- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
- Konu Sahibi tatlialirim
-
Mesela ben de bazen saçma sapan davranabiliyorum. Daha doğrusu direkt bir insan değilim, canımı sıkan, beni inciten ufak tefek şeyleri dile getiremiyorum sonra onlar büyüyor ve o insanı siliyorum gibi. Herkese göre değil bu, kimisi açık iletisımi sever, kimisi ortada bir sorun göremez doğrudan dile getirilmeyince veya anlatıldığında aman bu muydu der ama o sorun benim için önemlidir. Mesela bir arkadaşım sürekli giyimimi eleştirdiği (o dönem param yoktu ve ben param olmayınca hiçbir şey almam zaten şişkoyum bir şeyi de yakıştıramam )ve anneme şakayla karışık ruh hastası dediği için küstüm. Annem cidden bazı konularda sorunlu ama ne cürret yani. Aklıma gelenler bunlar.
Aynısı bendede var canım uc aydır knusmuyorum sorunlu bi gebeligim var pek destegini gormedm eslerimiz brbirni sever evimize girer cıkarız ama o habire bana laf sokma derdndedir ikimizde memuruz ben ozelde dogum yapıcam sorunlarımdan dolayı o devlette tapmıstı ama onu ble bana laf sokarak ne gerek var cok sımarıksına getirdi habire kendi bebesyle baskalarının kini kıyaslar benm bebegm kilosu az dogacak mesela o 4 kilo dogurduya onu ble karsılastrınca haaaa dedim bu iyi biri deil dkkat et kendi kndime sanada ole trip atıyorsa sende ona yap arama sorma o msj atsın brak insanlara yuz verdkce tepene cıkıuorlar sen neden onu uzmuyorsun mesel demi ?Merhabalar, yahu artik gercekten biktim.
Su arkadaslik islerini gercekten anlamiyorum.
Anlatayim belki bir anlayan cikar, size nedendir diye sormak istiyorum.
Bir tane görüstügüm arkadasim var, eslerimiz arkadas cocuklarimiz de öyle. Bir senedir düzenli görüsüyoruz. Cocuklar oynuyor, hersey iyiyken normalkenanlamadigim bir sekilde iliskiyi bozdu. Nasil bozdu, yazismalari tmm cnm hi hi moduna gecti aniden. Hicbir sebep bulamiyorum. Ona karsi yanlisim olmadi, kedimi elestiririm empati kurmaya calisirim gercekten. Insanlar hata yapar, bunu bilerek yasarim.
Simdi bircok seyi anlatmaya gerek var mi bilmiyorum, kisilerin karakterleri falan. Hersey iyiyken ne olmus olabilir, hadi birsey oldu diyelim bu sekilde triplerle mi iliskiye devam edilir. Yani arkadasina karsi dürüst olamaz misin, rahatsiz oldugun birseyi bellli et ne bileyim. Ama bu ne. Anlamiyorum.Normalde ararken birden davranislarin degismesi. Arkadasligimiz hergün görüsen can cana bir arkadaslik degil. Normal zaman ayirip keyifli birkac saat gecirmek. Hergün basbasa degiliz yani.
Son birkac durum daha yasandi iyice emmin oldum bir gariplik oldugundan, normalde whatsuptan yazisiriz, esi esimle görüsürken haber yollamasi falan.
Bilemiyorum. Soruyorum size bu yasadigim sey ne, siz ne tavsiye edersiniz.
Benim kafam cok karisik, tabiki de ben de ayni sekilde sinir koyacagim, bu saatten sonra eskisi gibi olamam o yüz cevirmisken. Ben de bir kadinim ama anlamiyorum gercekten.
Ne gerek vardi yani, yüz yüze bakiyoruz, durduk yere canim sikildi. Sunu da biliyorum bir zaman sonra görüsmek isteyecekler. Off birsey diyim ne olur, iki cocuk anasiyim ben de mi trip atayim, ya böyle ergence seyler yasamak gercekten canimi sikiyor.
Ortada bir olay yok ki yorum yapalim. Yani duygu durumu degisik bir kadin var sadece.
Az insan çok huzur!! Bunu bilir bunu söylerim.
Sor gitsin:) cesaretin yoksada salla gitsin
Yorumlari okuyamadim. Bence siz sorun bir sorun mu var diye. Yani yanlismi hissediyorum de. O soylemiyorsa sen sorucaksin .
Sebep bile sorma merak etme boşver çay demle iç değmez :)
Milletin kafa boş milley dengesiz boşverr amaaaaan o kim ki dış kapının dış mandalı çay iç bence :)Öyle mi diyosun kiiz, valla bak tanisan cok seversin beni öyle de minnos bir insanim. Rahat, eglenceli, enerjik, yerine göre davranan.
Millet ne istiyor anlamiyorum.
Milletin kafa boş milley dengesiz boşverr amaaaaan o kim ki dış kapının dış mandalı çay iç bence :)
O zamanda sen mesafe koy bakalımKirildim ya, yoksa sorarim, soracak ortam da yok.
Hayir biliyorum iki gün sonra yanasmaya baslayacak hissediyorum o zaman ne yapmam gerekiyor bilmiyorum
O zamanda sen mesafe koy bakalım
Birseye alinmis sizin yaptiginiz. Ama siz farkinda degilsiniz o zaman.Olaylardan bir tanesi onun cocuklar okulda arkadas beraber aliyoruz birimiz erken alinca digeri agliyor diye, birden kafasina göre gidip erken almaya basladi bana haber vermeden mesela. Ben de anlamadim, insan en azindan ben artik haber vermeden alacagim der, bir yalan uydurur ama böyle birdenbire
Birseye alinmis sizin yaptiginiz. Ama siz farkinda degilsiniz o zaman.
Mutlaka vardir bisey canim sen farinda degilsindir. Sor bence ben olsam sorarimBirsey yasasak anlarim da hicbirsey yasamadik alinacak. Ben cok dikkatliyimdir zaten.
Ama artik ben kirildim zaten, neye yarar
Az insanmış zaten,şimdi hiç insan olmuş,az insan diye diye yapayalnız kalıyor insanlar.Az insan çok huzur!! Bunu bilir bunu söylerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?