- 21 Aralık 2016
- 2.960
- 1.544
- 63
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Bak 26 subattakilerdede cizgi var aslnda ama zor gorunuyoduYaptım dediğin gibi Can'ım hep bakarım öyle zaten var bişey görünürde ama kısmet
Ya cok erken gebeliginizi farkettiniz ya da sagliksiz bir döllenme kan testi verin bir an once derim.. insallah hamilesinizdirBeklenen adet 4 mart test yaptım üzerinden saat geçince bu hali aldı ilkinde hafif belliydi sanki
Evet haklısın testlerin baya silikmiş benimkine benziyorlar şoktayım benBak 26 subattakilerdede cizgi var aslnda ama zor gorunuyodu
Allah isteyen herkese versin insallah. Ilk gebeligimde dusuk yaptim simdi cok istiyorum onun icin agrilarm vardi basimda ameliyat oldum yeterki guzel hamilelik gecireyim onu guzel yetistireyimBende ovulasyondan snra 10.gun ogrendim kanda. Acile gittim midem bulaniyo ilac kullancam gebelikten supheleniyorum dedim dr adetn gectimi dedi 1 2 gün gecti diye yalan soyledim kanda ogrendim hemen aklinda olsun
Zaten 5 gün içinde döllenme oluyor canım biraz daha bekle derimKızlar bana da yardim edinn En son 29 ocakta regl oldum Subatın 26si tarihim olmadim yumurtalma donemimi takip ettim 5 gun gecti suan. 3 gun once kanda 0.1 negatf yani hatta persembe dun doktra gttim oda celiskili konustu. Ilk kez adet geckmesi yasiyorum ve 1 hftadr kasik bel agrisi karin ve gogus gerginlik siskinlik mevcut ve uzun zamandan sonra hafif akinti mevcut ne yapsam ? Doktr 10 gun snra gel dedi bn merakliyim hissedyrm var gibi 5 gun snra bir daha yaptrsam mi gec dollenme olablir belki
Insallah doktor canimi sıktı 2. Gun negatif cikmis yine cikacak negatf dedi sana adet sokucu verecgm cikmayinca dedi. Baska doktra gidecegim kanida 5 gn snra deneyecgm. Suan sol kasigmda sanki yerlesme var gibi ilkinde de byle oluyrdu sol kasigimda. Kafam cooook karsik arkadaslarZaten 5 gün içinde döllenme oluyor canım biraz daha bekle derim
Canim belki gec dollenmedir biraz daha sabret adet söktürücü de kullanma derim.. benim bu ay sol kasiktan bacaga kadar siddetli bir agrim vardi geceleri yatakta donerken bile cok agiriyordu uykumdan uyaniyordum rontgen cekineyim dedim adetim de gecmisti riske atmamak icin oylesine kan verdim sonucum 23 cikti fakat maalesef degerde pek artis olmadi 2 gun sonra kan verdim 29 a cikmis 2 sonra tekrar verdim 17 ye düşmüş kimyasal gebelik yaşamışım.. adet olmazsan yine kan ver insallah gec dollenmedir .. bi yandan da cok umitlenme ben cok umitlenmistiim bu sefer oldu diye düşükle sonuclaninca cok agladim.. hakkimizda hayirlisi olsunninsallah sen hamilesindirInsallah doktor canimi sıktı 2. Gun negatif cikmis yine cikacak negatf dedi sana adet sokucu verecgm cikmayinca dedi. Baska doktra gidecegim kanida 5 gn snra deneyecgm. Suan sol kasigmda sanki yerlesme var gibi ilkinde de byle oluyrdu sol kasigimda. Kafam cooook karsik arkadaslar
