Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Merhaba lar bende 5 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü 12 mm miş henüz bebiş olusmamış 15 gün sonra gel bebişide görür kalp atısınıda dinleriz dedi bakalım insallah saglıklı bisekilde alırız bebişlerimizi kucagımıza

Canım genelde Doktorlar gecikme yoksa 10 ile 12 gün sonra gel diyorlarmış benimki de öyle söyledi herhalde garanti olsun diye Ama dediğim gibi vajinal muayene ile görülebiliyormus Zaten Belki sana da onu teklif eder doktorun Ben istemedim vajinal muayene O yüzden doktorumun dediği tarihi aldım randevumu:)

Benim PKO olduğu için söktürü kullanacaktım bu ay. Kullanmadan önce son kez idrar test yapiyim demiştim çünkü ondan 1 hafta önce kanda gebelik testim negatif çıkmıştı. Açıkçası idrar testinde çıkacağına da inanmıyordum ama silik çizgi çıkıverdi işte. İdrar testinden 2 gün sonra kanda gebelik yaptırdım 41 çıktı. Doktorumu aradım; bebek çok yeni olduğu için değer böyle, 2 gün sonra tekrar kan ver değerini takip edelim dedi. 2 gün sonra 127 çıktı. 4 gün sonra ise 593 çıktı. 593 çıkan değer geçen cuma günüydü. Bugün de kan vermemi söyledi doktor. 1 gibi vericem, bakalım ne çıkacak değer? :)

Bu arada evet seni en iyi anlayanlardan biri ben olabilirim.. erken öğrenmek çok kötü oluyor, bekle babam bekle :) Benim kontrolü 23 mayısa yazdı ama duruma göre erken de çağırabiliriz dedi. Bakacağız artık :)

Slm Kızlar benimde 5+4 kese göründü sükür beta da yükseliyor kalp atısını duymak için gün sayıyoruz hayırlısıyla duyarz inş. bu erken süreçte napıysnz evde bişi yapıymsnz ben memleketten uzagım oyuzden suan tek yardımcı olan esim..ilk ve tecrübesizlik olunca birz afallıyosun bizde ögrencez inş. evdede iş yapmayınca hersey birbirine giriyor benmi cok elham yapıyrm acaba

hadi hayırlı olsun kuzucum :)) yok yok hepimiz evhamlıyız. sabahtan beri baktığım araştırdığım konuları bir görsen..

Hadi insallah bıanonce gorursun bebişi :) çok zor gercekten beklemek sureklı kan vermek de ıyı degılmıs hamılelkte yapılan testler de yapıldı onun dsnda yne kan degerlerıne bakıldı hcg artısına bakarken bıdunya kan dr sureklı vermeyı.onermıyor vermıyorum buyuzden zaman gecsınnn yaaa :)

Gözunaydjnn beta suan kac pekı Benım dha once kımyasal gebelıgım oldu eşim okadar evham yapıyor ki hiç iş yaptırmıyor haftasonu sagolsun temızlık yaptı ben de bır iki camasır calıstırdım ama.sırtım.fena agrıdı ufak iş yapınca bıle oyuzden dınlenıyorum bol bol beslenmeme dıkkat edıyorum kv aynı apartmandayız ama ben evimin işlerine başkalarını katmak istemıyorum benim özelim burası benı fazlasıyla rahatsız edıyor yardım ıstemek eşim de bılıyor bunu buyuzden beraber halledıyoruz yemek yapmıyordum.kacgundur okadar halsızım kı sımdı zarzor yapmaya calısıyorum ama.genel olarak iş yapmıyorum küçük mutfak işleri dısında. Peki bebiş göründü mü:)

Dün verdiğim beta 3965 di canım bende pek bişi yapmıyrm ne yazıkki memleketten uzagım o yuzden her iş bizde eşim mümkün oldugunca yapmaya calısıyr ama yemek olaylatını nasıl yapcaz bilmiyrm pek bişeyede elimi vurmak istemiyrm

