Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Canim benim ilk kan testim 6974 cikmisti 8 gun gecikme sonucunda. Ben baskalarinda daha dusuklerini gordum. Herkeste farkli oluyor sanirim.
Benim ilk gecikme gunum daha o yuzden hep boyle devam ederse diye korkuya dustum bi. ZTen surekli de gidemem bundan sonra

Evet randevum yarin canim. Bakalim arrik ❤ iste genelde 2kat lafi dolaniyo ya hep
Yarın görünmez derse Üzülme Çünkü zaten bunun üstündenBirgün geçmiş olacak genel.muayenede rahım yapısından da anlar zten.dr guzel.haberlerle gell:)

İnsallah canim cok guzel denk gelmis. Uzun sure de bekletmemis sizi masallah :)
Aynen canım biz Eylül'de bıraktık korunmayı O ay hamile kalmışım ama hıcbısey bılmıyodum erken ogrenmıstm kımyasal oldu sonra ara verdık 2ay. snra tekrar dusunelm dedık e kafaya taktm ya benım 1saat şaşmayan adetim gecikmeye başladı kist oluştu onu zar zor attım sonra yıne aynısı oldu martta e dedım.ben artık koruncam kaç ayım boş geçmişi kist yuzunden yakalayamamışız yumurtlamayı. hatta kasımda prolaktın 41 cıkmıştı Belki daha düşmemiştir diye testere dişli aslan pençesi ne başladım hem de hormonlar dengelensin yumurtlamam düzelsin diye yazın tekrar niyet ederiz dıyordduk 5 Nisan'da başladım içmeye 23 Nisan'da hamile olduğumu öğrendim 9 gün kala ve şok oldum :) çok sürpriz oldu

Merhabalar, bende kalp atışını duymadım 6. Haftada ya da daha sonra diyorlar, neden ilk 3 ay dinlemek önerilmiyor acaba bir zararı mı var ?

Kizlarrr benimde ilk gebeligim 5+5 iz. Cuma günü dr a gidecem. Ilk randevum. Beta 5000 üstü cıktı bugün.
Sizler ne durumdasnz

Kizlar benm de ilk gebeligim 5+3 bugun kan verdim beta 1390 cikti dr hersey normal dedi galiba benim bebis biraz agir kanli bir de beta hcg dilisyonlu diye bir test var o da 14250 cikti o ne demek acaba

Kizlar benm de ilk gebeligim 5+3 bugun kan verdim beta 1390 cikti dr hersey normal dedi galiba benim bebis biraz agir kanli bir de beta hcg dilisyonlu diye bir test var o da 14250 cikti o ne demek acaba
Gözün aydın canim dediğin testi ilk defa duydum bakalım kızlar ne yazacak.

Kızlar ben kan artışı yerine ıdrara baktım tekrar çok şükür t 2saniyede kıpkırmızo oldu c ye ıdrar gecmeden hatta:) artış için bakcam dıyodum. gecen de eşitti c ıle. koyuydu ama busefer c sönük kaldı yanında demekkı baya artış var çok şükürrr:) e belırtılerm de fazlasyla devam.içim rahatladı baya ucmus inşallah hcg:)

Eklentiler

• CYMERA_20180509_002218.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 69
  • CYMERA_20180509_002132.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 82
Masallah canim :)) ❤ boyle guzek guzel saglikla ilerleyelim insallah ❤ icin rahatlamis oldu en azindan ❤

günaydın kızlar ya sabah bulantıları sizdede bukadar yoğun mu sabahları boş mideyle çevirmek çok zor oluyo çok afedersiniz sarı su çıkıyo sadece ama doktorumda mide bulantısı sağlıklı gebelik belirtisi dedi hem bulansın istemiyorum hemde bulanmayınca tedirgin oluyorum

Of o bulantılar.. 5 aylık hamileyim ama iki ay mahvoldum herşeyden tiksindim ama geçti şükür. Elma yemeyi deneyin çubuk krater ve elma yiyerek geçirmiştim o dönemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…