Benim ilkmde oyle olmstu 18.1 di 47 oldu sonra kabusla uyandim hemen doktra gttik dusuk engellyci vurdular nafile deger dger gun 14 oldu ve kanamayla kaybettm 3 hfta icnde. Rabbim isteyene versin insallah. Bebek evin nesesi insan garip oluyr hissedyrm gibi 5 gun daha sabir edeyim. Herkes bebisli olsun insallahhCanim belki gec dollenmedir biraz daha sabret adet söktürücü de kullanma derim.. benim bu ay sol kasiktan bacaga kadar siddetli bir agrim vardi geceleri yatakta donerken bile cok agiriyordu uykumdan uyaniyordum rontgen cekineyim dedim adetim de gecmisti riske atmamak icin oylesine kan verdim sonucum 23 cikti fakat maalesef degerde pek artis olmadi 2 gun sonra kan verdim 29 a cikmis 2 sonra tekrar verdim 17 ye düşmüş kimyasal gebelik yaşamışım.. adet olmazsan yine kan ver insallah gec dollenmedir .. bi yandan da cok umitlenme ben cok umitlenmistiim bu sefer oldu diye düşükle sonuclaninca cok agladim.. hakkimizda hayirlisi olsunninsallah sen hamilesindir
Bende bugun adet oldum sanirim dusBenim ilkmde oyle olmstu 18.1 di 47 oldu sonra kabusla uyandim hemen doktra gttik dusuk engellyci vurdular nafile deger dger gun 14 oldu ve kanamayla kaybettm 3 hfta icnde. Rabbim isteyene versin insallah. Bebek evin nesesi insan garip oluyr hissedyrm gibi 5 gun daha sabir edeyim. Herkes bebisli olsun insallahh
Bende bugun adet oldum son testi salı gunu yaptirmistim kimyasal oldugunu sali günü ogrendim.. insallah ikimizde hamile kaliriz Allah isteyen herkese nasip etsinBenim ilkmde oyle olmstu 18.1 di 47 oldu sonra kabusla uyandim hemen doktra gttik dusuk engellyci vurdular nafile deger dger gun 14 oldu ve kanamayla kaybettm 3 hfta icnde. Rabbim isteyene versin insallah. Bebek evin nesesi insan garip oluyr hissedyrm gibi 5 gun daha sabir edeyim. Herkes bebisli olsun insallahh
AmiiiiiiinBende bugun adet oldum sanirim dus
Bende bugun adet oldum son testi salı gunu yaptirmistim kimyasal oldugunu sali günü ogrendim.. insallah ikimizde hamile kaliriz Allah isteyen herkese nasip etsin
Bence adet gununu bekle ya da bir gun kala kan testi yaptr derim. Genelde gebeligin ilk belrtisi gecikme dyr doktrlar. Insallah vardr yinede temknli ol bnmde adet gnm glmeden baslmsti 5 gun gcti halen yok 5 gun daha bklycgmkizlar benim adetime 10 gun kala kasiklarimda ağrilarim olustu halada suruyo ve suan 4 gunum kaldi goğuslerde buyumeve uç kisimlarinda ağri olustu sizce varmi hamilelik nolur yardimci olurmusunuz?
@-Bunny- @CocoChanelmademoiselleHannaz abla @Koremanya sizde bi bakın şu testciğime bişey görüyor musunuz :)
Bence adet gununu bekle ya da bir gun kala kan testi yaptr derim. Genelde gebeligin ilk belrtisi gecikme dyr doktrlar. Insallah vardr yinede temknli ol bnmde adet gnm glmeden baslmsti 5 gun gcti halen yok 5 gun daha bklycgm
Yapmadım Can'ım elimde test yok çünkü bugün alırım yada kan veririmİdrar testi yaptın mı canım tekrar merak ettim.
canim sabah idrariylami yaptin? Cünkü battan önce yapilanlar sabah idrariyla yapilmali. Bence bugün yine yap sabah 12 den önce. yada yarin bat günü sanki göglesini görüyorum bence zaten zamanla alakasiz birsey vrsa görünür cizgi yoksa görünmez üzerinden 10 dk da gecse.Beklenen adet 4 mart test yaptım üzerinden saat geçince bu hali aldı ilkinde hafif belliydi sanki
Hayır canım sabah idrarıyla yapmamıştım bu testicanim sabah idrariylami yaptin? Cünkü battan önce yapilanlar sabah idrariyla yapilmali. Bence bugün yine yap sabah 12 den önce. yada yarin bat günü sanki göglesini görüyorum bence zaten zamanla alakasiz birsey vrsa görünür cizgi yoksa görünmez üzerinden 10 dk da gecse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?