Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

Merhaba benimde bugun 5+3 gunluk oldu drum ikigunde bir kan ver degerlerinin 2 kat yukari ciktigini gor dedi 5+1de beta hcg 491.65 cikti bu haftaya gore bu deger azmi cok korkuyorum hennuz ultrasona gormedim korkiyorum

Canim bi onceki değerin ve hangi gün yaptığın onemli sonucta gec dollenme diye bisey var
Merhaba benimde bugun 5+3 gunluk oldu drum ikigunde bir kan ver degerlerinin 2 kat yukari ciktigini gor dedi 5+1de beta hcg 491.65 cikti bu haftaya gore bu deger azmi cok korkuyorum hennuz ultrasona gormedim korkiyorum

Amin arkadaşımmm senle aynıyız hemen hemen :) ayın 28 ine gidicem doktora bakalım. Sağlıcakla büyüsünler göbücüklerimizde , sağlıcakla gelsinler inşallah Kuzucuklar

Bende 26sında gideceğim :)
bulantılar başladı bende yalnız
sen ne durumdasın?

Kizlar bugün keseyi gördüm adet tarihine gore normalde 5+3 tum ama kese boyutu 4.30 mm 4 haftalik dedi nasil sizce boyutu

Merhaba ben de 4 haftalık hamileyim yeni öğrendim, henüz kese görünmedi perşembe günü tekrar doktora gideceğim :)

Kizlar meraba ben 23 ekim 2017 de 8 haftalik bebegimin kalp atsi durmasi sebebiyle kaybettim aradan 10 ay gecti hamis oldugumu ogrendim en son adetim 13 haziran kan verdim 2250 cikti deferim nasil hastaya cuma hastane randevum var dualarinizi bekliyrm tekrar ayni syleri yasamk istemiyrm

Geçicidir umarım canım ya. Benim ilk gebeliğimde de olmamıştı hiç, şimdi de yok. Bi de şöyle bir durum var bünyem yadırgıyor bence :) çünkü hiç ömrümde bulantı falan da bilmiyorum.

Vallahi kusmalarım başladı ama yine de hamd olsun.
senin 2. bebiş mi olacak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…