- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Ben insanlardan birsey anlamadim 10 yillik is hayatimda kimseden bir b.k olmadigini anladim gorustugum insanlar univ ve lise arkadaslarim onlarla sadece is yerinde merhaba merhaba artik arkadasligin oldugunada inanmiyorum.adini cikar iliskisi olarak degistirdim
Derdinin ne olduğunu kendisine sorsan?
O kadar haklısınız kiBen insanlardan birsey anlamadim 10 yillik is hayatimda kimseden bir b.k olmadigini anladim gorustugum insanlar univ ve lise arkadaslarim onlarla sadece is yerinde merhaba merhaba artik arkadasligin oldugunada inanmiyorum.adini cikar iliskisi olarak degistirdim
Anlıyorum siziMerhabalar, yahu artik gercekten biktim.
Su arkadaslik islerini gercekten anlamiyorum.
Anlatayim belki bir anlayan cikar, size nedendir diye sormak istiyorum.
Bir tane görüstügüm arkadasim var, eslerimiz arkadas cocuklarimiz de öyle. Bir senedir düzenli görüsüyoruz. Cocuklar oynuyor, hersey iyiyken normalkenanlamadigim bir sekilde iliskiyi bozdu. Nasil bozdu, yazismalari tmm cnm hi hi moduna gecti aniden. Hicbir sebep bulamiyorum. Ona karsi yanlisim olmadi, kedimi elestiririm empati kurmaya calisirim gercekten. Insanlar hata yapar, bunu bilerek yasarim.
Simdi bircok seyi anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, kisilerin karakterleri falan. Hersey iyiyken ne olmus olabilir, hadi birsey oldu diyelim bu sekilde triplerle mi iliskiye devam edilir. Yani arkadasina karsi dürüst olamaz misin, rahatsiz oldugun birseyi bellli et ne bileyim. Ama bu ne. Anlamiyorum.Normalde ararken birden davranislarin degismesi. Arkadasligimiz hergün görüsen can cana bir arkadaslik degil. Normal zaman ayirip keyifli birkac saat gecirmek. Hergün basbasa degiliz yani.
Son birkac durum daha yasandi iyice emmin oldum bir gariplik oldugundan, normalde whatsuptan yazisiriz, esi esimle görüsürken haber yollamasi falan.
Bilemiyorum. Soruyorum size bu yasadigim sey ne, siz ne tavsiye edersiniz.
Benim kafam cok karisik, tabiki de ben de ayni sekilde sinir koyacagim, bu saatten sonra eskisi gibi olamam o yüz cevirmisken. Ben de bir kadinim ama anlamiyorum gercekten.
Ne gerek vardi yani, yüz yüze bakiyoruz, durduk yere canim sikildi. Sunu da biliyorum bir zaman sonra görüsmek isteyecekler. Off birsey diyim ne olur, iki cocuk anasiyim ben de mi trip atayim, ya böyle ergence seyler yasamak gercekten canimi sikiyor.
Belki hiçbir şey olmamıştır. Belki sadece ikizler burcudur. Olabilir miMerhabalar, yahu artik gercekten biktim.
Su arkadaslik islerini gercekten anlamiyorum.
Anlatayim belki bir anlayan cikar, size nedendir diye sormak istiyorum.
Bir tane görüstügüm arkadasim var, eslerimiz arkadas cocuklarimiz de öyle. Bir senedir düzenli görüsüyoruz. Cocuklar oynuyor, hersey iyiyken normalkenanlamadigim bir sekilde iliskiyi bozdu. Nasil bozdu, yazismalari tmm cnm hi hi moduna gecti aniden. Hicbir sebep bulamiyorum. Ona karsi yanlisim olmadi, kedimi elestiririm empati kurmaya calisirim gercekten. Insanlar hata yapar, bunu bilerek yasarim.
Simdi bircok seyi anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, kisilerin karakterleri falan. Hersey iyiyken ne olmus olabilir, hadi birsey oldu diyelim bu sekilde triplerle mi iliskiye devam edilir. Yani arkadasina karsi dürüst olamaz misin, rahatsiz oldugun birseyi bellli et ne bileyim. Ama bu ne. Anlamiyorum.Normalde ararken birden davranislarin degismesi. Arkadasligimiz hergün görüsen can cana bir arkadaslik degil. Normal zaman ayirip keyifli birkac saat gecirmek. Hergün basbasa degiliz yani.
