Benim ilk gecikme gunum daha o yuzden hep boyle devam ederse diye korkuya dustum bi. ZTen surekli de gidemem bundan sonraCanim benim ilk kan testim 6974 cikmisti 8 gun gecikme sonucunda. Ben baskalarinda daha dusuklerini gordum. Herkeste farkli oluyor sanirim.
Yarın görünmez derse Üzülme Çünkü zaten bunun üstündenBirgün geçmiş olacak genel.muayenede rahım yapısından da anlar zten.dr guzel.haberlerle gell:)Evet randevum yarin canim. Bakalim arrik ❤ iste genelde 2kat lafi dolaniyo ya hep
Aynen canım biz Eylül'de bıraktık korunmayı O ay hamile kalmışım ama hıcbısey bılmıyodum erken ogrenmıstm kımyasal oldu sonra ara verdık 2ay. snra tekrar dusunelm dedık e kafaya taktm ya benım 1saat şaşmayan adetim gecikmeye başladı kist oluştu onu zar zor attım sonra yıne aynısı oldu martta e dedım.ben artık koruncam kaç ayım boş geçmişi kist yuzunden yakalayamamışız yumurtlamayı. hatta kasımda prolaktın 41 cıkmıştı Belki daha düşmemiştir diye testere dişli aslan pençesi ne başladım hem de hormonlar dengelensin yumurtlamam düzelsin diye yazın tekrar niyet ederiz dıyordduk 5 Nisan'da başladım içmeye 23 Nisan'da hamile olduğumu öğrendim 9 gün kala ve şok oldum :) çok sürpriz olduİnsallah canim cok guzel denk gelmis. Uzun sure de bekletmemis sizi masallah :)
2 hafta ilerdesin bendenm cnm yas kaç ben22Ben de 6+2 hamileyim. Hayirli olsun senin de canim
Benim yasim 30 :)2 hafta ilerdesin bendenm cnm yas kaç ben22
Canim benim ilk kan testim 6974 cikmisti 8 gun gecikme sonucunda. Ben baskalarinda daha dusuklerini gordum. Herkeste farkli oluyor sanirim.
Merhabalar bende yeni hamileyim 5 hafta bitti, portakal suyu bende ödem yaptı acayip şişlik ve gaz yaptı söylemek istedimnane limonu pek tavsiye etmiyolar ödem attırıyo diye ama isterseniz portakal suyu falan için taze sıkılmış iyi gelir
Merhabalar, bende kalp atışını duymadım 6. Haftada ya da daha sonra diyorlar, neden ilk 3 ay dinlemek önerilmiyor acaba bir zararı mı var ?Canim suan tam hatirlayamadim ama benim adetim 8 gun gecikmisti kanda ogrendim 2 3 gun sonra dr gittigimde gorduk biz keseyi o zaman ne kadarlik dedigimde 5 haftalik falan demisti. Minicikti ama kesenin icinde. Dr anliyor onu. Tam 6+0 da zorla kalp atisini dinletti benim dr ilk 3 ay kalp atisi dinlemeyi onermiyor. Agladim falan kiyamadi dinletti 2 3 saniye sadece. Gittiginde keseyi kesinlikle gorebilirsin diye dusunuyorum kalp atisi degisebiliyormus duyamazsanda korkma erken olur cunku.
Ziraat muh. Misiniz :)Merhabalar bende yeni hamileyim 5 hafta bitti, portakal suyu bende ödem yaptı acayip şişlik ve gaz yaptı söylemek istedim
Gözün aydın canimKizlar benm de ilk gebeligim 5+3 bugun kan verdim beta 1390 cikti dr hersey normal dedi galiba benim bebis biraz agir kanlibir de beta hcg dilisyonlu diye bir test var o da 14250 cikti o ne demek acaba
Ben de internettn bakiyorum ama birsey de bulamadimGözün aydın canimdediğin testi ilk defa duydum bakalım kızlar ne yazacak.
Takma canım aksi bi durum olsa dr söylerdi. Muhtemelen dr daha ayrıntılı bi tahlil yaptirmistrBen de internettn bakiyorum ama birsey de bulamadim
Masallah canim :)) ❤ boyle guzek guzel saglikla ilerleyelim insallah ❤ icin rahatlamis oldu en azindan ❤Kızlar ben kan artışı yerine ıdrara baktım tekrar çok şükür t 2saniyede kıpkırmızo oldu c ye ıdrar gecmeden hatta:) artış için bakcam dıyodum. gecen de eşitti c ıle. koyuydu ama busefer c sönük kaldı yanında demekkı baya artış var çok şükürrr:) e belırtılerm de fazlasyla devam.içim rahatladı baya ucmus inşallah hcg:)
Gözün aydın canım benimmMerhaba kızlar bende hamile olduğumu yeni öğrendimBebişim daha çok küçük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?