Ne güzel maşallah bizde görürüz inş o günleri hayırlısıyla sata göremi hesap yapıyo peki doktorlarda ona göre mi diyolar şu kadae haftalık hamilesiniz diyeteşekkürler canımm darısı sizlere inşallahben sata göre 6+2 yim şu an
Doktor cuma sata göre hesapladı bu pazar tekrar gidicem kalp için bu sefer sorcam ne kadarlık diye inşallah. amin inşşNe güzel maşallah bizde görürüz inş o günleri hayırlısıyla sata göremi hesap yapıyo peki doktorlarda ona göre mi diyolar şu kadae haftalık hamilesiniz diye
Yani sata göre kaç haftalıkken görebildiniz keseyiDoktor cuma sata göre hesapladı bu pazar tekrar gidicem kalp için bu sefer sorcam ne kadarlık diye inşallah. amin inşş
Benimde iki gün geciktiğinde yaptığımda 81 çıkmıştı düzenli artması önemli diyolarKızlar bugun kan testi yaptım adetim 2 gün gecikti ve sonucum 46.91 çıktı normal mi sizce ?
İlk gebeliğim ve çok takıyorum bir aksilik olur diye. Ondan herşeyi araştıryorumBenimde iki gün geciktiğinde yaptığımda 81 çıkmıştı düzenli artması önemli diyolar
Ben gecen hafta cuma gittim canim. 5+5 idim. Ama zaten 4+6iken betam 7483du. 5000binin uzerinde karindan gorulurmus onemli olan degerin yani ❤Yani sata göre kaç haftalıkken görebildiniz keseyi
Bende sizin gibiyim inanın ama çokta kötü şey düşünmemek lazım allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde ilk hamileliğim daha yeni öğrendim bende. İki gün geçtikten sonra test yaptırın bida bende yaptırdım ikincisinde 552 çıktı değerim bir daha yaptırmama gerek varmı bilemedimİlk gebeliğim ve çok takıyorum bir aksilik olur diye. Ondan herşeyi araştıryorumdoktora gidene kadarda geçmicek sanırım bu. Umarım düzenli artar benimkide
Maşallah sizin baya iyiymiş değeriniz hayırlısyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah şimdi sizce üçüncü kez tekrardan test yaptırıyım mı yoksa randevuyu mu bekleyelimBen gecen hafta cuma gittim canim. 5+5 idim. Ama zaten 4+6iken betam 7483du. 5000binin uzerinde karindan gorulurmus onemli olan degerin yani ❤
Hayırlı olsun bebişin geliyo değer iyi tabi zamanla 2 kat artarsaKızlar bugun kan testi yaptım adetim 2 gün gecikti ve sonucum 46.91 çıktı normal mi sizce ?
Ay inşallah artar ya yoksa kafayı yicem kaç gündürHayırlı olsun bebişin geliyo değer iyi tabi zamanla 2 kat artarsa
Kafama takmamaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum doğrusu. Doktora gidicem bakalım ne çıkıcak sonuç. Tedirginim kötü birşey olıcak diyeBende sizin gibiyim inanın ama çokta kötü şey düşünmemek lazım allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde ilk hamileliğim daha yeni öğrendim bende. İki gün geçtikten sonra test yaptırın bida bende yaptırdım ikincisinde 552 çıktı değerim bir daha yaptırmama gerek varmı bilemedim
bel ağrılarım var, arada mide yanması, göğüslerim şişmedi ama uçları acıyo, hafif mide bulantısıKızlar sayfa çok cansız anlatın belirtiler başladım ı benim 3 gündür yogun bulantilarim oluyo ama kusmuyorum baş ağrım o biçim sizde neler var neler yok bu arada göğüslerim çok şişti agriyo ilk gebeliğimde böyle olmamisti
Sakin stres yapma stres çok etkiliyo gebAy inşallah artar ya yoksa kafayı yicem kaç gündür
O belirtilerin aynısını gebeliğim yeni iken yaşamıştım ama şimdi bulantı mah etti istifra etseydim rahatlardim belkibel ağrılarım var, arada mide yanması, göğüslerim şişmedi ama uçları acıyo, hafif mide bulantısı
düşücek diye çok korkuyorum ondan biraz daSakin stres yapma stres çok etkiliyo geb
Umarım yakın zamanda geçer senin de mide bulantıların. tuzlu bişeyler ye onlar belki bi nebze geçirirO belirtilerin aynısını gebeliğim yeni iken yaşamıştım ama şimdi bulantı mah etti istifra etseydim rahatlardim belki
Birşey olmaz allahın izniyle kendini koru dikkat et yeter nasip meselesi dua edin bol boldüşücek diye çok korkuyorum ondan biraz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?