Kizlar benim kafam basmiyor galiba..

Karsindaki dangalaklik yapiyorsa gönül koyarsin anlarim ama iste bu sekilde iletisimi kesmek de pek yakismiyor insanlara

Aynısı bendede var canım uc aydır knusmuyorum sorunlu bi gebeligim var pek destegini gormedm eslerimiz brbirni sever evimize girer cıkarız ama o habire bana laf sokma derdndedir ikimizde memuruz ben ozelde dogum yapıcam sorunlarımdan dolayı o devlette tapmıstı ama onu ble bana laf sokarak ne gerek var cok sımarıksına getirdi habire kendi bebesyle baskalarının kini kıyaslar benm bebegm kilosu az dogacak mesela o 4 kilo dogurduya onu ble karsılastrınca haaaa dedim bu iyi biri deil dkkat et kendi kndime sanada ole trip atıyorsa sende ona yap arama sorma o msj atsın brak insanlara yuz verdkce tepene cıkıuorlar sen neden onu uzmuyorsun mesel demi ?

Yorumlari okuyamadim. Bence siz sorun bir sorun mu var diye. Yani yanlismi hissediyorum de. O soylemiyorsa sen sorucaksin .

Ortada bir olay yok ki yorum yapalim. Yani duygu durumu degisik bir kadin var sadece.

Ortada bir olay yok ki yorum yapalim. Yani duygu durumu degisik bir kadin var sadece.

Olaylardan bir tanesi onun cocuklar okulda arkadas beraber aliyoruz birimiz erken alinca digeri agliyor diye, birden kafasina göre gidip erken almaya basladi bana haber vermeden mesela. Ben de anlamadim, insan en azindan ben artik haber vermeden alacagim der, bir yalan uydurur ama böyle birdenbire

Yorumlari okuyamadim. Bence siz sorun bir sorun mu var diye. Yani yanlismi hissediyorum de. O soylemiyorsa sen sorucaksin .

Cok itti birden soracak samimiyetim kalmadi resmen, arti kirildim ynai, simdi o sorsa daha mantikli. Iyice tribini yedim doydum. Neyse yaa, ciktim gezdim esimle kafa dagittik daha iyiceyim. Üzülüyor insan anlayamayinca

Öyle mi diyosun kiiz, valla bak tanisan cok seversin beni öyle de minnos bir insanim. Rahat, eglenceli, enerjik, yerine göre davranan.
Millet ne istiyor anlamiyorum.
Milletin kafa boş milley dengesiz boşverr amaaaaan o kim ki dış kapının dış mandalı çay iç bence :)

Birseye alinmis sizin yaptiginiz. Ama siz farkinda degilsiniz o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…