Kızlar bi bakarmısınız lütfen...

DrGunay

Guru
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
2.270
9
316
Diğer
Kızlar merhaba.Kızlar ya dün yumurtalarım toplanmıştı.Bu gün aradım kaç tane yumurtam döllenmiş diye.17 yumurtadan 7 tanesi işleme girdi 4 tanesi döllenmiş dediler.7 tanesi işleme girdi ne demek anlamadım ben?
Kızlar döllenmiş yumurtam çok az dimi senağlama?
Bir de pazartesi saat 3 de transfer var dediler?
Kızlar benim hamile kalma şansım varmı ??
Cevapları böğle beklemiyordum çok üzgünüm.Yardım edin kızlar ne olur.Bilgilerinizi paylaşalım lütfennsenağlama

paniğini anlıyorum canım hiç önemli dğeil yumurta sayısı önemli olan kalitesidir demekki 4 tanesi en kalitelisi benim mesela çoktu 13 tane idi döllenen fakat 3 tanesi iyi idi ..

şimdi 4 tanesi en kaliteli iseçok yüksek demektir şansın tek şansızlığın geride kalan olmayayıp dondurulmamasıdır başkada bi şanssızlığın yok.

hem bunları takıpta üzülme olacaktır bence herşey gayette iyi buralarda okuduysan 1 tane ile bile hamile olan var lütfen stres yapıpta üzme kendini yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin Allah ol dedikten sonra bunlar sebepler boşver Allaha emanet ol.başarılar canım.

neden boyle umutsuzlaga kabıldın sımdı sen 4 üdolllenmıs canım ya
işleme girdi ne demek bende anlamadım tel acıp sor :teselli:

bak tarasnfer onsesı moralını yuksek tut lutfen aaaaa:teselli:

burda gormuyomusun tek embiryo ile hamıle kalanlar var
senın 4 tane hemde lutfen uzulme:teselli:

Şimdi tekrar aradım canım.17 yumurtam toplanmış.7 tanesini işleme almışlar ama bunların da 4 tanesi döllenmiş.Yanii döllenmiş 4 yumurtam var bunların ka kaçı bölünücek kaçı bölünmeyecek belli değil.Ya hiç birisi bölünmezse...Kızlar çokk kotüyümmmmm...

yaa kendini yıpratıyorsun arkadaşım yaa bizide üzüyorsun lütfen sakin ol 4 tane az değil ki bence güzel olucka herşey ve sağlıkla bi şekilde hücrelere bölünecek senin ilk denemen çok normal tepkilerin ama vücudun yıpranıyor hem pazartesi transferin olucak kendini üzme.:çok üzgünüm:

tatlım sen kendi kendine stres yapiosun valla yumurtalarında hiçbişi yok aksine çok da güsel bende 6 yumurta toplamışlardı düşün 3 tanesi sağlam döllenmiş 3ünüde yerleştirdilerrr ve şuan hamileyimmmmmmmm hihoyyyt

sakın sıkma canını biliosun bu işte en önemli olan şey morallllllll okeyyy hihoyyyt

inaniorumki sende güsel haberler vericen bizeeee :CüvCüv:

İnşallah canım da.Ben de henüz 4 tanesi döllenmiş dediler kaliteleri nasıl dedim onu henüz bilemeyiz dediler.Bakalım nasıl bölünücekler dediler..

Bu arada seni de çok tebrik ederi canım.İnşallah sağ salim kucagına alırsın canım benim..

İnşallah canım da.Ben de henüz 4 tanesi döllenmiş dediler kaliteleri nasıl dedim onu henüz bilemeyiz dediler.Bakalım nasıl bölünücekler dediler..

olsun hiç telaş yapma.bak üstüne basa basa yine sölüom en önemlisi moral,şu stresini at bi yaaaa hemde uzağa atki gelmesin..stres yaptıkça üzülürsünn sakın canım..ii düşün ii şeyler olsun..ben inaniorum 1 tanede embriyo koysalar,herşey güsel olucak... :CüvCüv:

canım takma bence 4 tane az degilki biliyosun bitaneyle bile neler oluyor tabiki seninde hamile kalma şansın var rabbim verirse olacak cicim benimde transferim pazartesi ikimizede kolay gelsin allahım tüm herkese nasip etsin hemde ikiz olur inşallah...
:ecrin_bebek::CüvCüv::lepi:

1 tane embriyo ile hamile kalan var mı diye bir bölüm vardı. oraya bakarsan 1 tane embriyo yerleştirilip hamile kalan bir dolu kadın olduğunu görürsün. belki 4 ü de iyi bölünecek? hem genel olarak zaten özel bir problemin peşpeşe düşüklerin vs yoksa 35 yaş altına genelde 2 tane yerleştiriyorlar. yani 10 tane de döllenmiş olsa hepsini koymayacaklardı ki. ama tabii allah korusun tutmaması durumunda kösede hazır bebişlerin olurdu a.s ama daha ortada birşey yokken ve herşey iyi gidiyorken kendini boşuna üzüyorsun bak tutmazsa stresten tutmayacak. yapma böyle a.s.
ben de adet görmeyi bekliyorum bir terslik çıkmazsa haftaya başlayacağım bahçecide. tabii ben neler yapacağım artık allah bilir hihoyyyt

Son düzenleme:

canım hiç anlamıyorum bu konulardan ama duyduğum kadarıyla kaliteleri önemli olan inş herşey istediğin gibi olur rabbim yardımcın olsun:Saruboceq:

Kızlar bir şey daha var 7 tanesine mikroenjeksion yaptık dediler.Demek spermde bir sorun varmış o yüzdenmi mikroenjeksion yapmışlar dimi?

benim de bildiğim spermde bir sorun varsa mikroenjeksiyon yapıldığı. eşinin test sonucu nasıl söylememişler miydi?

Sonuclar iyiydi doktor eşinde sorun yok dedi.Ama bir şey var eşim örnek verene kadar 7 gün beraberliğimiz olmamışdı.Doktorumu bulamadım hemşiresine sordum durum böğle sorun olmaz ki yok dedi.Bilmiyorum artık..

arkadasım neden sorun ediyon anlamadım benım 10 yumurtam vardı 10 taneden 6sı işleme girmişti yanı 6sını döllüyolar 3ü istedıklerı gibi olmuştu o yüzden 3 embrıyo yerlestırdıler kafana niye takıyon bu kadar senın benden de iyi bak 4tane döllenebılecek durumda demekkı ve ben suan hamıleyım 3taneden 2 si tutmuş çok şükür ikiz bebek beklıyom hayırlısından

Bir tanemmm inşallah tanrıkucagına almayı da nasib etsin inşallah.Beni çokkk umutlandırdın canımcım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…