Kizlar bi bakar mısınız?

tovbe estafurullah
hayır asla durulmaz
ya bu sahısı boyle kabul edeceksınız ya da kararınızı vereceksınız
bu tıpler huzur bırakmaz cunku
esın senı ezdırmese bıle bu sahıs senı bezdırır tuketır kavga etsen bı turlu mesafe koysan baska turlu ıyı gecınmek zaten mumkun degıl kı bunla ıyı olabılmekte mumkun degıl

adına uzuldum acıkcası

Ya vallahi bezdim artık. Ciddi ciddi evlilikte ben naparim bu ablayla diye dusunuyorum. Ne tatli dil ne net cevaptan anliyor kadin. Gercekten nisanlimi cok sevmesem tahammul etmem ama sinirlarimi zorluyor ablacigi.

Asla durulmaz üzgünüm ,ben anlayamadım bu görümcelerin gelinlere karşı kardeşim benim sen kimsin tavrını hiçbirşeyi ayırd edemiyor birçoğu.Ama bence kendileri hayatta mutsuz ve kardeşleri de hayatındaki kadını mutlu edince hazmedemeyen tipler böyle görümce oluyor.Herşey nişanlının elinde senden çok o sınır koyarsa ablasına o da yerini bilir.

Ya vallahi bezdim artık. Ciddi ciddi evlilikte ben naparim bu ablayla diye dusunuyorum. Ne tatli dil ne net cevaptan anliyor kadin. Gercekten nisanlimi cok sevmesem tahammul etmem ama sinirlarimi zorluyor ablacigi.
bu gergın abla sızde o sevgıyı bıtırır
evlılık degısık bırsey uzun yıllar sonra sevgıden daha cok saygıya ıhtıyac duyuyor sevgı sekıl degıstırıyor
ınanılmaz sartlara tanık oluyorsunuz bırlıkte sızı karakterınızı bırlıktelıgınızı zorlayabılıyor
bu gıbı durumlarda cevrenız onemlı
yıkıcı bı cevrenız varsa hayal ettıgınız gıbı bı evlılık olması mumkun degıl

Asla durulmaz üzgünüm ,ben anlayamadım bu görümcelerin gelinlere karşı kardeşim benim sen kimsin tavrını hiçbirşeyi ayırd edemiyor birçoğu.Ama bence kendileri hayatta mutsuz ve kardeşleri de hayatındaki kadını mutlu edince hazmedemeyen tipler böyle görümce oluyor.Herşey nişanlının elinde senden çok o sınır koyarsa ablasına o da yerini bilir.

Kesinlikle. Benim koydugum sinirdan anlamiyor yok illallah dedim artik.
O da sinir minir koyamiyor kirilmasin diye. Allah askina bisey dese sunlari yapabilir mi ya ?
Kardesini surekli bana karsi savunma modunda. Yahu ben adamla evlenecegim beni kardesinin dusmani gibi mi goruyo napiyo anlamadim ki.

Kardesine herkes asikmis, herkes cok begenirmis. Tamam nisanliyiz da oyle herkesin asik olacagi bi tip degil ,komik ya.
Bi arada nisanlimin sevgilisini anlatiyodu bana, anlatma dedim ay niye kiskandin mi ben kizin karakterinden bahsediyorum sadece vs dedi. Yok kiskanmadim da sen yanlis anlasilirsin hos gorunmuyor dedim.
Biktirdi sagolsun.

Sen kendini yırtsan da bu tipler anlamaz enim ol nişanlın eğer gerekn sınırı koymazsa ilerde çok zorlanırsin çünkü daha bunun düğünü var doğumu var bebeği ismi vs vs bitmez yani hep bunların ortasında olucak ve müdahil olucak nişanlın aman kırılmasın diye kesin net bir tavır koymazsa işin çok zor bunu iyi düşün cunki işler evlenip zaman ilerleyince birtek çok sevgiyle ilerlemiyor malesef ki

Bence onu evlendirmen için baskı yapıyor bu yöntemle :deli:
Ay ne ayıp konuştum gıcıklık yapmasaymış o da. Huzur bırakmaz sizde söylim.

Kesinlikle. Benim koydugum sinirdan anlamiyor yok illallah dedim artik.
O da sinir minir koyamiyor kirilmasin diye. Allah askina bisey dese sunlari yapabilir mi ya ?
Kardesini surekli bana karsi savunma modunda. Yahu ben adamla evlenecegim beni kardesinin dusmani gibi mi goruyo napiyo anlamadim ki.
Nişanlın sınır koyarsa asla yapamaz o haddi kardeşinden alıyor biz 3 eltiyiz bir ablası var eşimin 1 eltime hiçbir şekilde laf dahi sokamaz eşinin mesafesi ve haddini bildirmesinden dolayı diğer ikimize maşallah gümbür gümbür atar tutar o da bizim eşlerimizin olsun ablam kırılmasın üzülmesin tavrı yüzünden ben artık hiçççç muhattap bile olmuyorum kardeşiyle kardeşlikleri devam edebilir bana uzak Allah’a yakın olsun

Herkese iyi geceler
Hemen konuya geçiyorum.
Nişanlım burun estetiği olacak küçükken top çarpınca kırılmış üni zamanında yaptırmaya karar vermiş kısmet olmamış. Ben şu an ki halinden gayet memnunum ama nefes alması da sıkıntılı. Olmuşken şekli de düzelsin diyor.
Ablasi bana sürekli sen mi söyledin yapmasın ben memnunum. Sen demişsindir ,olmasın istemiyorum ben vs vs.Yahu senin kardeşin istiyor kadin. Benle ilgisi yok diyorum gene soruyor.

