- 19 Mayıs 2018
- 257
- 141
- 23
- 28
Elimden geleni yapıyorumm canımBirşey olmaz allahın izniyle kendini koru dikkat et yeter nasip meselesi dua edin bol bol
Kalp atışlarını duymak için ne zamana randevu verildi acaba?teşekkürler canımm darısı sizlere inşallahben sata göre 6+2 yim şu an
Aynen tuzla limon ve erik iyi geliyoUmarım yakın zamanda geçer senin de mide bulantıların. tuzlu bişeyler ye onlar belki bi nebze geçirir
Doğru diyorsunuz aslında çok sağolun burda birşeyleri paylaşmak insanı rahatlatıyor doktor zaten 12 sonrasına verdi randevumumuzu napıcaz bekliycez artık yapcak birşey yok:)D Derin34_ canim artisin gayetn guzel olmus. Surekli kan aldirip kanini azaltma derim. Adetinden 10gun falan gecinceye al randevu kese gormek icin derim ben. Gebeligi erken ogrenince beklemek zor oluyor doktorumda bana bunu soylemisti. Ben bata 8gun kala ogrendim normal testte 2.cizgim o zaman cikmaya basladi benim. Saglikla sihhatle gelsinler insallah ❤
Aynen oyle. Paylasarak zamanimizida geciriyorus beraber ❤ a tavsiyem cok da fazla girip farkli basliklara arastirmamak. Bilmedigim o kadar cok sey vardi ki burda ogrendim. Ve burda ogrenince de insan korkuyo ben de mo boyleyim die. Endise ve stres yaratio kendine. Allah hepimize saglikla hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin ins ❤Doğru diyorsunuz aslında çok sağolun burda birşeyleri paylaşmak insanı rahatlatıyor doktor zaten 12 sonrasına verdi randevumumuzu napıcaz bekliycez artık yapcak birşey yok:)
Bata 8 gün kalamı süper yaD Derin34_ canim artisin gayetn guzel olmus. Surekli kan aldirip kanini azaltma derim. Adetinden 10gun falan gecinceye al randevu kese gormek icin derim ben. Gebeligi erken ogrenince beklemek zor oluyor doktorumda bana bunu soylemisti. Ben bata 8gun kala ogrendim normal testte 2.cizgim o zaman cikmaya basladi benim. Saglikla sihhatle gelsinler insallah ❤
ay hadi inşallah canım benimm güzel haberlerini bekliyoruzzKızlar benimde kasık ağrım baya azaldı. günde 1 - 2 defa oluyor yada olmuyor. Aç bırakınca kendimi baş dönmem oluyor. Koku hassasiyetim var ama midemi bulandırmıyor. bide göğüs hassasiyetim var o kadar :) cuma doktora gidicem inş bu sefer keseyle birlikte bebeğide görebilirim.
bizde o hafta 3 günü değerlendirebilmiştik sadece. belirtim yoktu benim sadece kasık batması oldu canım . genelde bu kadar erken çoğu kişide çıkmaz pozitif bile olsaBata 8 gün kalamı süper yabenimde bugun 8 gün var ama sadece tek bi günü değerlendrdik oda yumurtlamadan 2 3gün önceydi tahminimce diğer günlr boş geçti acaba olduumu cok meraktayım bendemi test yapsam hafif belirtilerde var sizin belirti varmıydı 8 gün kala
benim genelde beyaz ama arada dediğin gibi de oluyor canımKızlar acık sarı renk vajınal akıntı yaşayan var mı aramızda koku kasıntı Yok ama
Doktora soyledın mı bunu canım zararlı bsey bu akıntı dıyende varbenim genelde beyaz ama arada dediğin gibi de oluyor canım
Yok doktorum normal dedi. Kokulu ve koyu renkli olmadikca sikinti olnaz dediDoktora soyledın mı bunu canım zararlı bsey bu akıntı dıyende var
Ya sağol canım ıcımı rahatlattınYok doktorum normal dedi. Kokulu ve koyu renkli olmadikca sikinti olnaz dedi
D Derin34_ canim artisin gayetn guzel olmus. Surekli kan aldirip kanini azaltma derim. Adetinden 10gun falan gecinceye al randevu kese gormek icin derim ben. Gebeligi erken ogrenince beklemek zor oluyor doktorumda bana bunu soylemisti. Ben bata 8gun kala ogrendim normal testte 2.cizgim o zaman cikmaya basladi benim. Saglikla sihhatle gelsinler insallah ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?