Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Kızlar selam hesabına göre 6. Haftadayım henüz dr a gitmedim, haftaya cumartesi gidicem. Geç mi kaldım acaba? Haftaya cumartesi gittiğimde 7. Haftanın sonları olacak, kalp atışını duyar mıyım?

Kızlar selam hesabına göre 6. Haftadayım henüz dr a gitmedim, haftaya cumartesi gidicem. Geç mi kaldım acaba? Haftaya cumartesi gittiğimde 7. Haftanın sonları olacak, kalp atışını duyar mıyım?
Bende bugun takvjme gore 5+5im. Keseyi bugun gordum on gun sonra gel kalp atisi icin dedi doktkor. Haftaya pazar gidicem tekrar 7+0 olcam tam bende

tabiki ben :) hacdan gelmisti bana kaynamis suya koyup bekletip sabah aksam icmistim
Normal suyu kaynatıp içine koyuyorum dimi?
İçindeyken kaynatmıyorum suyu :))))
2) sabah akşam aç mı tok mu
3) kaç gün
4) suyun miktarı ne kadar
5) çay bardağı mı kaşık vb mi
6) sana faydası oldu mu
Numaralandırarak cevaplarsan çok sevinirim

Evet
Benim bugün gün için de 3-5 kere battı
Her batışı saniyelik girip çıkma diildi
Üç dört saniye aralıksız battı
Piskolojik de olabilir

Yani söylediğin şeyin ucu çok açık. Hamileliğin tek gerçek belirtisi adet gecikmesidir. Başka şeyleri düşünüp, kendini çok dinleme. Ben hiçbi hamilelik belirtisi yaşamadım, oluverdi. Böyledir de zaten.. :)

Merhaba Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin bende 5+2 yim kızlar bir sorum olacak 4+6 iken normal ultrasonda kese görülmedi sanırım vajinal ultrasonda gözüküyormuş erkenmis yani ve 5 gün gecikmeyle öğrendim değerim 1045 cıktı normal değil mi yani bugün tekrar kan testi yaptrcam sizlerin değeri nasıl çıktı

Teşekkür ederim
Doğru diosun
Regl oldum

Hayirli olsunn ❤❤ aminn ❤❤ kese icin evet en az 2bin 3bin diyorlar karindan gorunmesi icin. Onemli olan degerinin artisinin nasil oldugu kac ciktigi degil. Bende su an 5+5 im mesela. Gecen hafta ctesi gecikmemin 5.gunuydu benim 7483 cikmisti deger. Ama dedigimiz gibi degerin degil degerinin artisi onemli. Herkesin degeri birbirinden cok farkli olur. Ben dun gittim doktora keseyi gordum. Darisi size de insallah ❤

canim normal suya koydum bekledi ertesi sabah ac karnina yarim bardak ictim 2 litre suya koymustum dibinde puturler kalana kadar icmistim ozaman adetim gecmisti ama hamile kalmadim tup bebek yaptirdik oyle hamile kalmistim.simdi dogumdan sonra kendiliginden hamile kaldim. galiba o mevye hormonlari duzenliyor ve rshmi temizliyor

Teşekkür ederim insaAllah senin de hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin tabi birde her gebelikte farklı oluyormuş MasaAllah

Kızlarr bende 4. Yılda hamile kaldım biraz zor oldu ama sonra kendiliğinden oluverdi ama düşük tehlikem var malesef kahverengi akıntılarım oluyordu progestan kullanmaya bsşladım yaklaşık üç buçuk haftadır yatıyorum 2 gün önce de kansmam geldi kırmızı baya çok geldi hemde sonrasında yaklaşık başparmak kadar pıhtı geldi ben kesin düştü dedim kendi kendime hemen hastaneye gittik 1 gece hstanede kaldık çok şükür Rabbime bebeğim hala benimle kalp atışlarını duydum ilk defa ama hala düşük ihtimali çok yüksekmiş sadece wc için kalk dedi dr yatıyorum progestan sabah akşam kullanmaya başladım acaip kafa yapıyor beslenme konusunda çok da iyi beslenmiyorum yani canım hiç birşey istemiyor midem taş gibi sanki birde ellerim uyuşuyor ve derilerim dökülüyoraynı durumda olan var mı tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…