Kızlar bi bakar mısınız

Peysmeyker

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
703
784
128
35
Hamilelikte altıncı ay bitti bebeğimin kilosu 800 gr boyu 29 cm miş doktor normal dedi.internette okudum ağırlığına 600 gr civarı diyor acaba biraz toplu mu olacak bebeğim çok merak ediyorum :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sanirim oyle :))) ama ben 23 teyim benimki 600 gr, haftaya 700 olur sanirim :)

Cokda kilolu dgl

Bende bugun doktordaydim :) sisko dedi bebisime :) zamane çocukları tombis ise demekki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende bugun doktordaydim :) sisko dedi bebisime :) zamane çocukları tombis ise demekki :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ooo kac gr ki :))

Evet inşallah biraz toplu olurlar zayıf çocuk zor oluyor :))sağlıklı olsunlar inşaallah

Ben 26. haftama girdim canım yaklasık olarak aynıyız gibi burda yazan yaklasık değerlere göre normal sanırım senin bebisin boy ve kilosu. olması gereken yaklasık değerler bu:820 gr. - Yaklaşık boyu : 35.6 cm normal yani biz 21. haftamızda 430 gr.dı ağırlığımız suan ne kadar bilmiyorum bayramdan sonra gitcez bakalım.

bugün 23+5 im. kontrolüm vardı. 645 gr dedi bebiş için. boy olarak ta kesin bişey söylenmez çünkü iki büklüm duruyo artık dedi. yani net bişey söyleyemeyiz dedi. ben de ısrar etmedim.

24 haftaya girdik bugün doktor 704 gr dedi boyu da 30 cm

💕💕💕

Günlük neler yiyorsunuz peki kızlar bebişlerimizin kilo alması için neler yiyebiliriz

Ben 71 kilo ile hamile kaldım bulantılarımdan dolayı kilo verdim hala 71 im kilo alamıyorum ama bebişe yarıyor sanırım yediklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…