Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

canım kalp atışını ne zaman duydun hangi günde? 154 değerin bata 6 gün kala mı

laboquic idi canım

Predictor'un gebeliği 6 gün önce gösterdiğini iddia eden testini denedim dün BATa 5 gün kala negatif çıktı. Zannetmiyorum ama inşallah yanılmıştır test. Bir de laboquic denesem mi diyorum. Bu arada netleşti mi bilmiyorum ama sizin idrarda 8 gün önce çıkmış olması ikiz gebelikten dolayı olabilir mi acaba :)

ben erken gebelik testi hiç kullanmadım canım. bat günü değerimde yüksek çıktı zaten ama cuma günü ultrasonda tek kese gördük :) erken döllenme galiba benimki

Merhba kzlar bende 7 haftalik hamileyim cuma gunu kalp atisini duyucaz insallah bolca dua edin bize olurmu hamis guzeller
canııım tam olarak kaçsın şu an ? doktora gittiğinde 6+ kaç olcan ? bende pazar duymaya gidicem. inş güzel haberlerimizle döneriz burayaa

canım kalp atışını ne zaman duydun hangi günde? 154 değerin bata 6 gün kala mı
Evet canım bata 6 gün kala 154 dü bata bir gün kala 1000 di degerim doktor kimyasal gebelik olabilir degerin yüksek demişti şükür 7 haftada kalp atısını duyduk

Evet canım bata 6 gün kala 154 dü bata bir gün kala 1000 di degerim doktor kimyasal gebelik olabilir degerin yüksek demişti şükür 7 haftada kalp atısını duyduk
Anladim canim benim de biraz yuksek cikmisti o yuzden merak ettim. Bende bu pazar gidicem kalp atisi icin de bugun 6+³ um. Pazar 7+0 olcak.. ins duyabilir miyim diye bi sorayim dedim❤

Anladim canim benim de biraz yuksek cikmisti o yuzden merak ettim. Bende bu pazar gidicem kalp atisi icin de bugun 6+³ um. Pazar 7+0 olcak.. ins duyabilir miyim diye bi sorayim dedim❤
İnşallah canım duyarsın degerin yüksek olmasına takılma benim kide cok yüksekti benim kızımda da çok yüksek di hatırlıyorum adetim 5 falan geçmişti 5000 di değerim

Evet dediğiniz gibi oldu gerçekten bilmediğim bi çok şey öğrendim telaşe girmiştim amin amin inşallah sağ salim

canııım tam olarak kaçsın şu an ? doktora gittiğinde 6+ kaç olcan ? bende pazar duymaya gidicem. inş güzel haberlerimizle döneriz burayaa
Ya ben 5+2 yım kızlar keşeyi geçen hafta gördük yarın ıcın randevu aldım kalbını duymaya gitçem ınsallah bılmıyorum erken mı ama dayanamıyorum meraktan

Herkes de çıkmayabiliyor geç döllenme durumu vs olabiliyor mesela ben merakımdan adetimden 6 gün önce kan testi yaptırıyım dedim sonuç negatif çıkmıştı 0,100 dü düşünün adetimin geciktiği ikinci gün yaptığımda pozitifti

İnşallah canım duyarsın degerin yüksek olmasına takılma benim kide cok yüksekti benim kızımda da çok yüksek di hatırlıyorum adetim 5 falan geçmişti 5000 di değerim
Benimde adetim 5gecince 7400lerde cikmisti. İnsallah bakalim yaa insallah ❤

Ya ben 5+2 yım kızlar keşeyi geçen hafta gördük yarın ıcın randevu aldım kalbını duymaya gitçem ınsallah bılmıyorum erken mı ama dayanamıyorum meraktan
Bende cok merakliyim da surekli gidip gelmek istemiyorum diye bekletiyorum kendimi. Bende 5+5 te duyamadik. Karindan baktirdim ben

Su anda 6+5 cuma gunu 6+7 olucam
Ay insallah ya benim ilk bebegim 9+3 ken kalp atisi durdu su an 2. Hamileligim insallah bi sknti cikmaz doktorum keseyi gordu ama kalp atisini cuma duyalim dedi

Bide benim dotorum 3. Aya kadar alttan bakicaz dedi rahim arkaya yatay olarak donukmus benim karnindan gozukmuyo dedi doktoruma guveniyorum yoksa alttan baktirmazdim insallah cuma gunu de bi sknti cikmaz

Canım benim olduysa erken döllenme olmuş olması gerekmezmi 13 mayıs ilişki 15 mayıs bnm anladgm yumurtlama günü 17 mayısta programa göre yumurtlama günüm. bakalım nolcak bi kaç gün daha geçsin ucuz testlerden yapcam bitane

Cnm öyle çok anlamam yumurtlama gününden felanda adet öncesi belli olmayabilir belki diye dedim yani bende olmamıştı :)

Su anda 6+5 cuma gunu 6+7 olucam
Ay insallah ya benim ilk bebegim 9+3 ken kalp atisi durdu su an 2. Hamileligim insallah bi sknti cikmaz doktorum keseyi gordu ama kalp atisini cuma duyalim dedi
Ayni gun doktora gitmis olcaz kalp atisi icin seninle ❤ kotu dusunmek yok insallah hayirlisiyla guzel haberlerle gelicez canim ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…