Son birkac durum daha yasandi iyice emmin oldum bir gariplik oldugundan, normalde whatsuptan yazisiriz, esi esimle görüsürken haber yollamasi falan.
Bilemiyorum. Soruyorum size bu yasadigim sey ne, siz ne tavsiye edersiniz.
Benim kafam cok karisik, tabiki de ben de ayni sekilde sinir koyacagim, bu saatten sonra eskisi gibi olamam o yüz cevirmisken. Ben de bir kadinim ama anlamiyorum gercekten.
Ne gerek vardi yani, yüz yüze bakiyoruz, durduk yere canim sikildi. Sunu da biliyorum bir zaman sonra görüsmek isteyecekler. Off birsey diyim ne olur, iki cocuk anasiyim ben de mi trip atayim, ya böyle ergence seyler yasamak gercekten canimi sikiyor.
Arayıp sor bence. Farkında olmadan kırdıysan öğrenmiş olursun. Saçma sapan bir sebep söylerse de bahane buluyordur arayı açmak için. Sen de öyleyse iletişimi kesersin.Ortam oldugunda sormak isterdim neyin var derim birsey hissedince, kaciyor gibi. Planlari kafasina göre degistirmis rast gelmemek icin. Beraber yaptigimiz birsey vardi artik haber vermiyor. Ne yapayim. Yaziyla da sormak istemiyorum o kadar, kalbim kirik kafam bozuldu.
Bu kadar yakınsınız madem, sorsanız bir sorun mu var, sende bir soğukluk seziyorum diye? Dürüst bir insansa açık açık söyler, bir şey yok deyip aynı triplere devam ederse, yallah kendi yoluna o zaman. İletişim kurmaktan aciz insanla uğraşmaya değmez. Acaba sizinle ilgili değil de eşleriniz arasında bir şey olmuş olabilir mi? Onların arası nasıl? Ya da bu arkadaşınızın kişiliği nasıldır? Genelde kıskanç, hazımsız biri midir? Sizin bir şeyinizi kıskanmış olabilir mi? Ya da buluttan nem kapan biriyse, bir şeye kırılmıştır ama bunu da kendi söylemezse bilemezsiniz. Her türlü yorucu böyle tripçi insanlar.
Belki hiçbir şey olmamıştır. Belki sadece ikizler burcudur. Olabilir mi
Arayıp sor bence. Farkında olmadan kırdıysan öğrenmiş olursun. Saçma sapan bir sebep söylerse de bahane buluyordur arayı açmak için. Sen de öyleyse iletişimi kesersin.
Konusmaniz gerekiyor
Ama mutlaka sebebi vardir
Bende boyle bsy yaptim mecbur kaldim
Hala cok severim ama soyleseydim yada aynen devam etseydim tamamen kopucaktim
Biri acikca yapi olarak kiskanc
Oburu de yoneticiydi
Is en guzel gunlerimi rezil etmeye vardi
Nisan kurabiyelerime etnik bir orgut bayragi dendi oysa pembe mor beyazdi
Nisanimda tek kare fotografim yok cunku o an herkes annemin ve benim hatrima taki takti ama onlar takmadi sebebini bilmiyorum sonra da yanima gelmediler bisey icin yardimci olmuslardi parasini almadi vicdan rahatlatti ama kalbini kirmadim bsy demedim
Konussam asla anlamazdi
Benim tavrim 2 yili buldu
Inan zerre kotuluk yok icimde cok iyi gunum var hala iyi gunde kotu gunde kosarim ama boyle sekillenmeliydi
Sende iyi dusun yapi olarak bsy ters gelmis olabilir
Bu arkadaslasla öncesinde ben de ara verdim yanlisi olmustu. Sonradan bir kere daha sans verdim iste görüsüyorduk. Iyi biri olduguna inanirim cünkü baskalarinin gazina geldigini dsündügümden sans verdim. ama hata yapmisim.
Ben inan kendimde hata ariyorum. Bunu hak edecek birsey yapmadigimi da bilirim. Neyse artik kalbim kirildi yine.
Hayir bahsettigim sey hata degil farkliliklarin catismasi
Yoksa sizi suclamak ne haddime
Hic birimiz hatasiz olamayiz ama herkes arkadas olamazki
Bence ara de ki bi kahve içimlik sana uğrayacağım de . Sonra git ve direk güzel bir dille sor
Ahaha yok yok burcu ikizler degil. Ikizler olan benim kocamin ta kendisidir ne demek oldugunu bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?