyi gordum de kalp atisi ve bebisi goremedik de
Canım ben de 5 haftalık ken iki hafta sonra gel kalp atısını dinletelim demişti doktor bende cok heycanlıydım doktora bir sürü soru sormuşumBen de cuma keseyi gördük. Kalp atisi icin erken dedi. 2hafta sonra gel dedi.
Benimde ikinci gebeligimm heyecan cok. Kalp atisi icin cok heyecanlaniyorum
tabi ki kesmiştim malesef canım işte böyle konu başlıklarını okuya okuya toparlandım artıkAh canım ah çok teşekkür ederim
Umudunu tamamen kesmiş miydin peki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?