Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

4+2de 85.63 du sizce bu degerler normal mi birde gun asiri saglik ocagi gebelik testini yapar mi

canım değerler inan kişiye ve bebeğe göre çok değişiyor.
kimseninkinden feyz alıp da kendini sıkma o yüzden.
inşallah hepimizinkini Rabbim sağlıkla bizlere bağışlasın.

16+5 hamileyim ultrason kagidinda
DC-7
B1
FH3.8 /D13.5 /G68
FR14 /IP7 /DR70
Yaziyo netten baktim ama boyle degerleri goremedim bunlar ne demek doktora bebek nasil diye sordugumda gayet iyi diyor ama merak ediyorum bu degerleri biliyomusunuz kizlar

Kızlar 8 haftalık hamileyim ve ishal sorunun var benim gibi bu sorunu yaşayan varmi

kızlar naber grubumuz sessiZ, yazan yok :) güncel durumlar nasıl . Ben bugün keseyi görmeye gittim çok şükür gördüm. Darısı sizlerin başına . Iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı hoca. Sağlıcakla büyüsünler sağlıcakla gelsinler inşallah

Kaç haftalık hayırlı olsun

bende bugün kalp atışını duydum çok şükür ama dr kullanip bıraktığım bi ilactan dolayı istersen kürtaj yapalim dedi sabahtan beri agliyorum

Kizlar adet öncesi göğüs ağrısı kasık ağrısı olup hamilikte hiç belirti yaşamayan var mi benim adet günüm geldi ama hic hiç belirtim yok acaba diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…