Kızlar benim gibi yeni hamile kalanlar tanışalım

gözün aydın canım.
benim de 2 hafta sonra randevum inşallah kalp atışı için.
ben o gün 6+6 oluyorum.
inşallah ikimizde hayırlısıyla pıt pıtları duyarız.

Bende 6 haftalık hamileyim ama düşük tehlikesi olduğu için 15 gündür evde yatıyorum ve uzun sürede yatacağım gibi görünüyor biz bebişin kalp atışını 5 haftada duyduk şükürler olsun

gözün aydın canım.
benim de 2 hafta sonra randevum inşallah kalp atışı için.
ben o gün 6+6 oluyorum.
inşallah ikimizde hayırlısıyla pıt pıtları duyarız.
Amin arkadaşımmm senle aynıyız hemen hemen :) ayın 28 ine gidicem doktora bakalım. Sağlıcakla büyüsünler göbücüklerimizde , sağlıcakla gelsinler inşallah Kuzucuklar

Ben 639 la başladım, 2 gün sonra 1625..bir hafta sonra 7331 çıktı değerim doktorum iyi olduğunu söyledi ama sizce nasıl düşük mü değer

Hep 2 kat olacakdiye bisey yok canim belki ben gittiğimdebenimki de 13000 olmaz onemli olan %60 tan yukari olmasi ve 1000 i geçtikten sonra kan testi yapmayin bidahabosuna üzmüş oluyorsunuz kendinizi çünkü
Ama bir hafta sonraki değer 2günde bir 2 kat artmamış görünüyor o yüzden kafama takıldı

Hep 2 kat olacakdiye bisey yok canim belki ben gittiğimdebenimki de 13000 olmaz onemli olan %60 tan yukari olmasi ve 1000 i geçtikten sonra kan testi yapmayin bidahabosuna üzmüş oluyorsunuz kendinizi çünkü
Anladım teşekkür ederim

bende bugün kalp atışını duydum çok şükür ama dr kullanip bıraktığım bi ilactan dolayı istersen kürtaj yapalim dedi sabahtan beri agliyorum
Canım kalp atışını da duymuşsun, endişe etme hemen kürtaja yönlerdirmesi yanlış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…