- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
kızlar naber grubumuz sessiZ, yazan yok :) güncel durumlar nasıl . Ben bugün keseyi görmeye gittim çok şükür gördüm. Darısı sizlerin başına . Iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı hoca. Sağlıcakla büyüsünler sağlıcakla gelsinler inşallah
Amin arkadaşımmm senle aynıyız hemen hemen :) ayın 28 ine gidicem doktora bakalım. Sağlıcakla büyüsünler göbücüklerimizde , sağlıcakla gelsinler inşallah Kuzucuklargözün aydın canım.
benim de 2 hafta sonra randevum inşallah kalp atışı için.
ben o gün 6+6 oluyorum.
inşallah ikimizde hayırlısıyla pıt pıtları duyarız.
SlmlR şİmdi kaç sizinBende pazartesi gidecegim keseyi gormeye hesaplarima göre 13000 oluyor o gün:)
SlmlR şİmdi kaç sizin
Bence cok iyi %60 tan yukariysa degere bakmayinBen 639 la başladım, 2 gün sonra 1625..bir hafta sonra 7331 çıktı değerim doktorum iyi olduğunu söyledi ama sizce nasıl düşük mü değer
Ben 639 la başladım, 2 gün sonra 1625..bir hafta sonra 7331 çıktı değerim doktorum iyi olduğunu söyledi ama sizce nasıl düşük mü değer
Yani değerin artık önemi yok mu diyorsunuz belli bir değerden sonraBence cok iyi %60 tan yukariysa degere bakmayin
Ama bir hafta sonraki değer 2günde bir 2 kat artmamış görünüyor o yüzden kafama takıldıSizinki de 2 kattan fazla artıyormuş :)
Ama bir hafta sonraki değer 2günde bir 2 kat artmamış görünüyor o yüzden kafama takıldı
Bende geldim kızlar 5+0 hanileyim
Ay ne güzel aynıyızzHosgeldin canim bende 5+1 im :)
Anladım teşekkür ederimHep 2 kat olacakdiye bisey yok canim belki ben gittiğimdebenimki de 13000 olmaz onemli olan %60 tan yukari olmasi ve 1000 i geçtikten sonra kan testi yapmayin bidahabosuna üzmüş oluyorsunuz kendinizi çünkü
Canım kalp atışını da duymuşsun, endişe etme hemen kürtaja yönlerdirmesi yanlışbende bugün kalp atışını duydum çok şükür ama dr kullanip bıraktığım bi ilactan dolayı istersen kürtaj yapalim dedi sabahtan beri agliyorum
Bazen aynısı banada oluyo eğer ayakta biraz fazla kaldıysam tamam artık diyorum bugün kesin düşer bu çocukKızlar belim bugün cok ağrıyor adet olacakmışım gibi sizde de oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?