Yine buna benzer nişanlım spora başladı. Ona taktı kafayi. Niye başladı, sen bişey mi dedin ? İşte yoruluyor bi de spora mi gitsin vs vs.
Ki bunu da ben söylemedim söylesem ne var, kötü bişey mi
Ben de abla , sen kaç yıllık kardeşini hiç mi tanımadın kendi kararını vermiş olamaz mı illa benim mi söylemem gerek. Bu söylediğin hoş mu şimdi, Ayrıca ben desem ne olacak, biz aile kuracağız birbirimizden isteklerimiz de olur dedim.
Ay yok yok yok hala aynı sen girdin aklına diyor. Bunun gibi bir sürü şey var.
En son ki olayi anlatıyorum. Sevgililer gününde parfüm aldim. İkimiz bakıp beğenmiştik. Geçen gün evlerine gittigimde nişanlım da onu sıkmış. Kesinlikle ağır değil zaten belli belirsiz kokusu. Kalıcı da değilmiş. Ben ordayken, nerden buluyosun bu adi şeyleri de kullanıyosun çok iğrenç koktu dedi. Yüzünü ekşitmeler tuhaf hareketler.( Beğenmemiş olabilir ona lafım yok ama o tepki ne ? Üstelik benim ona aldığımı biliyordu sormuştu ne aldın diye. e ben de ordayım. Bana biraz saygı? Mesela ben yokken diyebilir.)
Olmaz böyle yarın çıkıp birlikte alalım bu saçma sapan dedi. Ben benim hediyem diyecektim ki nişanlım sutsuzkahveyle birlikte aldık ben çok beğendim abla bunu kullanacağım demesine ragmen saçma sapan işler, yarın bakarız demeye devam etti. Nişanlım uzatma istersen diyince sustu.
Daha neler neler.
Bana fenalik geldi artik cidden. Bi dur ya bi dur görümce demek istiyorum.
Biter mi bu ? Artarak gider mi? Huzur verecek mi bu abla bana ?
Ben 27 nisanlim 33 ablasi 42 yasinda.

Sen neden açıklama yapıyorsun ki ablasına.
"Kardeşine sor abla" de geç....

Herkese iyi geceler
Hemen konuya geçiyorum.
Nişanlım burun estetiği olacak küçükken top çarpınca kırılmış üni zamanında yaptırmaya karar vermiş kısmet olmamış. Ben şu an ki halinden gayet memnunum ama nefes alması da sıkıntılı. Olmuşken şekli de düzelsin diyor.
Ablasi bana sürekli sen mi söyledin yapmasın ben memnunum. Sen demişsindir ,olmasın istemiyorum ben vs vs.Yahu senin kardeşin istiyor kadin. Benle ilgisi yok diyorum gene soruyor.

Yine buna benzer nişanlım spora başladı. Ona taktı kafayi. Niye başladı, sen bişey mi dedin ? İşte yoruluyor bi de spora mi gitsin vs vs.
Ki bunu da ben söylemedim söylesem ne var, kötü bişey mi
Ben de abla , sen kaç yıllık kardeşini hiç mi tanımadın kendi kararını vermiş olamaz mı illa benim mi söylemem gerek. Bu söylediğin hoş mu şimdi, Ayrıca ben desem ne olacak, biz aile kuracağız birbirimizden isteklerimiz de olur dedim.
Ay yok yok yok hala aynı sen girdin aklına diyor. Bunun gibi bir sürü şey var.
En son ki olayi anlatıyorum. Sevgililer gününde parfüm aldim. İkimiz bakıp beğenmiştik. Geçen gün evlerine gittigimde nişanlım da onu sıkmış. Kesinlikle ağır değil zaten belli belirsiz kokusu. Kalıcı da değilmiş. Ben ordayken, nerden buluyosun bu adi şeyleri de kullanıyosun çok iğrenç koktu dedi. Yüzünü ekşitmeler tuhaf hareketler.( Beğenmemiş olabilir ona lafım yok ama o tepki ne ? Üstelik benim ona aldığımı biliyordu sormuştu ne aldın diye. e ben de ordayım. Bana biraz saygı? Mesela ben yokken diyebilir.)
Olmaz böyle yarın çıkıp birlikte alalım bu saçma sapan dedi. Ben benim hediyem diyecektim ki nişanlım sutsuzkahveyle birlikte aldık ben çok beğendim abla bunu kullanacağım demesine ragmen saçma sapan işler, yarın bakarız demeye devam etti. Nişanlım uzatma istersen diyince sustu.
Daha neler neler.
Bana fenalik geldi artik cidden. Bi dur ya bi dur görümce demek istiyorum.
Biter mi bu ? Artarak gider mi? Huzur verecek mi bu abla bana ?
Ben 27 nisanlim 33 ablasi 42 yasinda.
Ne değişik insanlar var ya te Allahım :kızgın:
4 erkek kardeşim var 3. Numaralı kardeşimin Nisan da nişanı var daha hiç bişeyine karışmadım karışmam banane o onun hayatım böyle değişikleri okuyunca acaba normali o benmi anormalim diye şüpheye düşüyorum
Valla işiniz çok zor Allah yardımcınız olsun

Back
X