Gozun aydin canim saglikla al kucagina bebisiniKizlar selam ❤ bende bugun kesemi gordum. 10gun sonra da kalp atisi ve bebisi gormek icin cagirdi insallah o zamana da gorup gelebilirim ❤❤
Aminn hep beraber insallah ❤❤Gozun aydin canim saglikla al kucagina bebisini
Bende ankaradayım tecrubesız senınle aynıyımmerhabalar. ben de dünkü testime göre hamileyim. dün bat günümdü. 4 + 2 günlük benimde. ilk gebelik ve tamamen tecrübesizim :)) nerelerdensiniz ben ankaradayım
Ğöasallah çok güzel canım özel hastaneye mı gıttınız acaba ben devlet hastanesıne gittim eşimi yanımda istemedı doktor içeriye erkek alamam çok kalabalık dedı heralde özel de eşimi yanımda tutarlar degıl mı kalp atışı ıcınArkadaşlar bugün ilk muayeneme girdim. Keseyi gördük, kalp atışını da duyduk. 6 haftalıkmış bebek :)
Kalbi 2 gün önce falan oluşmuş, henüz çok çok küçük dedi güldü :)
İnanamıyorum.. Kalp atışını duyunca bi acayip olduk eşimle :) Videoya falan çektik.. Güzeldi yaaa! Allah sonunu göstersin İnşaallah. Tahmini doğum da 7 Ocak dedi. Bakalım..
Hosgeldin canim ❤ beraber ogrene ogrene ilerleriz guzelce bu surecte hayirlisiyla insallah ❤ bugun 5+5olduk bile zaman cabuk ilerliyor. Ne yaptin doktorr kontrolu vs yada kan testi verdin mi ? Neresindensin ankBende ankaradayım tecrubesız senınle aynıyım
Ozel de aliyorlar canim evet ❤Ğöasallah çok güzel canım özel hastaneye mı gıttınız acaba ben devlet hastanesıne gittim eşimi yanımda istemedı doktor içeriye erkek alamam çok kalabalık dedı heralde özel de eşimi yanımda tutarlar degıl mı kalp atışı ıcın
Eryamandayım canım çok memnun oldum pekı herhangı vitamın almaya başladın mı bugün keşkeyi gördük haftaya inş kalbı için gidicez doktor bana Regenesis Max vıtamınını verdi aldım bugün . Siz ne tur vıtamınler kullanıyor sunuz :)Hosgeldin canim ❤ beraber ogrene ogrene ilerleriz guzelce bu surecte hayirlisiyla insallah ❤ bugun 5+5olduk bile zaman cabuk ilerliyor. Ne yaptin doktorr kontrolu vs yada kan testi verdin mi ? Neresindensin ank
maşallh cnm çok sevndm allah kucagınada almayı nasp etsinKizlar selam ❤ bende bugun kesemi gordum. 10gun sonra da kalp atisi ve bebisi gormek icin cagirdi insallah o zamana da gorup gelebilirim ❤❤
Çok güzel canım benim Rabbım her isteyene masıp Etsın aynı duyguları yaşıyoruzmaşallh cnm çok sevndm allah kucagınada almayı nasp etsin
Aa bende eryaman sayilirim :)) bende bugun keseyi gordum. Bana vitamin yazmadi doktor daha once folibolu yazmisti hala ona devam ediyorun ina devam et dedi :)Eryamandayım canım çok memnun oldum pekı herhangı vitamın almaya başladın mı bugün keşkeyi gördük haftaya inş kalbı için gidicez doktor bana Regenesis Max vıtamınını verdi aldım bugün . Siz ne tur vıtamınler kullanıyor sunuz :)
Aminn hepimize canim benimm ❤❤maşallh cnm çok sevndm allah kucagınada almayı nasp etsin
Hangi hastaneye gittin canım:)Aa bende eryaman sayilirim :)) bende bugun keseyi gordum. Bana vitamin yazmadi doktor daha once folibolu yazmisti hala ona devam ediyorun ina devam et dedi :)
Ğöasallah çok güzel canım özel hastaneye mı gıttınız acaba ben devlet hastanesıne gittim eşimi yanımda istemedı doktor içeriye erkek alamam çok kalabalık dedı heralde özel de eşimi yanımda tutarlar degıl mı kalp atışı ıcın
Çok haklısın canım bende şaşırdım esimle girmek istiyorum en doğal hakkımız devlette hızlı gizli bakıp gönderiyorlar sanki fabrika gibi ortamEvet, özel hastane. Devlet hastanesine hiç gitmedim, bilmiyorum onların sistemini. Ama özelde kimse bi şey demez :) Bi de ortak ürününüz bebeğinizi göreceksiniz, eşin niye girmesin yanında? Böyle saçmalık olamaz ya.. Ben hiç girmez, geri dönerdim herhalde. Biz eşimle çok önem veriyoruz böyle şeylere..
Vıtamın takvıyesı kullanıyor muydun canım suanKizlar bugun kontrole gittim 6 haftalik kalp dr kalp atisi var ama yavas dedi cok kucuk oldugu icin normal ama yine de olac vereyim riskli bir donem dikkat et dedi
Maltofer fol kullaniyordum canm hem folik asit hem de demir iceriyorVıtamın takvıyesı kullanıyor muydun canım suan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?