- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
4+2de 85.63 du sizce bu degerler normal mi birde gun asiri saglik ocagi gebelik testini yapar mi
Kesenin etrafında kanama varmış malasef. Doktor ilk hamileliklerde normal dedi ama bakalım tedavi olumlu sonuclanır inşallah.Nesi var pitircigin gecmis olsun ins kucagimiza da aliriz
Hamilelikte bu tarz şeyler olabiliyormuş bendede olmuştu ama uzun sürüyorsa ishaliniz test yaptırın derim kontrol amaçlıKızlar 8 haftalık hamileyim ve ishal sorunun var benim gibi bu sorunu yaşayan varmi
Bebegime zarar verirmiki bu ishalHamilelikte bu tarz şeyler olabiliyormuş bendede olmuştu ama uzun sürüyorsa ishaliniz test yaptırın derim kontrol amaçlı
Ben de 5 haftaligm ishalim hala hava kaynakli olabilirKızlar 8 haftalık hamileyim ve ishal sorunun var benim gibi bu sorunu yaşayan varmi
Yok hayır. Doktorum bana herhangi bi sakıncası olur demedi bebek için. Buda hormonlardan kaynaklı bazen çok çalışıp bazen az çalışmasıyla ilgili. Bol su tüketimini ihmal etmeyinBebegime zarar verirmiki bu ishal
Icim rahatladı gerekir ederimYok hayır. Doktorum bana herhangi bi sakıncası olur demedi bebek için. Buda hormonlardan kaynaklı bazen çok çalışıp bazen az çalışmasıyla ilgili. Bol su tüketimini ihmal etmeyin
Kaç haftalık hayırlı olsunkızlar naber grubumuz sessiZ, yazan yok :) güncel durumlar nasıl . Ben bugün keseyi görmeye gittim çok şükür gördüm. Darısı sizlerin başına . Iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı hoca. Sağlıcakla büyüsünler sağlıcakla gelsinler inşallah
Burda 6 haftalık yazıyor ama doktor 5 haftalık dedi :) teşeklürler cnmKaç haftalık hayırlı olsun
Amin arkadaşım inşallah, ben de ayın sonunda duyarım hayırlısıyla.Bende 8 haftaligim 7 haftalık kalbi duyuldu.darisi sizin basiniza
bende bugün kalp atışını duydum çok şükür ama dr kullanip bıraktığım bi ilactan dolayı istersen kürtaj yapalim dedi sabahtan beri agliyorumkızlar naber grubumuz sessiZ, yazan yok :) güncel durumlar nasıl . Ben bugün keseyi görmeye gittim çok şükür gördüm. Darısı sizlerin başına . Iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı hoca. Sağlıcakla büyüsünler sağlıcakla gelsinler inşallah
Neden çocuğa zararmi veriyor ilacbende bugün kalp atışını duydum çok şükür ama dr kullanip bıraktığım bi ilactan dolayı istersen kürtaj yapalim dedi sabahtan beri agliyorum
Karin ultrasyonda görünmez ama altan m uaneyle keseolusmussa görünür.Merhaba arkadaşlar bende 4+6yim pazartesi kese görünürmu acaba benimde adet günü beta 395 di
Neden öyle söyledi cnm, tek doktora bağlı kalma birkaç doktora daha görünmeni tavsiye ederimbende bugün kalp atışını duydum çok şükür ama dr kullanip bıraktığım bi ilactan dolayı istersen kürtaj yapalim dedi sabahtan beri agliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?