Kızlar bugün 4. kan tahlilimi verdim, merak edenler vardı. Sonuç 2383 çıktı. Rabbim hayırlısıyla sonuna erdirir İnşaallah..
Freshmommy bsebse Baby44
Ay cok guzell bı rakam canm coksevındım senın adına ben de kan mı versem.dıye dusunup duruyrm demınden.berı yaa :)

Beraber ustesınden gelırsnız ınsllah canım yapamdıgın zamanlarda kahvaltı türü yapın bu surecte eşler destekse daha ıyı oluyor anne adayı için çok şükür bu avantajımız var

Benim de son carsamba 226ydı suan tahmını senın kı gb olabılır ama bnm 3.5katı artmıstı ilk artısta oyuzden herkesın farklı artablıomus 3katı arttysa 5000lerdedor okdr merak edıyorum kı sence tekrar kan versem mı yarın dr ıyı değil cok vermek dedı ama sabredemyrm 6gun var dha oozzee

merhaba taze anneler benim de ilk gebeligim ve mucize aslinda bin şükür. 1 2 hafta onde oldugum arkadaslarima tavsiyem yiyebiliyorken istediginizi yiyin bulantilar baslayinca cok kotu oluyor suan kayinvalideme geldim o bakiyor bana. Ev isi filan evet sinir bozucu yapamamak ama bebeklerimizden kiymetli degil yormayin kendinizi asla. bitecek bu zor gunler hayirlisiyla alicaz bebislerimizi kucagimiza insallah.

Hayırlı olsunn canım aramızda 1 hafta var benım ıstahım oladar cokkı sankı.hıc bulantı olmıcak gibi gelıyor senın nezaman başladı

Canım benim bak değerlerim sırasıyla şöyle;
28.04.2018: 41
30.04.2018: 127
04.05.2018: 593
08.05.2018: 2383

Dikkat edersen ilk değer ilkinin 3 katı. Diğerleri dörder gün arayla yapıldı ve hep tam 4 katının biraz fazlası. İlki 3 katı çıktı diye diğerleri de 3 katı çıkacak sanma yani :)
Benim doktorumun asistanı şimdiye kadar yaptırdı, artış dengeli mi gidiyo diye. Bir tüp kanın ne zararı olabilir ki? Bilemedim.. Ama düşüş olacağını, kötü artış olacağını zannetmiyorum. Üzülme, sıkma kendini. Doktor randevunu bekle sakince bence.

Beraber ustesınden gelırsnız ınsllah canım yapamdıgın zamanlarda kahvaltı türü yapın bu surecte eşler destekse daha ıyı oluyor anne adayı için çok şükür bu avantajımız var
aynen cok sükür bakalım ins. sorun olmadan atlatırz riskli dönemleri senin beta kac benim bugün 5+4 beta verdiğimde 5+3 dü 3965 falandı yanlıs hatrlamıyrsam

Hayırlı olsunn canım aramızda 1 hafta var benım ıstahım oladar cokkı sankı.hıc bulantı olmıcak gibi gelıyor senın nezaman başladı
Bende senin gibi daha hamile oldugumu ogrenmeden asiri istahimi farketmistim. Cok guzel de yiyordum ama 6. Haftamda basladi malesef. Sadece sabah bulantisi olsa yine iyi tum gun bulaniyordu simdi daha iyiyim ama sen kendini bulantim olacak diye sartlama hic bulantin olmayadabilir. Hamilelikten once mide sorunu yasiyan kisilerin daha cok oluyormus diye duydum bende zaten reflu vardi. Dunden beri de mide yanmalarim var. Bulanmasin da buna raziyim

Ben braz zayıfım oyuzden oyle dedı dr. Normalde.kan bagısı da yapamyorm ya zayıf oldugum ıcın cok tüp alındı gecen hafta totalde 7. Oyuzden ıyı degıl dedı bekle biraz dedı kan degerım şükür iyiydı ama bılemedım bıkez artıs yeter dedı adetten 2gun once 65.40 adet günu 226 .2 guzel deger beklıceksın sımdı dedı ama işte meraklıyız duramıyoruzz :) idrarda baktım hatta enson cuma aksamı dırekt kıpkırmızı cıknca ıcım rhatladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…