- 28 Haziran 2015
- 1.908
- 2.050
- 133
- Konu Sahibi Sutsuzkahvem
-
Allah askina duyan da madde bagimlisi yaptim sanacak, spordan da bisey cikardi ya kadin. Bekar, calismiyor. Tamamen bana kanalize etti kendini. Sutsuzkahveyi nasil cildirtabilirim diye mi dusunuyor artik napiyorsa...
Sen tavrını net bi şekilde koysan nişanlın sana tavır alırmı merak ettimVallahi diyorum. Ya size ne kadar garip geliyor dimi ?
Bende de ilk baslarda sok etkisi yaratiyodu da simdi alistim. Hii diyorum. Daha neleri duydum ben de artik burda yazmayayim. Biktim ya biktim.
Sen tavrını net bi şekilde koysan nişanlın sana tavır alırmı merak ettim
Ben nişanlıyken mobilyaları aldık evi tuttuk temizledik döşedik falan kv deler geldi görmeye mobilyaları gördü ay ne biçim mobilya bunlar dedi ki eşimle ortak beğenip aldığımız modeldi hoş eşim o zaman ağzının payını verdi annesine ama iş beyaz eşyaya geldik biz mağazadayız sürekli arıyor eşimi inox almayın parmak izi belli ediyor falan diyor neyse biz inox aldık eşim beğendi eve geldik dedik işte aldık lafı ben eşime baskı yapmışıma zorlamışıma getirdi evet anne oğlunun kendi aklı yok fikri yok hep ben yönlendiriyorum sen oğluna salak mı diyorsun dedim bi daha ağzını açmadı idrak edemiyorlar onlarında karar verebileceğini
Şuan 5 senelik evliyim böyle değişik ilişkim var ailesiyle
Son dediginin bi benzerini ben de dedim. Yok bana misin demiyor, senin kayinvaliden gene bi nebze normal, cevabini alinca susmus.
Kadin benim dediklerimi duymamaya programlanmis.
Nisanlim da guya tepkisini gosteriyo da iste onun tepkisinden ne olacak. Biz kafamiza gore takilalim o konussun bosver modunda. E tabi onun icim hava hos, ona mi konusuyor sanki benim beynimi yiyor...
Masallah gorumceniz tum kotu gorumcelik vasiflarina sahip gibi gozukuyor.. abla oldugu icin daha da cok herseyi sorgulama hakki goruyor kendinde..bir de 42 yasinda ve bekar mi? Bazen bu yaşa gelip evlenmemis kisiler sarmış olabiliyor,icten ice gereksiz takintilar yapip. Eger oyleyse he deyip gecin derim.
O zaman köprüleri yak yık belki ondan anlar şöyle güzel bi es gürle olmadı kv de ile konuş tatlı kadın diyorsun belki ana sözü dinler sanmıyorum ya neyse
Rica ederim ne demek :)Kv tatli ama etkisiz. Abladan kimseye firsat kalmiyor ki.
Takma takma da o da bi dursun. Insanim ben de
Bir duymuyorum uc duymuyorum ama beste artik bana da geliyolar.
Dedigin gibi esip gurlemem lazim. Benim dilimden anlamiyor bunlar. Cooook tesekkur ederim mesajlarin icin
Ooo fena şeyler sezdim ben erkenden kapat önünü pişman olursun olgusunun hepinizde ne bu müdahale cocukmussunuz gbi davranıyorHerkese iyi geceler
Hemen konuya geçiyorum.
Nişanlım burun estetiği olacak küçükken top çarpınca kırılmış üni zamanında yaptırmaya karar vermiş kısmet olmamış. Ben şu an ki halinden gayet memnunum ama nefes alması da sıkıntılı. Olmuşken şekli de düzelsin diyor.
Ablasi bana sürekli sen mi söyledin yapmasın ben memnunum. Sen demişsindir ,olmasın istemiyorum ben vs vs.Yahu senin kardeşin istiyor kadin. Benle ilgisi yok diyorum gene soruyor.
Yine buna benzer nişanlım spora başladı. Ona taktı kafayi. Niye başladı, sen bişey mi dedin ? İşte yoruluyor bi de spora mi gitsin vs vs.
Ki bunu da ben söylemedim söylesem ne var, kötü bişey mi
Ben de abla , sen kaç yıllık kardeşini hiç mi tanımadın kendi kararını vermiş olamaz mı illa benim mi söylemem gerek. Bu söylediğin hoş mu şimdi, Ayrıca ben desem ne olacak, biz aile kuracağız birbirimizden isteklerimiz de olur dedim.
Ay yok yok yok hala aynı sen girdin aklına diyor. Bunun gibi bir sürü şey var.
En son ki olayi anlatıyorum. Sevgililer gününde parfüm aldim. İkimiz bakıp beğenmiştik. Geçen gün evlerine gittigimde nişanlım da onu sıkmış. Kesinlikle ağır değil zaten belli belirsiz kokusu. Kalıcı da değilmiş. Ben ordayken, nerden buluyosun bu adi şeyleri de kullanıyosun çok iğrenç koktu dedi. Yüzünü ekşitmeler tuhaf hareketler.( Beğenmemiş olabilir ona lafım yok ama o tepki ne ? Üstelik benim ona aldığımı biliyordu sormuştu ne aldın diye. e ben de ordayım. Bana biraz saygı? Mesela ben yokken diyebilir.)
Olmaz böyle yarın çıkıp birlikte alalım bu saçma sapan dedi. Ben benim hediyem diyecektim ki nişanlım sutsuzkahveyle birlikte aldık ben çok beğendim abla bunu kullanacağım demesine ragmen saçma sapan işler, yarın bakarız demeye devam etti. Nişanlım uzatma istersen diyince sustu.
Daha neler neler.
Bana fenalik geldi artik cidden. Bi dur ya bi dur görümce demek istiyorum.
Biter mi bu ? Artarak gider mi? Huzur verecek mi bu abla bana ?
Ben 27 nisanlim 33 ablasi 42 yasinda.
Valla işin zor, bence evlendirin başka çağre yok (çok ciddiyim) 42 yaşında bekar... sonda geliyor 27 yaşında çıtır kız bide kardeşini elinden alıyor... kötü değildir ama yalnız hissediyordur kendisini, odaklanacak başka kimsesi yok. Allahım neredeyse oturup ağlayacağım kadına
Birimi bulsa bence çok değişir
Ooo fena şeyler sezdim ben erkenden kapat önünü pişman olursun olgusunun hepinizde ne bu müdahale cocukmussunuz gbi davranıyor
Bence iletisim kurma pek. Nisanlinda zamanla alisir. Mesela telefonla mi aradi aa gormemisim cok isim vardi. Watsaptan mi yazdi kapa bildirimlerini acma bile mesajlarini sorarsa cok mesguldum. Nisanlin sorarsa yine ayni cevaolsr cok isim vardi donemedim boyle boyle alisirlar.
Ayy kıs kanççç.
Bence bu görümceyi provoke edip oyun dışı kalmasını sağlayabilirsiniz, zira kendisi bana pek tez canlı gibi geldi.
Görüşme sıklığınızı azaltın.
Aynı şehirde olmamıza rağmen biz gelinle 15 te bir yada ayda 1 annemde yada bende görüşüyoruz.
2 yıllık evliler evine 3 kere gittim, 1 i Bebek tebriği idi :)
Kendi görümcemle de 15 te bir görüşürüz.
Kimsenin kimseye laf sokmaya vakti olmuyor böylece :) ancak nasılsın iyi misin ve ikram Faslı.
Mis gibi ilişkiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?