Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

teşekkürler canımm darısı sizlere inşallah ben sata göre 6+2 yim şu an
Ne güzel maşallah bizde görürüz inş o günleri hayırlısıyla sata göremi hesap yapıyo peki doktorlarda ona göre mi diyolar şu kadae haftalık hamilesiniz diye

Ne güzel maşallah bizde görürüz inş o günleri hayırlısıyla sata göremi hesap yapıyo peki doktorlarda ona göre mi diyolar şu kadae haftalık hamilesiniz diye
Doktor cuma sata göre hesapladı bu pazar tekrar gidicem kalp için bu sefer sorcam ne kadarlık diye inşallah. amin inşş

Kızlar bugun kan testi yaptım adetim 2 gün gecikti ve sonucum 46.91 çıktı normal mi sizce ?

Benimde iki gün geciktiğinde yaptığımda 81 çıkmıştı düzenli artması önemli diyolar
İlk gebeliğim ve çok takıyorum bir aksilik olur diye. Ondan herşeyi araştıryorum doktora gidene kadarda geçmicek sanırım bu. Umarım düzenli artar benimkide

İlk gebeliğim ve çok takıyorum bir aksilik olur diye. Ondan herşeyi araştıryorum doktora gidene kadarda geçmicek sanırım bu. Umarım düzenli artar benimkide
Bende sizin gibiyim inanın ama çokta kötü şey düşünmemek lazım allahın izniyle birşey olmaz inşallah benimde ilk hamileliğim daha yeni öğrendim bende. İki gün geçtikten sonra test yaptırın bida bende yaptırdım ikincisinde 552 çıktı değerim bir daha yaptırmama gerek varmı bilemedim

Ben gecen hafta cuma gittim canim. 5+5 idim. Ama zaten 4+6iken betam 7483du. 5000binin uzerinde karindan gorulurmus onemli olan degerin yani ❤
Maşallah sizin baya iyiymiş değeriniz hayırlısyla kucağımıza aldığımız günleride görürüz inşallah şimdi sizce üçüncü kez tekrardan test yaptırıyım mı yoksa randevuyu mu bekleyelim

Kızlar sayfa çok cansız anlatın belirtiler başladım ı benim 3 gündür yogun bulantilarim oluyo ama kusmuyorum baş ağrım o biçim sizde neler var neler yok bu arada göğüslerim çok şişti agriyo ilk gebeliğimde böyle olmamisti

Kafama takmamaya çalışıyorum ama pek beceremiyorum doğrusu. Doktora gidicem bakalım ne çıkıcak sonuç. Tedirginim kötü birşey olıcak diye

bel ağrılarım var, arada mide yanması, göğüslerim şişmedi ama uçları acıyo, hafif mide bulantısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…