Ozel eryaman hastanesi :)Hangi hastaneye gittin canım:)
Bende bugun takvjme gore 5+5im. Keseyi bugun gordum on gun sonra gel kalp atisi icin dedi doktkor. Haftaya pazar gidicem tekrar 7+0 olcam tam bendeKızlar selam hesabına göre 6. Haftadayım henüz dr a gitmedim, haftaya cumartesi gidicem. Geç mi kaldım acaba? Haftaya cumartesi gittiğimde 7. Haftanın sonları olacak, kalp atışını duyar mıyım?
Ben henüz hiç gitmedim kısmet olursa haftaya hem keseyi görüp hem kalp atışını duyucam:)Bende bugun takvjme gore 5+5im. Keseyi bugun gordum on gun sonra gel kalp atisi icin dedi doktkor. Haftaya pazar gidicem tekrar 7+0 olcam tam bende
Eki Görüntüle 2147821 Bu meyveyi bilen var mıııııı
Normal suyu kaynatıp içine koyuyorum dimi?tabiki ben :) hacdan gelmisti bana kaynamis suya koyup bekletip sabah aksam icmistim
Ne anlamda? Hamilelik belirtsi olarak mı?Kızlar göğüste batma ne zamanlar oluyo
Yaşayan var mı
Allah’ın izniyle bebeklere kucağımıza alırız canım inşallah sağlıklı bır Şekilde vıtamının çok faydasını göreceksinMaltofer fol kullaniyordum canm hem folik asit hem de demir iceriyor
EvetNe anlamda? Hamilelik belirtsi olarak mı?
Bende hastane araştırıyorum bakalım canım :)Ozel eryaman hastanesi :)
Evet
Benim bugün gün için de 3-5 kere battı
Her batışı saniyelik girip çıkma diildi
Üç dört saniye aralıksız battı
Piskolojik de olabilir
Teşekkür ederimYani söylediğin şeyin ucu çok açık. Hamileliğin tek gerçek belirtisi adet gecikmesidir. Başka şeyleri düşünüp, kendini çok dinleme. Ben hiçbi hamilelik belirtisi yaşamadım, oluverdi. Böyledir de zaten.. :)
Hayirli olsunn ❤❤ aminn ❤❤ kese icin evet en az 2bin 3bin diyorlar karindan gorunmesi icin. Onemli olan degerinin artisinin nasil oldugu kac ciktigi degil. Bende su an 5+5 im mesela. Gecen hafta ctesi gecikmemin 5.gunuydu benim 7483 cikmisti deger. Ama dedigimiz gibi degerin degil degerinin artisi onemli. Herkesin degeri birbirinden cok farkli olur. Ben dun gittim doktora keseyi gordum. Darisi size de insallah ❤Merhaba Allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin bende 5+2 yim kızlar bir sorum olacak 4+6 iken normal ultrasonda kese görülmedi sanırım vajinal ultrasonda gözüküyormuş erkenmis yani ve 5 gün gecikmeyle öğrendim değerim 1045 cıktı normal değil mi yani bugün tekrar kan testi yaptrcam sizlerin değeri nasıl çıktı
Normal suyu kaynatıp içine koyuyorum dimi?
İçindeyken kaynatmıyorum suyu :))))
2) sabah akşam aç mı tok mu
3) kaç gün
4) suyun miktarı ne kadar
5) çay bardağı mı kaşık vb mi
6) sana faydası oldu mu
Numaralandırarak cevaplarsan çok sevinirim
Teşekkür ederim insaAllah senin de hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin tabi birde her gebelikte farklı oluyormuş MasaAllahHayirli olsunn ❤❤ aminn ❤❤ kese icin evet en az 2bin 3bin diyorlar karindan gorunmesi icin. Onemli olan degerinin artisinin nasil oldugu kac ciktigi degil. Bende su an 5+5 im mesela. Gecen hafta ctesi gecikmemin 5.gunuydu benim 7483 cikmisti deger. Ama dedigimiz gibi degerin degil degerinin artisi onemli. Herkesin degeri birbirinden cok farkli olur. Ben dun gittim doktora keseyi gordum. Darisi size de insallah ❤
Aynen oyle herkesin farkli canim ❤ kucagjmjza saglikla alalimda ❤❤Teşekkür ederim insaAllah senin de hayırlı olsun canım allah sağlıklı sıhhatli kucagimiza almayı nasip etsin tabi birde her gebelikte farklı oluyormuş MasaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?