Şimdi tekrar aradım canım.17 yumurtam toplanmış.7 tanesini işleme almışlar ama bunların da 4 tanesi döllenmiş.Yanii döllenmiş 4 yumurtam var bunların ka kaçı bölünücek kaçı bölünmeyecek belli değil.Ya hiç birisi bölünmezse...Kızlar çokk kotüyümmmmm...
Şimdi tekrar aradım canım.17 yumurtam toplanmış.7 tanesini işleme almışlar ama bunların da 4 tanesi döllenmiş.Yanii döllenmiş 4 yumurtam var bunların ka kaçı bölünücek kaçı bölünmeyecek belli değil.Ya hiç birisi bölünmezse...Kızlar çokk kotüyümmmmm...
İnşallah canım da.Ben de henüz 4 tanesi döllenmiş dediler kaliteleri nasıl dedim onu henüz bilemeyiz dediler.Bakalım nasıl bölünücekler dediler..tatlım sen kendi kendine stres yapiosun valla yumurtalarında hiçbişi yok aksine çok da güselbende 6 yumurta toplamışlardı düşün 3 tanesi sağlam döllenmiş 3ünüde yerleştirdilerrr ve şuan hamileyimmmmmmmm hihoyyyt
sakın sıkma canını biliosun bu işte en önemli olan şey morallllllll okeyyy hihoyyyt
inaniorumki sende güsel haberler vericen bizeeee :CüvCüv:
tatlım sen kendi kendine stres yapiosun valla yumurtalarında hiçbişi yok aksine çok da güselbende 6 yumurta toplamışlardı düşün 3 tanesi sağlam döllenmiş 3ünüde yerleştirdilerrr ve şuan hamileyimmmmmmmm hihoyyyt
sakın sıkma canını biliosun bu işte en önemli olan şey morallllllll okeyyy hihoyyyt
inaniorumki sende güsel haberler vericen bizeeee :CüvCüv:
İnşallah canım da.Ben de henüz 4 tanesi döllenmiş dediler kaliteleri nasıl dedim onu henüz bilemeyiz dediler.Bakalım nasıl bölünücekler dediler..
Kızlar merhaba.Kızlar ya dün yumurtalarım toplanmıştı.Bu gün aradım kaç tane yumurtam döllenmiş diye.17 yumurtadan 7 tanesi işleme girdi 4 tanesi döllenmiş dediler.7 tanesi işleme girdi ne demek anlamadım ben?
Kızlar döllenmiş yumurtam çok az dimi senağlama?
Bir de pazartesi saat 3 de transfer var dediler?
Kızlar benim hamile kalma şansım varmı ??
Cevapları böğle beklemiyordum çok üzgünüm.Yardım edin kızlar ne olur.Bilgilerinizi paylaşalım lütfennsenağlama
Kızlar merhaba.Kızlar ya dün yumurtalarım toplanmıştı.Bu gün aradım kaç tane yumurtam döllenmiş diye.17 yumurtadan 7 tanesi işleme girdi 4 tanesi döllenmiş dediler.7 tanesi işleme girdi ne demek anlamadım ben?
Kızlar döllenmiş yumurtam çok az dimi senağlama?
Bir de pazartesi saat 3 de transfer var dediler?
Kızlar benim hamile kalma şansım varmı ??
Cevapları böğle beklemiyordum çok üzgünüm.Yardım edin kızlar ne olur.Bilgilerinizi paylaşalım lütfennsenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?