Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

D Derin34_ canim artisin gayetn guzel olmus. Surekli kan aldirip kanini azaltma derim. Adetinden 10gun falan gecinceye al randevu kese gormek icin derim ben. Gebeligi erken ogrenince beklemek zor oluyor doktorumda bana bunu soylemisti. Ben bata 8gun kala ogrendim normal testte 2.cizgim o zaman cikmaya basladi benim. Saglikla sihhatle gelsinler insallah ❤

Doğru diyorsunuz aslında çok sağolun burda birşeyleri paylaşmak insanı rahatlatıyor doktor zaten 12 sonrasına verdi randevumumuzu napıcaz bekliycez artık yapcak birşey yok:)

Doğru diyorsunuz aslında çok sağolun burda birşeyleri paylaşmak insanı rahatlatıyor doktor zaten 12 sonrasına verdi randevumumuzu napıcaz bekliycez artık yapcak birşey yok:)
Aynen oyle. Paylasarak zamanimizida geciriyorus beraber ❤ a tavsiyem cok da fazla girip farkli basliklara arastirmamak. Bilmedigim o kadar cok sey vardi ki burda ogrendim. Ve burda ogrenince de insan korkuyo ben de mo boyleyim die. Endise ve stres yaratio kendine. Allah hepimize saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins ❤

F figen56 gunaaydinn. Yataginin basucuna kraker galeta koy sabah kalkmadan ye onlardan ilk basta. Valla bende hala hic belirti yok. Arada basim donuyor o kadar. Koku hassasiyeti var bide. Onun disinda yok bisey pek ❤

Kızlar benimde kasık ağrım baya azaldı. günde 1 - 2 defa oluyor yada olmuyor. Aç bırakınca kendimi baş dönmem oluyor. Koku hassasiyetim var ama midemi bulandırmıyor. bide göğüs hassasiyetim var o kadar :) cuma doktora gidicem inş bu sefer keseyle birlikte bebeğide görebilirim.

Bata 8 gün kalamı süper ya benimde bugun 8 gün var ama sadece tek bi günü değerlendrdik oda yumurtlamadan 2 3gün önceydi tahminimce diğer günlr boş geçti acaba olduumu cok meraktayım bendemi test yapsam hafif belirtilerde var sizin belirti varmıydı 8 gün kala

ay hadi inşallah canım benimm güzel haberlerini bekliyoruzz

bizde o hafta 3 günü değerlendirebilmiştik sadece. belirtim yoktu benim sadece kasık batması oldu canım . genelde bu kadar erken çoğu kişide çıkmaz pozitif bile olsa

8 gün önce öğrendiğiniz testin markası nedir peki?

Kızlar merhaba bende yeni hamile kalanlardanım . Dün doktordaydim bi liste verdi tahlil dolu
-hemogram -ast -bun -toxoplasma
-tsh - aclik kan sekeri vs vs vs
istanbulda yaşıyorum acaba bunlar asm lerde yapılır mı bilgisi olan var mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…