Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Dikkat et canım.zencefıl onerıyorlar bulantıya ınsallah hemencik geçer. Aynen hiç olmayan da varmış dıyorum bende mi sorun var sabah su ıcınce mıdem bi garıp oldu heh dedım.bulancak ama geçti:) bebekler saglıklı olsunda baska bişey ıstemeyız pekı sen nezaman gördun benım 14mayıs randevu. 5+6 olcak yanı ertesı gun 6bıtıcek 7.haftaya gırıcem:) gorurum heralde dımı sağlıklıysa ınsllah. Kalp atışımı dahı duyabılırsın dıyenler var

aynen cok sükür bakalım ins. sorun olmadan atlatırz riskli dönemleri senin beta kac benim bugün 5+4 beta verdiğimde 5+3 dü 3965 falandı yanlıs hatrlamıyrsam
Ben bilmiyorum.bıdha bakmadım adet günümde 226.2ydı 2mayısta suan guzeldır umarm benım de:) 5+1 şuan

nane limonu pek tavsiye etmiyolar ödem attırıyo diye ama isterseniz portakal suyu falan için taze sıkılmış iyi gelir

Canim suan tam hatirlayamadim ama benim adetim 8 gun gecikmisti kanda ogrendim 2 3 gun sonra dr gittigimde gorduk biz keseyi o zaman ne kadarlik dedigimde 5 haftalik falan demisti. Minicikti ama kesenin icinde. Dr anliyor onu. Tam 6+0 da zorla kalp atisini dinletti benim dr ilk 3 ay kalp atisi dinlemeyi onermiyor. Agladim falan kiyamadi dinletti 2 3 saniye sadece. Gittiginde keseyi kesinlikle gorebilirsin diye dusunuyorum kalp atisi degisebiliyormus duyamazsanda korkma erken olur cunku.

Kıyamam yaaa
Bazen benim bile idrar testi yapasım geliyo ya, hep merak ediyoruz ama iyiler, Allah'a emanetler korkma :)

Ay kıyamamıs ama orda kalbı atıyor demeleri bıle yeter sanrm benm dr dınletıyıormus arkdsmı da o doğurttu daha once de genel.kontrole gtmıştım ınsllah duyarsa dınletır yaa:) hemen hemen aynı olmuş olucaz normalde test yapmasam adetimin gecıkmesı 6.gunu olcaktı 14u de 12.gecıkme gunu olucak allahım korusunnn tüm bebişleri bizleri

Kıyamam yaaa
Bazen benim bile idrar testi yapasım geliyo ya, hep merak ediyoruz ama iyiler, Allah'a emanetler korkma :)
yaa evett :) merak edıyoruzz inşallah oncwsınden kaybedınce ınsan ıster ıstemez merak.edıyor hersabah göguslerımı.kontrol edıyorum cnkuu aşırı acıyor ucları etrafı bakıyorum yıne acıyor oh dıyorum hahah:)

sanırım herkez aynı seyleri yapıp düşünüyr

dr rahatsiz etmeyelim bebegi dedi kalp atisini gosterdi ben ikna olmustum ama yine de kiyamadi dinletti azicik sende yasayacaksin insallah o kadar guzel bir duygu kio zaman diyorsun iste evet ben anne oluyorum icimde bir canli buyutuyorum stresten uzak tut kendini bol bol dinlen minnos icerde cok buyuk isler yapiyor sende tadini cikar. İnsallah saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi canim

Hahaha Yemin Ediyorum yalnız değilmişim!
Bugüne kadar aşırı karın ağrıları yaşıyordum, bugün biraz rahatladım, ben kendi kendime başlıyorum bebekte bi sıkıntı mı var acaba diye

Herkes böyledir eminim ya.

Çok güzel özetledin içerde okadar büyük işler oluyor ki kendı kalp atışını hıc kpntrol ettın mı taktak tak tak okadar hızlı atıyor kı vucudumuz bebişimize gore calıısyor:) kalbımiz sımdıden onun ıcın daha hızlı atıyor

Evett yalnız değiliz gerçekten hep bu acabalar korkular oluyor :) biara gaz çoktu. kasık batmalarım azalmıstı ona bıle korktum. ama bugun bıkac kez oldu o da hoşuma gitti. Güzel bıseymıs muz yemek gerekıyor sancılara ıyı gelıyormuş ondan azaldı bnm glb bugun yemedm yıne oldu :) ama kabızlk da başladı bıyandan kuru incire gömuldum :)

Son düzenleme:
Bundan sonra butun hayatimiz onlar olacak insallah simdiden buna hazirlaniyoruz her anlamda dedigin gibi. Benim minik susamim gercekten mucize gibi geldi o yuzden cok heves edip heyecan yapmamaya kendimi dinlememeye çalışıyorum. Daha var ama simdiden ilk anneler gununu de kutlarim canimm

Sorma ben de heves edıyorum ama ertesı gunu ranevum gormeden oyle heveslenmek de ıstemıyorum :) randevu günümüz bizim 1.yıldönumumüz ınsllah cokguzel.bir hedıye olucak bizeee:)

Kizlar selam. Ben ilk dun test yaptirdim bat gunumdu ve 792ydi bugunde merak ettim ve yaptirdim 2194 cikmis. Fazla mi artmis normal mi sizce ?

Kizlar selam. Ben ilk dun test yaptirdim bat gunumdu ve 792ydi bugunde merak ettim ve yaptirdim 2194 cikmis. Fazla mi artmis normal mi sizce ?
Canım benm de demek ıstedıgım buydu işte herkesın bır artmıyor genel bır 2kat dye bısey yok 2kattan az artan da var cok artan da buyuzden guzel bence erken yumurtlama da olmus olablr zaten senın yarındı dmı randevun

Evet randevum yarin canim. Bakalim arrik ❤ iste genelde 2kat lafi dolaniyo ya hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…