- 2 Aralık 2017
- 436
- 346
- 33
- 30
Bazen aynısı banada oluyo eğer ayakta biraz fazla kaldıysam tamam artık diyorum bugün kesin düşer bu çocuk
Kızlar belim bugün cok ağrıyor adet olacakmışım gibi sizde de oluyor mu
Kaçıncı haftadasin canim ister istemez korkmaya başladım yaAy bende çok oluyor gece hatta kalkıp duruyorum kanamam varmı diye gerçi azalmaya başladı o ağrı bende.Baya korkutuyor beni
Merhaba benimde bugun 5+3 gunluk oldu drum ikigunde bir kan ver degerlerinin 2 kat yukari ciktigini gor dedi 5+1de beta hcg 491.65 cikti bu haftaya gore bu deger azmi cok korkuyorum hennuz ultrasona gormedim korkiyorum
Amin arkadaşımmm senle aynıyız hemen hemen :) ayın 28 ine gidicem doktora bakalım. Sağlıcakla büyüsünler göbücüklerimizde , sağlıcakla gelsinler inşallah Kuzucuklar
5+1 canım benim inan bende korkuyorum salı günü doktora gidicem kalp atışı duyulurmu acaba varmı bu haftalarda duyanKaçıncı haftadasin canim ister istemez korkmaya başladım ya
Canim ben yarin 5+3um kese görmek için gidecegim 6 dan once duyulmuyo malesef5+1 canım benim inan bende korkuyorum salı günü doktora gidicem kalp atışı duyulurmu acaba varmı bu haftalarda duyan
5+1 canım benim inan bende korkuyorum salı günü doktora gidicem kalp atışı duyulurmu acaba varmı bu haftalarda duyan
KEsen göründümü canım5+1 canım benim inan bende korkuyorum salı günü doktora gidicem kalp atışı duyulurmu acaba varmı bu haftalarda duyan
Yok canım daha hiç gitmedim yarin gidicem nasip olursaKEsen göründümü canım
Geçicidir umarım canım ya. Benim ilk gebeliğimde de olmamıştı hiç, şimdi de yok. Bi de şöyle bir durum var bünyem yadırgıyor bence :) çünkü hiç ömrümde bulantı falan da bilmiyorum.Bende 26sında gideceğim :)
bulantılar başladı bende yalnız
sen ne durumdasın?
AYnıyızda merak ettimYok canım daha hiç gitmedim yarin gidicem nasip olursa
Hayırlı olsun saglıkla kucağınıza almak nasip olsun değeriniz kaçtıMerhaba ben de 4 haftalık hamileyim yeni öğrendim, henüz kese görünmedi perşembe günü tekrar doktora gideceğim :)
Hayırlı olsun saglıkla kucağınıza almak nasip olsun değeriniz kaçtı
Geçicidir umarım canım ya. Benim ilk gebeliğimde de olmamıştı hiç, şimdi de yok. Bi de şöyle bir durum var bünyem yadırgıyor bence :) çünkü hiç ömrümde bulantı falan da bilmiyorum.
Evet canım oğlum 5 yaşında, inşallah oğluma kardeş gelicek hayırlısıyla. Sağlıcakla gelsin minik Kuzucuklar inşallahVallahi kusmalarım başladı ama yine de hamd olsun.
senin 2. bebiş mi olacak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?